Prullenbakken Afval Scheiden ᐅ 7 VREEMDE FEITJES

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroom heel klein toevallig te bewaren en je zal opmerken dat het financieel gunstig is. Met afvalstoffen zo zoveel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er dus min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Prullenbakken Afval Scheiden

Kies bij het grootste ruimste gamma afvalcontainers en koop de beste ideale rolcontainer geschikt voor je restvuil. In het container gooi je je al het niet-recyclebare vuil welke je niet verder extra kan verdelen. Documenten/karton, swill, en glas passen niet in de de container. Tevens betreffende PMD verdelen beschikken ons de juiste geschikte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam voor alle afvalstromen welke in firma’s voortkomen. Dit stromen mogen vaak apart verzameld zijn. Het is goed aangaande de milieu en de portemonnee geldtas.

Wat mag wel er in zakelijk afval?

Hoezo goed je je afvalstoffen eveneens verdeelt, er zal er altijd restafval blijven voorkomen. Tracht dit stroom van afval zo minimaal eventueel te behouden en je zult zien dat het geldelijk voordelig is. Via afvalstoffen zo veel mogelijk te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er dus min mogelijk overblijvend afval over. Binnen de container werp je al het de niet te recyclen vuil welke je geen verder kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen niet thuis in de het restafvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. Binnen het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat de streefdoel omschreven goederen weer te aanwenden indien het kan.

Wat kost een container rolcontainer voor?

De tarieven kosten van containers afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroompje, de grootte van grootte van rolcontainer en hoevaak hoe vaak de container geledigd container geleegd moet worden zijn. Jij vindt je alle prijzen op de de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons koop je gemakkelijk en rap een van de talloze typen rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten in een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je direct tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, reduceer je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook kiezen voor een ijzeren vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de container op een algemene plaats staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn grote actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van duurzame stroom. Gemengd afval schijnt dan misschien nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar minstens twintig procent van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er uitgehaald die hun pad vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze zwarte korrelvormige slakken worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige materialen vrij gedurende de verbranden die in bepaalde of mindere mate desondanks in het natuur komen. Daarom moeten we blijven zoeken naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Prullenbakken Afval Scheiden:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te ruime container.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een geschikte oplossing voor ieder soort vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Prullenbakken Afval Scheiden

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes treden.

Hoger op de orde, des te duurzamer de behandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa afval in jouw algemeen afval container te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over verdelen bij de bron. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Stap 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en algemeen afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je kunt selecteren voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te bepalen wat grootte het goed bij je past? Neem dan snel aansluiting op met één van onze experts. Door onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een aanvullend lediging of gewoonlijk een grootte ruimer? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalcategorie, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de laagste tarieven. Algemeen afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, zoals we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg zie je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven helder wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde alternatieve container neerlegt. Wij achten het belangrijk dat dit helder is. Op deze manier raak je later niet voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Prullenbakken Afval Scheiden

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart inzamelen. Je hebt de optie uit een zeer divers assortiment van afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vandalisme op de horizon staat. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna bepaal je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan wel zeven maal gerecycled worden. Ook in je portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat jouw papier- en karton op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt als basis tot nieuw producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk aan aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, maar tevens op kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit meer herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten in te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel gevuld. Daarnaast is het apart houden uit je afval tevens beter voor het de omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen nieuwe materialen gewonnen te worden om verse producten te maken, jouw PMD is namelijk een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Prullenbakken Afval Scheiden

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte rolcontainer voor je PMD. Wij bieden verschillende kunststof rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis levering en landelijke bereik, heb je in 24 uren jouw container op de verlangde plek staan. Je beslist zelfstandig de gewenste capaciteit en hoe vaak het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Zo weet je daarom zeker waar je jouw vuilnis altijd kwijt kunt en dat je bijdraagt voor een beter milieu door je afval te splitsen. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, omdat wij belasten het omgeving veel als wij afvalstoffen recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. De resterende kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal is geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend document
 • Verpakking met chemische materialen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis je sorteert, des te beter dat zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen zijn. Glasverval bestaat van flesjes, potten en scherven. Zonder te scheiden neemt het door de volume en gewicht veel plaats in de bedrijfsafval in. Je kunt daarom heel uit besparen op je kosten voor afval. Het is bovendien volledig om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel minder kracht dan glaswerk om te maken van nieuwe grondstoffen.

Komt daar op je bedrijf heel veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horeca, dan is is één glascontainer essentieel. Bezit je variërende periodes qua drukte? ons functioneert samen met flexibele contracten omdat jij de nummer containers makkelijk aanpast.

De geschikte container voor het glas restafval

Koop de beste bakken voor het jouw glasafval bij ons. Jij heeft de keuze uit selectie uit één bak van 240 liter en ook van 900 liter. Er is is reeds een container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de glasafval kiest je op welke manier frequent ons het bak zullen komen ledigen. wij biedt het voordeligste service.

Zo wordt glas bewerkt

Het kost heel veel energie om het glas om te produceren van verse grondstoffen. Glasafval is daarentegen een goede grondslag. Daar zit meestal circa 50% oudere glas in nieuwe glas. Tijdens het verwerken maken wij onderscheid onder blank, bruine, groen en gemengd glazen. Daarnaast zijn kurk en deksels verwijderd. Door glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij één heel veel kleinere warmte glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb je vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag wel er bij het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gediend had zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook op een veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan je dus beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van ons ons helpen bij een beschermd proces van verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en veilig. Documenten worden discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat jouw dossiers veilig vernietigt zijn. Na vernieling worden het restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je je jouw dossiers niet in het papiercontainer wilt werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij frequent veel vuil in de het gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waarin het papier exact doorheen . Als de documenten eenmaal in het bak zijn, krijgen niemand ze nog in handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal in zoveel tijdstip bij om de bak te ledigen en het documenten ter plekke vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarbij het container door de truck zelf is opgetild en geopend. De content wordt vervolgens direct vernielt.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij je geheime papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Door de klep in het deksel kan je het papieren in de container werpen. Je heeft de selectie uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kies je de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw archief geen op vervoer gaat, loop jij geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier wordt ingezameld en vernietigd.