Remondis Bedrijfsafval Amersfoort ➡️ 10 VERBAZENDE TRUCS

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal steeds restvuil voortdurend bestaan. Poog het afvalstroom dus klein mogelijk te behouden en je zal zien dat deze economisch voordelig is. Met vuil dus zoveel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en swill, rest er zo min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Remondis Bedrijfsafval Amersfoort

Selecteer van het grootste aanbod afvalcontainers en koop het meest geschikte afvalcontainer voor je je overblijvend afval. In de het container gooi je al het niet te recyclen vuil dat je niet meer kan sorteren. Karton/karton, swill, en vensterglas passen niet binnen de rest container. Tevens betreffende PMD scheiden beschikken ons de juiste juiste afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende elke afvalstromingen dat in ondernemingen ontstaan. Die stromingen zouden dikwijls gescheiden opgehaald geraken. Dat is verbeterd voor het milieu en de geldtas.

Wat mag wel er in de zakelijk afval?

Op welke manier uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal er steeds restvuil voortdurend bestaan. Probeer het afvalstroompje zo minimaal mogelijk te behouden en je zal zien dat deze economisch voordeelgevend is. Met vuil zo zoveel mogelijk te scheiden, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er dus min eventueel restafval over. In de het restafvalcontainer gooi je je reeds het niet-recyclebare vuil die je geen verder kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en glas thuishoren niet in de rest restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval gedwongen?

Je bent gedwongen afvalstromingen zoveel toevallig te verdelen. In de het Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het het streefdoel vermeld artikelen nogmaals te benutten als dat het kan.

Wat kost een een container afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor afvalcontainers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom, de grootte afmeting van de afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de de afvalcontainer geledigd moet worden. U vindt elke tarieven op de.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke onderneming komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons koop je snel en snel een van de verschillende soorten vuilcontainers. Wij brengen hem gratis gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je direct gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, verminder je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container huren, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de container op een publieke plek staat. Je selecteert uit diverse groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf ruime hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de productie van hernieuwbare kracht. Gemengd afval lijkt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar 20% van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er verwijderd die hun route voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze gitzwarte korrelvormige resten worden toegepast voor het ophogen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook diverse gevaarlijke substanties los in de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate echter in het natuur terecht komen. Dus moeten we doorgaan met streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Remondis Bedrijfsafval Amersfoort:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kan. Ook kan stank niet ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container wanneer deze slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren via ons?

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor elk type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Remondis Bedrijfsafval Amersfoort

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes treden.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de behandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit realiseren wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Typen en tarieven zakelijk afval en restafval beheer

De volume voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je mag kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te bepalen welke grootte het goed bij je past? Pak dan snel verbinding op met een van onze experts. Door onze langdurige kennis met afvalmaterialen begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een aanvullend lediging of gewoonlijk een formaat groter? Dan is deze uiteraard ook geen enkel issue!

De prijzen van de bakken variëren per afvalsoort, stof en capaciteit. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, als we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg zie je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect transparant is. Hierdoor kom je achteraf niet voor vervelende onthullingen te zitten.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Remondis Bedrijfsafval Amersfoort

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart inzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer divers aanbod met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen container is geschikt wanneer de containers buiten staan, of vernieling op de horizon ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest gepaste grootte. Daarna bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw papier- en karton in de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, maar tevens in kantoren mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van extra recyclebaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalstromen te zamelen, geraken je containers minder vlug gevuld. Bovendien ligt het scheiden uit je afval ook goed voor het het milieu. PMD kan immers gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen enkele vers materialen gewonnen te worden om verse artikelen te produceren, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Remondis Bedrijfsafval Amersfoort

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. We leveren diverse kunststof afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je binnen 24 uren je afvalcontainer op de gewenste plek staan. U bepaalt zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en hoe frequent de container geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je dus vast dat je jouw afval altijd kwijt kan en waar je meewerkt aan een verbeterde omgeving door je vuilnis te splitsen. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het omgeving veel minder als we afvalstoffen recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. De resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminium laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal is gestopt Los karton ofwel ander papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis je scheidt, des te beter dat is ten behoeve van het milieubescherming en jouw portemonnee. Glas is één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden is. Glasafval bestaan uit flesjes, potjes en ook scherven. Zonder om splitsen neemt het glasafval vanwege het volume en ook gewicht heel veel ruimte bij het bedrijfsafval in. Jij kunt daarom flink besparen op je kosten voor afval. Het glas is ook tevens volledig te recyclen. Ook kost het recyclen heel veel minder kracht in vergelijking met glazen te produceren van nieuwe grondstoffen.

Komt er bij jouw onderneming heel veel glas vrij, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan een glascontainer onmisbaar. Bezit jij variërende tijdsperioden qua bezigheden? ons functioneert samen met flexibele contracten omdat je het nummer bakken eenvoudig verandert.

De juiste bak voor glas restafval

Bestel het meest geschikte containers voor het je glasafval op onze dienst. Je heeft de keuze uit selectie uit één container van tweehonderdveertig liters en ook van 900 liter. Er is reeds een glascontainer vanaf €13 per maand en dit wordt gratis neergezet. Op basis van de afval kiest je op welke manier vaak wij het bak zullen komen legen. wij leveren de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt glas bewerkt

Het kost kost heel veel kracht om het glas om te produceren uit verse materialen. Glasverval is echter een prima basis. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oudere glazen in nieuw glas. Tijdens de bewerken doen wij verschil onder wit, bruine, groene en ook gemengd glazen. Daarnaast zijn kurk en ook deksels verwijderd. Door het glas te recyclen, kan er zijn op één veel kleinere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heeft je vragen? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem neem verbinding op.

Wat is mag wel er zijn bij het glasverval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallend jenever kruikjes, borden, kopjes, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen onder vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen beschermd en ook op een veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou jij daarom best goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons ondersteunen bij een beschermd proces van verzameling en vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft je 100% zekerheid dat je je archief veilig vernietigt is. Na de vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je jouw archief niet in de de papiercontainer wilt werpen. Enkele papieren bezitten geheime gegevens en dus best vernietigd . Vermoedelijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig veel afval in de het vorm van geheim papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat een spleet waarin het document exact erin past. Als het documenten al in de bak zijn, krijgen zij nog bij . Onze chauffeur komt eenmaal de tijd bij om de bak te legen en de papier plaats te vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin het container via de truck zelf is opgetild en geopend. De content wordt vervolgens meteen vernielt.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klep in het deksel kun jij de documenten in de container werpen. Je heeft de selectie van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies je de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw archief geen op het vervoer is, loop je niet gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze worden ingezameld en vernietigd.