Prijzen Restafval Per Ton ➡️ 12 OPMERKELIJKE GEHEIMEN

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afval ook scheidt, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Tracht dit afvalstroom heel minimaal mogelijk te behouden en je zult merken dat het financieel voordeelgevend is. Door afval dus mogelijk mogelijk te scheiden, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er zo zo weinig mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Prijzen Restafval Per Ton

Selecteer bij de ruimste gamma containers en bestel de beste container voor je restafval. In de het afvalcontainer gooi je je reeds het niet niet te recyclen afvalstoffen dat je geen meer kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, en glas thuishoren niet thuis in de de container. Eveneens betreffende PMD sorteren bezitten wij de correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de naam voor ieder afvalstromen dat bij ondernemingen ontstaan. Deze afvalstromen kunnen vaak gescheiden verzameld worden. Het is goed aangaande het milieu natuur en de portemonnee portemonnee.

Wat moet er in de ondernemingsafval?

Op welke manier uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Tracht dit afvalstroom dus minimaal mogelijk te houden en je gaat zien dat dit geldelijk gunstig is. Met afval zo veel toevallig te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er heel min mogelijk restafval over. Binnen de afvalcontainer gooi je al het het niet onrecyclebare afval die je niet meer kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen niet in de rest afvalcontainer.

Is scheiden sorteren van zakelijk afval noodzakelijk?

Je wordt gedwongen afvalstromingen mogelijk eventueel te verdelen. In het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel beschreven artikelen weer te gebruiken als dat kan.

Wat kost een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor de rolcontainers afhankelijk hangt af van de het afvalstroompje, de grootte grootte van afvalcontainer alsook hoevaak de rolcontainer geledigd moet worden zijn. U vindt je alle prijzen op tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, ruiten, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In elke onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en vlug een van de verschillende typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos gedurende een dag in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je meteen tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te ophalen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even voort. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de bak op een algemene plek staat. Je selecteert uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 grote moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van hernieuwbare kracht. Gemengd afval lijkt dan eventueel waardeloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar minstens een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een functionele bestemming. Deze zwarte korrelachtige slakken worden toegepast voor het aanvullen of creëren van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke substanties vrij gedurende de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate desondanks in het milieu belanden. Daarom moeten we blijven zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Prijzen Restafval Per Ton:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische lijst ontdek je snel de container die je nodig hebt. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te ruime container.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container wanneer dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor ieder type afval en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Prijzen Restafval Per Ton

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het terrein van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij samen met jou de volume afval in jouw restafvalcontainer te verminderen, fase 1. Dit realiseren wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want ongemengd aparte afvalsoorten worden zoveel als kan hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is nadelig voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en kosten zakelijk afval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je mag selecteren voor een voordelige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te ramen wat grootte het perfect bij je past? Pak dan snel contact op met één van onze experts. Dankzij onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen weten wij juist wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een extra lediging of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem!

De prijzen van de rolcontainers wisselen per afvalcategorie, grondstof en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, gelijk we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkig vind je bij ons precies voor wat je aan toe. In ons simpele bestelproces staat overtuigend wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een bepaalde verschillende bak aftikt. Wij beschouwen het essentieel dat dit duidelijk is. Zo kom je later geen voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Prijzen Restafval Per Ton

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart verzamelen. Je hebt de optie uit een heel gevarieerd aanbod van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de loer staat. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat jouw document- en papier op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt als grondstof tot nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij piepers, brood, pasta, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken komen deze afvalsoorten beschikbaar, echter tevens op kantoor kunt je jouw biologisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit extra recyclebaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaande een groot gedeelte van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten te te zamelen, geraken je containers minder snel snel gevuld. Daarnaast ligt het apart houden van uw afval ook beter voor het de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te maken, jouw PMD wordt immers één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Prijzen Restafval Per Ton

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We bieden verschillende kunststof afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en nationale dekking, heb je in 24 uren jouw container bij het gewenste plek staan. U beslist zelfstandig de gewenste capaciteit en op welke manier frequent het afvalcontainer geleegd moet te zijn. Zo ken je dus vast dat je jouw afval steeds kwijt kan en waar je bijdraagt voor een verbeterde omgeving via je afval te scheiden. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, omdat wij belasten het omgeving minder als we afval hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. De resterende kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laagje binnenin (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten met ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal is geplaatst Afzonderlijk karton of ander document
 • Verpakking met van gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe meer afval jezelf scheidt, des te beter dat het zal zijn voor de milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden is. Glasafval bestaat van flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder om splitsen pakt het glasafval door het volume en massa veel plaats in het bedrijfsafval op. Je kunt dus heel besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook bovendien volledig om te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel minder energie in vergelijking met glaswerk om te maken van verse materialen.

Komt er bij je bedrijf veel glas los, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan één container voor glas onmisbaar. Heb je wisselende periodes qua bezigheden? ons functioneert samen met aanpasbare contracten omdat je de nummer containers eenvoudig aanpast.

Het geschikte container voor glasafval

Bestel de meest geschikte bakken voor het jouw glasafval op onze dienst. Je heeft de keuze uit een container van 240 liter en ook van 900 liter. Er al één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en deze worden gratis geplaatst. Op basis van de glasafval kiest jij op welke manier frequent wij het bak komen ledigen. ons leveren de voordeligste service.

Zo wordt glas verwerkt

Het veel energie voor het glas te maken van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen één goede grondslag. Daar zit gewoonlijk circa 50% oud glazen in nieuw glazen. Bij de bewerken maken we verschil onder blank, bruine, groene en ook bont glas. Daarnaast zijn kurk en deksels verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij een heel veel kleinere warmte glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem neem contact .

Wat is mag wel er zijn bij de glasafval?

Wel:

Leeg glasafval die gefungeerd had zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallen kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen veilig en op veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan je daarom beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen bij een veilig proces van verzameling en vernietiging van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb jij honderd procent garantie dat jouw dossiers veilig vernietigt zijn. Na de vernieling worden het restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je jouw archief niet in het papierbak wilt gooien. Sommige documenten bezitten geheime informatie en kunnen dus best vernielt . Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je frequent een grote hoeveelheid vuil in de de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat één gleuf waar het document exact doorheen . Als het papieren al binnen de bak zitten, krijgen niemand zij nog in . Onze bestuurder arriveert eens in de zoveel tijd langs om de container ledigen en de papier ter plekke te vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarbij het container via de vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. Het inhoud wordt vervolgens direct vernielt.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klepje in de deksel kun jij het documenten in het bak werpen. Jij heeft de selectie uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kies je de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw archief geen op transport is, loopt je niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en vernietigd.