Remondis Container Legen ☑️ 8 ONTHULLENDE GEHEIMEN

Snel en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook verdeelt, er zal telkens restafval blijven bestaan. Tracht dit stroom van afval dus minimaal toevallig te behouden en je gaat opmerken dat dit economisch gunstig is. Door afval heel veel toevallig te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er dus zo weinig toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Remondis Container Legen

Kies uit van de meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en bestel het beste rolcontainer voor je restvuil. Binnen de rest afvalcontainer werp je reeds de niet te recyclen afval welke je niet meer kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, en vensterglas thuishoren niet in de rest container. Tevens voor PMD sorteren beschikken wij de juiste juiste afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromen die bij ondernemingen voortkomen. Die afvalstromen kunnen dikwijls gescheiden verzameld geraken. Dat is beter aangaande het leefomgeving en de portemonnee geldbeugel.

Wat is toegestaan er binnen ondernemingsafval?

Hoezo goed je je afvalstoffen eveneens verdeelt, er zal er altijd overblijvend afval voortdurend voorkomen. Poog dit afvalstroompje zo klein eventueel te behouden en je zal merken dat dit financieel gunstig is. Door afval heel zoveel mogelijk te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er dus minimaal eventueel overblijvend afval over. Binnen het afvalcontainer gooi je je al het niet te recyclen vuil welke je niet verder extra kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen niet in de rest restafvalcontainer.

Is het verdelen van ondernemingsafval gedwongen?

Je blijft verplicht afvalstromingen zoveel toevallig te verdelen. In de het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel beschreven goederen opnieuw te benutten waar dat het mag.

Wat kost een een afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom het stroom van afval, de grootte grootte van de container alsook hoe vaak de afvalcontainer ontleegd dient geraken. Je vindt ieder kosten op de tarievenpagina de.

Welk aard bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je papier, glas, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons koop je gemakkelijk en snel een van de talloze soorten rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen een dag in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze lage kosten zie je direct tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te zamelen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een ijzeren afvalcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, praktisch als de container op een openbare locatie staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De selectie is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) ontdaan moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de productie van hernieuwbare kracht. Restafval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun route verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelvormige slakken worden gebruikt voor het ophogen of creëren van verkeerswegen. Helaas komen er ook diverse giftige substanties vrij tijdens de verbranding die in bepaalde of geringere mate toch in het natuur komen. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Remondis Container Legen:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige overzicht vind je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten goed af zodat er niet ongedierte bij het afval kan. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container als deze maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via ons? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor elk soort vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan doen we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Remondis Container Legen

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zestal treden.

Hoe hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te vermijden, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een circulaire economie.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je mag kiezen voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om in te schatten die grootte het perfect bij je aansluit? Neem dan snel contact op met één van onze deskundigen. Met onze langdurige ervaring met afvalmaterialen kennen wij exact wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een meer leegmaken of standaard een grootte grotere? Dan is dat uiteraard ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de containers variëren per afvalcategorie, materiaal en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Gemengd afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg zie je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelproces staat helder wat je voor een specifieke gemengd afval container of een verschillende rolcontainer betaalt. Wij vinden het cruciaal dat deze informatie helder is. Op deze manier ben je achteraf geen voor onaangename ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Remondis Container Legen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie uit een zeer divers assortiment van afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vernieling op de horizon staat. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je papier- en karton op de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof voor nieuw producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze afvalsoorten vrij, echter ook in kantoren mag je je organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Bovendien ligt het apart houden van uw vuilnis ook goed voor het het omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt immers een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Remondis Container Legen

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor je PMD. Wij leveren verschillende kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur jouw container op het verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelf de gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent het container geledigd moet te zijn. Op deze manier ken je daarom zeker waar je jouw vuilnis steeds weg kan en dat je meewerkt voor een verbeterde milieu via jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving minder indien wij afvalstoffen recycleren. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. Het overgebleven plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is gestopt Los doosjes of verschillend document
 • Verpakking inclusief chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis je sorteert, hoe beter dat het zal zijn voor de milieu en je geldbeurs. Glas is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden zijn. Glasverval bestaan van flessen, potjes en ook scherven. Zonder het te splitsen pakt het door de ruimte en ook gewicht heel veel plaats bij de bedrijfsafval in. Jij kan dus flink besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is ook tevens volledig te hergebruiken. Ook verbruikt het heel veel kleiner energie dan glaswerk om te produceren uit verse grondstoffen.

Komt er op je bedrijf veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de horeca, dan een container voor glas essentieel. Bezit jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? ons functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij de aantal bakken makkelijk verandert.

Het juiste bak voor glas restafval

Bestel de beste containers voor je glasafval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit selectie uit een container met tweehonderdveertig liters en met 900 liters. Er is is al één glascontainer vanaf €13 per maand en deze worden kosteloos geplaatst. Op basis van de hoeveelheid glasafval kies je op welke manier vaak wij de container zullen komen ledigen. ons biedt het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost veel energie om het glas om te maken uit verse grondstoffen. Glasverval is echter echter een prima grondslag. Daar zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuw glas. Tijdens de bewerken maken we onderscheid tussen blank, bruin, groen en bont glas. Ook zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er bij een heel veel lagere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heeft je vragen? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem neem contact op.

Wat is mag wel er bij het het glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gefungeerd heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallend kruiken, borden, koppen, aardewerk etc. Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet beschermd en ook op veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging zou je daarom best goed regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen tijdens een veilig proces voor verzameling en ook vernietiging van archief. Discreet en veilig. Documenten zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent zekerheid dat jouw dossiers veilig vernietigt zijn. Na vernietiging zullen het restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je jouw dossiers niet in het papiercontainer wil gooien. Sommige documenten bevatten geheime gegevens en dus best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen archief is zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je frequent veel afval in het vorm van geheim document? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons . U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft een spleet waar het papier precies erin . Als het documenten al binnen de container zijn, krijgen zij meer in . Onze bestuurder komt eens in de tijdstip bij voor de bak ledigen en het documenten plekke te vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een gesloten systeem waarbij de container via het truck zelf wordt opgetild en geopend. Het inhoud wordt daarna direct vernietigd.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij jouw geheime papieren veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klepje in het deksel kan jij de documenten in de container gooien. Jij heeft de selectie uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je archief niet op vervoer is, loopt jij niet risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier wordt verzameld en verwoest.