Rd4 Gewicht Afvalcontainers 🔴 9 VERBIJSTERENDE TIPS

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Probeer deze afvalstroompje heel minimaal toevallig te bewaren en je zult opmerken dat deze geldelijk voordelig is. Met vuil dus veel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en swill, rest er dus minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rd4 Gewicht Afvalcontainers

Kies uit van het grootste meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en bestel de de beste beste rolcontainer voor je restafval. In de restafvalcontainer gooi je reeds het onrecyclebare vuil dat je niet verder verder kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en vensterglas passen niet thuis binnen de rest container. Tevens betreffende PMD sorteren hebben wij de geschikte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende elke afvalstromen welke in firma’s voortkomen. Dit stromingen mogen dikwijls afzonderlijk opgehaald zijn. Dit is verbeterd betreffende het leefomgeving en de geldtas.

Wat kan er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier uitstekend je je afval ook sorteert, er zal er altijd restafval aanwezig bestaan. Tracht dit afvalstroom zo beperkt toevallig te behouden en je zal zien dat deze financieel gunstig is. Door afval heel veel mogelijk te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er heel zo weinig mogelijk restvuil over. In de de afvalcontainer gooi je reeds het onrecyclebare vuil die je geen verder kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen niet thuis in de de rest container.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je bent verplicht afvalstromen mogelijk eventueel te sorteren. In de de Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel doel omschreven goederen weer te gebruiken waar het lukt.

Wat kost een container een container voor afvalcontainer bedrijfsafval?

De prijzen voor de containers zijn afhankelijk afhangend van de de afvalstroom stroom van afval, de grootte van de rolcontainer en hoevaak de container afvalcontainer geledigd moet worden geraken. Jij ontdekt alle prijzen op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, glas, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een van de verschillende typen afvalcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze lage tarieven zie je direct in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een ijzeren vuilcontainer. Een metalen vuilcontainer is solide en brandveilig, handig als de vat op een openbare locatie staat. Je selecteert uit diverse inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van duurzame energie. Algemeen afval klinkt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar zowaar twintig procent van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metalen er geëxtraheerd die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook allerlei giftige materialen vrij in de verbranding die in meer of geringere mate toch in het milieu terecht komen. Daarom moeten we blijven zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Rd4 Gewicht Afvalcontainers:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze handige lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té grote bak.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container als deze slechts halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren bij ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een passende oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Rd4 Gewicht Afvalcontainers

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 niveaus.

Naarmate je hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw restafvalcontainer terug te dringen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want ongemengd gescheiden afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en prijzen bedrijfsafval en gemengd afval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je kunt selecteren voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om bij te ramen welke grootte het goed bij je past? Neem dan snel contact op met één van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalsoorten weten wij juist wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een aanvullend legen of regulier een grootte grotere? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De kosten van de bakken verschillen per afvalstroom, stof en capaciteit. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige kosten. Restafval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit komt, als we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een verschillende bak aftikt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Zo kom je naderhand nooit voor onaangename onthullingen te liggen.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Rd4 Gewicht Afvalcontainers

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele varianten kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart inzamelen. Je krijgt de optie uit een erg gevarieerd aanbod van containers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buiten staan, of wanneer vandalisme aan de horizon ligt. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan wel zeven keer hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het beduidend als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat jouw papier- en karton in de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet als grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, maar tevens op kantoren kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van extra herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalstromen te te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het apart houden van je afval tevens beter voor het milieu. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt namelijk een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Rd4 Gewicht Afvalcontainers

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor je PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze levering en nationale dekking, heb je in 24 uren je afvalcontainer op het gewenste plek geplaatst. Je beslist zelfstandig de gewenste capaciteit en op welke manier frequent het container geleegd dient te zijn. Op deze manier weet je dus vast dat je jouw vuilnis steeds weg kunt en dat je meewerkt voor een beter omgeving via jouw afval te splitsen. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, want wij belasten het omgeving minder minder indien we afval hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. Het resterende plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laag binnenin (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen met of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander stof is gestopt Afzonderlijk karton of verschillend papier
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasafval

Des te meer afval jezelf scheidt, hoe goed dat is voor het milieu en ook jouw portemonnee. Glaswerk blijkt een uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te splitsen zijn. Glasafval bestaan van flessen, potten en scherven. Zonder het om scheiden pakt het vanwege de volume en ook gewicht heel veel ruimte bij de bedrijfsafval op. Jij kan daarom heel besparen in je kosten voor afval. Het glas is bovendien compleet te hergebruiken. Daarnaast kost het heel veel kleiner energie dan glazen te produceren uit verse grondstoffen.

Komt er op jouw onderneming heel veel glas los, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan een glascontainer onmisbaar. Heb jij variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert samen met flexibele overeenkomsten waardoor jij de nummer containers eenvoudig verandert.

De geschikte bak voor glasafval

Bestel de beste containers voor het jouw glasverval bij ons. Jij heeft de selectie uit één bak van 240 liter en ook met 900 liters. Er is al een glascontainer vanaf €13 per maand en dit worden kosteloos neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kiest je hoe frequent ons de container zullen komen ledigen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost kost veel energie voor het het glas te maken uit verse materialen. Glasverval is daarentegen een goede basis. Daar zit meestal circa 50% oud glas in nieuwe glas. Bij de verwerken maken we verschil onder blank, bruine, groen en gemengd glas. Ook worden kurken en dekseltjes verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kan er zijn bij een veel kleinere warmte glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem neem verbinding .

Wat is mag er zijn bij de glasverval?

Wel:

Leeg glasverval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallen kruikjes, borden, kopjes, keramiek etc. Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallend binnen vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en op veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan je daarom best uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van ons helpen bij een veilig proces voor verzameling en ook vernieling van dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent zekerheid dat je je dossiers veilig vernietigt zijn. Na vernieling zullen de restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je dossiers niet in het papiercontainer wilt werpen. Sommige papieren bezitten geheime gegevens en kunnen kunnen daarom best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij regelmatig veel afval in de vorm van geheim document? Kies dan voor dossiervernietiging van ons . U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één gleuf waar het document exact erin past. Als het papieren al in het bak zitten, krijgen ze nog in . Onze bestuurder arriveert eens tijdstip bij voor de bak legen en het papier plaats vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarbij de bak via de truck zelf wordt opgetild en geopend. De inhoud zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je je geheime papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via het klep in de deksel kan jij de papieren in het container gooien. Jij heeft de selectie uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier niet op het vervoer gaat, loop jij geen gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en vernietigd.