Restafval 9901bw ➡️ 5 VERBAZENDE TIPS

Gauw en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Probeer deze afvalstroom dus minimaal mogelijk te behouden en je zult merken dat dit geldelijk voordelig is. Via vuil dus mogelijk toevallig te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er zo zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval 9901bw

Selecteer bij het meest uitgebreide gamma afvalcontainers en bestel de de meest geschikte rolcontainer voor je je restvuil. In de rest restafvalcontainer gooi je je al het het onrecyclebare afvalstoffen dat je geen verder kan scheiden. Karton/karton, swill, en glas thuishoren niet thuis in de de rest afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD sorteren bezitten wij het geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromingen welke bij bedrijven vrijkomen. Die stromen kunnen dikwijls gescheiden ingezameld worden. Dat is verbeterd betreffende de natuur en de portemonnee portemonnee.

Wat kan er binnen ondernemingsafval?

Hoezo goed je je afvalstoffen ook scheidt, er gaat altijd overblijvend afval blijven zijn. Probeer het stroom van afval dus minimaal mogelijk te behouden en je zal merken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Via afvalstoffen dus mogelijk mogelijk te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er dus minimaal eventueel restafval over. Binnen de restafvalcontainer werp je al het het niet-recyclebare vuil die je niet meer kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en glas passen niet thuis in de de afvalcontainer.

Is het scheiden van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft verplicht afvalstromen mogelijk eventueel te verdelen. In de het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel doel beschreven artikelen weer te aanwenden waar dat het mag.

Wat kost een container een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor afvalcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom de stroom van afval, de grootte afmeting van afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de rolcontainer geledigd dient zijn. U vindt elke tarieven op tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je papier, vensters, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons koop je snel en snel een van de talloze varianten afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk in het bestelproces. Nuttig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te ophalen, reduceer je de massa restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de vat op een openbare plek staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De beslissing is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de productie van duurzame stroom. Algemeen afval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar zowaar een vijfde van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelvormige assen worden toegepast voor het verhogen of creëren van straten. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke substanties los in de verbrandingsproces die in bepaalde of kleinere mate echter in het natuur belanden. Daarom moeten we volhouden met streven naar zo min mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Restafval 9901bw:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan stank niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té grote container.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak als dit maar halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren bij ons?

Redenen een rolcontainer huren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een passende oplossing voor ieder soort afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Restafval 9901bw

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is gevormd uit zes treden.

Hoger op de ladder, hoe ecologischer de verwerking. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd gescheiden afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en prijzen ondernemingsafval en gemengd afval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je kan opteren voor een betaalbare plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te ramen die maat het goed bij je past? Neem dan snel aansluiting op met een van onze specialisten. Door onze jarenlange kennis met afvalsoorten weten wij juist wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een extra leegmaken of standaard een formaat grotere? Dan is dit natuurlijk ook geen kwestie!

De kosten van de bakken variëren per afvalcategorie, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, gelijk we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig zie je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een gemengd afval container of een andere bak neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Zo ben je later niet voor onaangename verrassingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Restafval 9901bw

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze uit een heel divers aanbod met containers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een ruime selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of vernieling op de loer ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens bepaal je hoe vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je papier- en karton op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof voor nieuwe producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoren kunt je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een groot deel uit bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalstromen te te zamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug vol. Daarnaast is het scheiden uit je afval ook beter voor het omgeving. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden voor verse artikelen te produceren, jouw PMD wordt namelijk één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Restafval 9901bw

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. We bieden verschillende kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uren je afvalcontainer op de gewenste plek staan. Je beslist zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak het afvalcontainer geleegd dient te worden. Op deze manier ken je dus zeker dat je je afval steeds kwijt kunt en dat je bijdraagt voor een beter milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving veel minder als wij afval recycleren. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. Het overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laag binnenin (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemische symbool (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof is geplaatst Los karton of ander document
 • Verpakking met chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis je scheidt, des te goed dat is voor het milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glaswerk is één van de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden zijn. Glasafval bestaan uit flessen, potten en scherven. Zonder het te splitsen pakt het door de volume en ook massa heel veel plaats in het bedrijfsafval in. Je kan daarom flink uit besparen in jouw afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig te recyclen. Ook verbruikt het recyclen heel veel minder energie dan glaswerk te maken van verse materialen.

Komt er bij je bedrijf veel glas los, zoals in de horecabedrijven, dan een glascontainer onmisbaar. Bezit je variërende periodes met betrekking tot bezigheden? ons werkt samen met aanpasbare overeenkomsten omdat jij het nummer bakken eenvoudig verandert.

Het juiste bak voor glasafval

Bestel de beste bakken voor jouw glasafval bij onze dienst. Jij heeft de selectie uit één bak met tweehonderdveertig liter en ook van 900 liter. Er is reeds een container voor glas startend bij €13 per maand en ook deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest jij hoe vaak ons het bak komen legen. wij leveren het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost heel veel kracht voor het glas om te produceren uit nieuwe materialen. Glasafval is echter daarentegen één goede grondslag. Daar zit meestal ongeveer 50% oud glazen in nieuwe glas. Bij de bewerken doen wij verschil tussen wit, bruine, groen en gemengd glazen. Ook worden kurken en deksels verwijderd. Door het glas om te recyclen, kan er zijn bij één heel veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat mag wel er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gediend heeft als verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallend kruikjes, borden, koppen, keramiek etc. Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend onder vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en ook in veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou jij daarom beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainers van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces van inzameling en vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent garantie dat jouw dossiers beschermd vernietigd is. Na vernieling worden de restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat jij je archief niet wil in het papierbak wil werpen. Enkele papieren bezitten geheime informatie en kunnen dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb je regelmatig veel afval in de het vorm van geheim papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een gleuf waarin het document precies erin . Als het papieren eenmaal binnen de container zitten, krijgt niemand ze nog bij handen. Onze chauffeur komt eenmaal in de tijd bij voor het container te legen en het papier ter plekke vernietigen in onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarin het container via de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. De content wordt daarna direct vernielt.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je jouw geheime papieren veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klep in het deksel kan jij het papieren in de bak werpen. Jij heeft de keuze van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief niet op vervoer is, loop je geen risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verzameld en vernietigd.