Rad Papier Container 🔴 6 ONTHULLENDE TRUCS

Gauw en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restafval aanwezig bestaan. Poog dit stroom van afval heel klein eventueel te houden en je zult zien dat het financieel voordelig is. Door afvalstoffen heel zoveel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er zo min toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rad Papier Container

Kies uit bij de meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en koop het beste afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In de de rest afvalcontainer gooi je je al het de niet-recyclebare afvalstoffen dat je geen meer kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, en glas horen niet in de de restafvalcontainer. Eveneens betreffende PMD sorteren beschikken ons het geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam betreffende ieder afvalstromingen dat bij bedrijven voortkomen. Die stromingen kunnen meestal gescheiden opgehaald zijn. Dit is verbeterd aangaande het milieu en de geldbeugel.

Wat moet er in zakelijk afval?

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal er steeds overblijvend afval blijven zijn. Poog het afvalstroompje dus beperkt mogelijk te houden en je gaat opmerken dat dit financieel voordeelgevend is. Door afval zo veel toevallig te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er dus min toevallig overblijvend afval over. In het container gooi je reeds het onrecyclebare afvalstoffen welke je niet extra kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren geen in de het afvalcontainer.

Is het verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. Binnen het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel omschreven artikelen opnieuw te gebruiken als dat het kan.

Wat kost een container een afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven van containers zijn afhangend van de afvalstroom, de grootte van de rolcontainer alsook hoe vaak de de container container geleegd moet worden zijn. Jij vindt alle prijzen op de tarievenpagina de.

Welk soort bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, glas, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij leveren hem zonder kosten gedurende 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende kosten zie je direct in het orderproces. Nuttig, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, nuttig als de bak op een algemene plek staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de 12 grote moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de opwekking van groene kracht. Restafval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector voorbrengt maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelige resten worden gebruikt voor het ophogen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke materialen vrij tijdens de verbranding die in bepaalde of geringere mate toch in het natuur komen. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Rad Papier Container:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze handige overzicht vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als dit slechts halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren via ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij ons? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor ieder type afval en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Rad Papier Container

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te raadplegen over verdelen bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, stap 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en prijzen zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je mag opteren voor een voordelige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om bij te schatten die omvang het goed bij je past? Neem dan even contact op met een van onze experts. Dankzij onze langdurige ervaring met afvalstromen kennen wij exact wat je benodigd hebt. En wens je een keer een extra leegmaken of regulier een formaat grotere? Dan is dat uiteraard ook geen enkel issue!

De prijzen van de bakken verschillen per afvalsoort, stof en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de scherpste kosten. Restafval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit komt, zoals we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs vind je bij ons exact waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een verschillende rolcontainer aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie helder is. Op deze manier raak je achteraf niet voor nare onthullingen te zitten.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Rad Papier Container

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele varianten kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer uitgebreid aanbod van containers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een brede keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de containers buiten staan, of vernieling aan de loer staat. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat jouw document- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof tot nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, echter tevens in kantoren kunt je je organisch afval apart houden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit extra herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één groot deel uit bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen allemaal bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalstromen te te verzamelen, zitten je containers minder snel snel gevuld. Daarnaast ligt het apart houden uit uw afval tevens goed voor het milieu. PMD mag immers gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen vers grondstoffen gewonnen te worden voor verse artikelen te maken, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Rad Papier Container

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende rolcontainer voor het je PMD. Wij bieden diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer bij het verlangde plek staan. Je beslist zelf het verlangde capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geledigd dient te worden. Zo ken je daarom vast waar je jouw afval steeds weg kan en dat je meewerkt voor een beter omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, omdat we belasten het omgeving minder minder indien wij afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. De resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en gomballen) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal zit geplaatst Afzonderlijk karton of ander papier
 • Verpakking inclusief van chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis jezelf sorteert, des te beter dat het zal zijn ten behoeve van het milieu en ook je geldbeurs. Glaswerk is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden zijn. Glasafval bestaan van flesjes, potten en ook scherven. Zonder het te scheiden pakt het vanwege de ruimte en massa veel plaats bij de bedrijfsafval op. Je kan dus flink besparen op je kosten voor afval. Het glas is tevens compleet om te hergebruiken. Ook kost het recyclen veel kleiner kracht dan glazen te maken uit verse materialen.

Ontstaat daar bij jouw onderneming heel veel glasafval vrij, zoals bij de horecabedrijven, dan is een container voor glas essentieel. Bezit jij variërende periodes qua drukte? ons werkt met aanpasbare contracten waardoor je de aantal containers eenvoudig verandert.

De geschikte container voor glas restafval

Koop het beste containers voor je glasverval bij ons. Je heeft de keuze uit keuze van één container met 240 liters en met 900 liters. Er is is reeds een container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en ook dit worden gratis neergezet. Op basis van de hoeveelheid afval kiest je hoe vaak ons de bak komen legen. ons leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo worden glas bewerkt

Het heel veel kracht voor het het glas te maken van nieuwe materialen. Glasverval is echter echter één goede grondslag. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuw glas. Bij de bewerken maken we verschil onder blank, bruin, groene en bont glas. Ook zijn kurken en deksels verwijderd. Door glas om te recyclen, kan er bij één veel kleinere warmte glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heb jij vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat mag er bij de glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallen kruiken, bordjes, koppen, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend onder vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet veilig en ook op veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou je daarom beter goed organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces van verzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren worden discreet vervoerd. Zo heeft jij 100% garantie dat je jouw dossiers beschermd vernietigd zijn. Na vernieling worden het restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je je archief niet wil in het papiercontainer wil gooien. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent veel vuil in de het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een gleuf waar het document exact doorheen . Wanneer het papieren al in de bak zitten, krijgt niemand zij nog in . Onze bestuurder arriveert eens in de zoveel tijd bij voor het container te ledigen en de documenten ter plekke te vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarin het bak door het truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. De content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je je geheime documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Via het klep in de deksel kan jij de documenten in het bak gooien. Je hebt de selectie uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest je de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw dossier niet op vervoer gaat, loop jij geen risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en vernietigd.