Prijzen Van Containerverhuur 🔴 6 OPVALLENDE FEITEN

Gauw en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Poog het afvalstroompje heel beperkt eventueel te bewaren en je gaat opmerken dat deze financieel voordelig is. Via afval heel mogelijk eventueel te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er zo min toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Prijzen Van Containerverhuur

Selecteer van het grootste meest uitgebreide assortiment rolcontainers en bestel de de beste container geschikt voor je restvuil. In de het container gooi je je al het het niet onrecyclebare vuil welke je niet verder meer kan verdelen. Karton/karton, swill, en glas passen geen in de afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD verdelen hebben wij het juiste rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromingen dat binnen ondernemingen voortkomen. Dit stromingen mogen vaak afzonderlijk ingezameld zijn. Het is verbeterd betreffende het milieu en de portemonnee.

Wat kan er in de zakelijk afval?

Hoe prima je je afval eveneens verdeelt, er zal er altijd restafval voortdurend voorkomen. Probeer deze afvalstroompje heel beperkt mogelijk te houden en je zal merken dat deze geldelijk voordelig is. Door afval heel mogelijk toevallig te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er dus min eventueel restafval over. Binnen de rest afvalcontainer werp je al het het niet te recyclen vuil dat je niet extra kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en glas horen niet thuis binnen de rest container.

Is scheiden scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromingen mogelijk eventueel te scheiden. In de de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het de doel omschreven producten weer te gebruiken als dat mag.

Wat kost een afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven prijzen van containers afhankelijk afhankelijk van de de stroom van afval, de afmeting van de container en hoevaak hoe vaak de container geledigd rolcontainer geledigd dient geraken. Je ontdekt alle prijzen op de.

Welk aard bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, glas, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een van de vele varianten vuilcontainers. Wij leveren hem gratis in 24 uur in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te ophalen, reduceer je de massa restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even verder. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de vat op een algemene plek staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de opwekking van groene kracht. Gemengd afval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar liefst twintig procent van de groene energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze zwarte korrelachtige slakken worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van straten. Jammer genoeg komen er ook diverse gevaarlijke substanties vrij gedurende de verbranden die in meer of geringere mate echter in het leefomgeving belanden. Dus moeten we doorgaan met streven naar zo minimaal afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Prijzen Van Containerverhuur:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De containers sluiten goed af zodat er geen plagen bij het afval kunnen. Ook kan stank geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak wanneer deze maar halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen huren bij ons? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor elk soort vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Prijzen Van Containerverhuur

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de volume rommel in jouw algemeen afval container te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te raadplegen over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en restafval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je mag opteren voor een voordelige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te bepalen die grootte het goed bij je aansluit? Pak dan gauw aansluiting op met één van onze deskundigen. Dankzij onze jarenlange ervaring met afvalsoorten weten wij precies wat je vereist hebt. En wens je een keer een extra legen of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is dit uiteraard ook geen enkel probleem!

De kosten van de containers wisselen per afvalstroom, stof en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige kosten. Gemengd afval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit komt, zoals we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig vind je bij ons exact voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een restafvalcontainer of een alternatieve bak neerlegt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie transparant is. Op deze manier kom je naderhand nooit voor nare verrassingen te liggen.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Prijzen Van Containerverhuur

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je hebt de optie tussen een erg divers assortiment met containers tussen 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een brede keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buitenshuis staan, of wanneer vernieling aan de horizon staat. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens bepaal je hoe frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat je document- en karton op de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet als grondstof tot nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan piepers, brood, pasta, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoor kunt je jouw organisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk deel uit ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalstromen in te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Bovendien ligt het apart houden van uw afval ook goed voor het het milieu. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, je PMD wordt immers één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Prijzen Van Containerverhuur

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het je PMD. We bieden diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je binnen 24 uren je afvalcontainer op het gewenste locatie geplaatst. U beslist zelfstandig de gewenste capaciteit en hoe vaak de container geleegd dient te worden. Zo ken je daarom zeker waar je jouw afval steeds kwijt kunt en dat je bijdraagt voor een verbeterde milieu via je vuilnis te scheiden. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, want wij belasten het omgeving veel minder indien wij afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. Het resterende plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (deodorant, verf enz.)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend stof is gestopt Afzonderlijk karton of ander document
 • Verpakking met van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis je scheidt, hoe goed dat zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glaswerk is één van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden is. Glasverval bestaan uit flesjes, potjes en ook scherven. Zonder het om scheiden pakt het vanwege het volume en gewicht veel ruimte bij het bedrijfsafval op. Je kunt daarom flink uit besparen in je kosten voor afval. Het is ook bovendien compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner energie dan glazen om te maken van nieuwe materialen.

Komt er bij je bedrijf veel glas vrij, zoals bij de horeca, dan één glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij de aantal containers makkelijk verandert.

Het geschikte bak voor het glas restafval

Koop het beste containers voor jouw glasverval bij onze dienst. Je heeft de keuze uit selectie uit één bak van tweehonderdveertig liter en met 900 liters. Er is is reeds één glascontainer startend bij €13 elke maand en ook dit wordt gratis geplaatst. Op basis van de glasafval kies je hoe vaak wij het container komen legen. wij biedt de voordeligste dienstverlening.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost veel kracht om het glas te maken van verse materialen. Glasverval is echter daarentegen één prima grondslag. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen in nieuwe glazen. Bij het verwerken maken wij onderscheid tussen wit, bruin, groen en ook gemengd glazen. Daarnaast worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via glas te hergebruiken, kan er zijn bij een heel veel kleinere temperatuur glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat mag er bij het de glasverval?

Wel:

Leeg glasverval dat gediend heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk etc. Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet veilig en in een veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan je dus beter uitstekend regelen. De gesloten rolcontainers van ons ondersteunen tijdens een veilig proces van inzameling en vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb je honderd procent garantie dat je je archief veilig vernietigt is. Na vernietiging worden de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jij jouw dossiers niet in de het papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bevatten geheime informatie en daarom beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is heel tijdrovend en omslachtig. Heeft jij regelmatig veel afval in de de vorm van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat een spleet waarin het papier exact doorheen past. Als het documenten eenmaal binnen de container zitten, krijgt zij nog bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal in tijd langs voor het bak ledigen en het papier ter plaats vernietigen binnen onze truck. Ook dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarin het bak via de truck zelf wordt opgeheven en geopend. Het content wordt vervolgens direct vernietigd.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Via het klep in het deksel kun jij het documenten in de container werpen. Je hebt de keuze van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je dossier geen op het transport gaat, loop jij geen risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en vernietigd.