Puin Container 10m3 🔴 11 OPZIENBARENDE FEITEN

Snel en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer deze afvalstroom heel klein eventueel te behouden en je gaat zien dat het economisch voordelig is. Via vuil heel veel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en swill, rest er heel min toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Puin Container 10m3

Kies uit het meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en bestel de de beste beste container voor je je overblijvend afval. In de rest container gooi je je reeds het niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet meer kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, en ruiten horen geen in de de rest afvalcontainer. Ook betreffende PMD sorteren hebben wij de geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming betreffende alle afvalstromen welke in firma’s voortkomen. Dit stromen kunnen vaak gescheiden verzameld geraken. Dat is goed betreffende de milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat mag wel er in de ondernemingsafval?

Hoezo uitstekend je je vuil eveneens sorteert, er gaat altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog dit afvalstroom heel klein mogelijk te houden en je zal opmerken dat dit financieel gunstig is. Via vuil zo zoveel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er heel zo weinig toevallig restafval over. Binnen de container gooi je je al het het niet-recyclebare afval dat je niet extra kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas passen niet thuis in de het afvalcontainer.

Is het sorteren van zakelijk afval verplicht?

Je blijft verplicht afvalstromingen zoveel eventueel te scheiden. Binnen het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het bedoeling beschreven goederen nogmaals te aanwenden als dat lukt.

Wat kost een een container voor container voor?

De tarieven voor prijzen voor de rolcontainers zijn afhankelijk hangt af van de het stroom van afval, de grootte van de container en hoevaak hoe vaak de container geledigd container ontleegd dient geraken. U vindt je ieder kosten op tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met restafval containers

In elke onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons bestel je snel en rap een van de talloze typen rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen een dag in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je direct in het orderproces. Praktisch, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te zamelen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even voort. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook opteren voor een ijzeren vuilcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandbestendig, handig als de container op een openbare plek staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de productie van hernieuwbare kracht. Restafval lijkt dan misschien nutteloos, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van verkeerswegen. Helaas komen er ook allerlei giftige stoffen vrij in de verbranden die in bepaalde of geringere mate toch in het leefomgeving terecht komen. Dus moeten we blijven zoeken naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Puin Container 10m3:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons handige overzicht vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer dit slechts halfvol is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een passende oplossing voor elk soort afval en voor elk bedrijf. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Puin Container 10m3

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de massa afval in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te raadplegen over scheiden bij de bron. Want puur gescheiden afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je mag opteren voor een gunstige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te ramen die grootte het goed bij je past? Haal dan even contact op met één van onze specialisten. Met onze langdurige ervaring met afvalsoorten kennen wij exact wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend legen of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De tarieven van de containers wisselen per afvalsoort, materiaal en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste kosten. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs zie je bij ons precies waar je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke gemengd afval container of een verschillende rolcontainer aftikt. Wij achten het cruciaal dat deze informatie transparant is. Zo ben je later nooit voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Puin Container 10m3

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden verzamelen. Je hebt de optie uit een zeer divers aanbod met containers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de containers buiten staan, of vernieling op de horizon staat. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna bepaal je op welke manier frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat je document- en karton in de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk aan piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze afvalstromen vrij, echter tevens in kantoor mag je je biologisch afval scheiden. Je spaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van meer recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaat één groot deel uit ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalstromen in te zamelen, geraken je containers minder snel vol. Bovendien is het scheiden van je vuilnis ook goed voor het milieu. PMD mag immers hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD wordt namelijk een grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Puin Container 10m3

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende rolcontainer voor je PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uren jouw container op de gewenste locatie staan. U bepaalt zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en hoe frequent het container geleegd moet te worden. Zo weet je dus zeker dat je je vuilnis altijd kwijt kan en waar je bijdraagt voor een verbeterde milieu via je afval te splitsen. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, want wij belasten het omgeving minder minder indien we afval hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en gomballen) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Shopper tassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Pakketten inclusief of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander stof is geplaatst Afzonderlijk karton ofwel ander document
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Des te veel afval jezelf sorteert, des te beter dat het is voor het milieu en jouw geldbeurs. Glaswerk is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te scheiden is. Glasscherven bestaan van flesjes, potten en ook scherven. Zonder het te scheiden neemt het door de volume en gewicht veel ruimte bij het bedrijfsafval in. Jij kunt dus flink besparen op je afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig om te recyclen. Ook verbruikt het recyclen heel veel kleiner kracht in vergelijking met glazen om te produceren van verse materialen.

Ontstaat er bij je onderneming heel veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horeca, dan één container voor glas essentieel. Bezit je variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij werkt met flexibele overeenkomsten omdat jij het aantal containers makkelijk verandert.

De juiste container voor glas restafval

Bestel het meest geschikte bakken voor jouw glasverval op onze dienst. Je hebt de keuze uit keuze uit een container met 240 liter en van 900 liter. Er al één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en ook deze wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies jij hoe vaak ons de container zullen komen ledigen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost heel veel kracht voor het het glas te maken van nieuwe materialen. Glasafval is daarentegen een goede grondslag. Er zit meestal ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glazen. Bij de bewerken maken we verschil onder wit, bruin, groen en bont glas. Daarnaast worden kurk en dekseltjes verwijderd. Door glas om te recyclen, kunnen er op één heel veel lagere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heeft jij vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact .

Wat mag er bij het het glasverval?

Wel:

Leeg glasafval die gediend had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallend kruikjes, borden, koppen, aardewerk etc. n Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen veilig en op veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging zou je dus best goed organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons helpen tijdens een veilig proces van inzameling en ook vernieling van jouw archief. Discreet en beschermd. Papieren worden discreet vervoerd. Zo heeft je 100% zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigt is. Na vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jouw dossiers niet wil in de de papiercontainer wilt werpen. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig veel afval in de het gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft één gleuf waarin het document precies erin past. Wanneer de papieren al binnen het bak zitten, krijgen zij meer in handen. Onze bestuurder komt eens in de tijd bij om de container legen en de papier plekke vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin het container via het vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. Het inhoud zal daarna meteen vernielt.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop je jouw geheime documenten veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klep in het deksel kun je het papieren in het bak werpen. Jij hebt de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief niet op het transport is, loopt je geen risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier wordt verzameld en verwoest.