Prijzen Restafval Milieustraat ➡️ 3 VREEMDE FEITJES

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Probeer dit stroom van afval zo beperkt toevallig te behouden en je gaat opmerken dat het geldelijk voordeelgevend is. Met vuil zo mogelijk mogelijk te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er dus zo weinig eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Prijzen Restafval Milieustraat

Kies uit bij het grootste gamma afvalcontainers en bestel het meest geschikte afvalcontainer voor je overblijvend afval. In het container gooi je al het het niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet verder meer kan sorteren. Documenten/karton, swill, en vensterglas passen niet in de de restafvalcontainer. Eveneens omtrent PMD verdelen hebben ons de juiste correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromen dat binnen ondernemingen ontstaan. Deze stromen zouden vaak afzonderlijk opgehaald zijn. Dit is verbeterd betreffende het milieu milieu en de geldtas.

Wat kan er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afval eveneens sorteert, er zal er steeds restafval blijven bestaan. Probeer het afvalstroom heel beperkt toevallig te bewaren en je gaat merken dat dit financieel voordeelgevend is. Met afvalstoffen heel veel eventueel te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er dus min eventueel restafval over. Binnen de rest container gooi je al het onrecyclebare afval welke je niet verder verder kan sorteren. Documenten/karton, swill, PMD en glas horen niet in de container.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je bent gedwongen afvalstromingen zoveel mogelijk te scheiden. In het landelijk Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel bedoeling beschreven artikelen opnieuw te aanwenden indien het mag.

Wat kost een een container afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven van containers zijn afhangend van de de afvalstroompje, de grootte van afvalcontainer en hoevaak de rolcontainer geleegd moet worden zijn. Je ontdekt alle kosten op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons koop je eenvoudig en vlug een van de vele varianten afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen 24 uur in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe tarieven zie je meteen in het orderproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te verzamelen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een metalen vuilcontainer. Een stalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, praktisch als de vat op een openbare plaats staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf ruime hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van groene kracht. Gemengd afval klinkt dan eventueel nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie produceert maar liefst twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun route verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelvormige assen worden toegepast voor het aanvullen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook diverse schadelijke materialen los tijdens de verbrandingsproces die in minstens of geringere mate desondanks in het milieu terecht komen. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Prijzen Restafval Milieustraat:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De containers dichten goed af zodat er niet plagen bij het afval kan. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te grote container.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container wanneer deze maar halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren bij ons? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor ieder type afval en voor ieder onderneming. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Prijzen Restafval Milieustraat

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zes niveaus.

Hoe hoger op de orde, hoe duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de bron. Want zuiver aparte afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is nadelig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kan kiezen voor een gunstige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om naar te ramen wat omvang het beste bij je aansluit? Pak dan snel aansluiting op met een van onze specialisten. Door onze vele jaren ervaring met afvalstromen begrijpen wij precies wat je nodig hebt. En verlang je één keer een aanvullend lediging of standaard een grootte groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen probleem!

De tarieven van de rolcontainers verschillen per afvalstroom, grondstof en volume. Je least bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons exact voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelproces staat helder wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde andere rolcontainer neerlegt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie transparant is. Hierdoor raak je later geen voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Prijzen Restafval Milieustraat

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart verzamelen. Je hebt de optie tussen een erg divers aanbod met containers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vandalisme op de horizon ligt. Selecteer, naargelang van je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel 7 maal gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat je document- en papier in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet als basis tot nieuw producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze afvalstromen vrij, maar ook in kantoor kunt je je organisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van meer herbruikbaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaande een groot gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalsoorten in te zamelen, zitten je containers minder vlug gevuld. Daarnaast is het apart houden van je afval tevens beter voor het omgeving. PMD kan immers hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD is namelijk één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Prijzen Restafval Milieustraat

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren diverse plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je in 24 uur je container op het verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geledigd moet te worden. Op deze manier weet je daarom vast dat je je afval altijd kwijt kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde omgeving via jouw afval te splitsen. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het omgeving veel minder indien we afval hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal is geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel ander document
 • Verpakking met van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe meer afval je scheidt, hoe beter dat is voor het milieu en je geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden is. Glasverval bestaat van flesjes, potjes en glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het glasafval vanwege het volume en ook gewicht heel veel ruimte bij het afval van het bedrijf op. Je kan daarom heel uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel minder kracht dan glazen om te maken van nieuwe grondstoffen.

Komt daar bij je onderneming heel veel glasafval vrij, zoals bij de sector van de horeca, dan één glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende periodes qua bezigheden? wij werkt samen met flexibele contracten waardoor jij de nummer containers eenvoudig aanpast.

Het juiste bak voor het glas restafval

Koop de meest geschikte bakken voor je glasverval bij ons. Jij hebt de selectie uit één container van tweehonderdveertig liter en met 900 liters. Er reeds één container voor glas vanaf €13 per maand en ook dit worden kosteloos neergezet. Op basis van de de glasafval kiest je op welke manier frequent ons de bak komen legen. ons biedt het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost kost heel veel kracht om het glas te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is daarentegen één prima grondslag. Er zit gewoonlijk circa 50% oud glazen in nieuw glas. Tijdens het verwerken maken wij onderscheid onder blank, bruin, groene en ook bont glazen. Ook zijn kurken en ook deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er zijn bij één heel veel lagere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of contact op.

Wat mag er zijn bij het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gediend had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallen kruiken, borden, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen veilig en in veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainers van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces voor verzameling en vernieling van dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij honderd procent garantie dat je je archief veilig vernietigd is. Na vernietiging zullen de restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je jouw archief niet in het papiercontainer wil werpen. Sommige documenten bevatten geheime gegevens en kunnen daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons . U krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft één spleet waar het papier precies erin past. Als de documenten eenmaal in de container zijn, krijgen zij nog in . Onze chauffeur komt eenmaal de zoveel tijd bij om het container ledigen en het papier ter plekke te vernielen in onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarbij het container via de truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. De content wordt daarna direct vernielt.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop je jouw vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in het deksel kun jij het papieren in het container werpen. Jij hebt de selectie van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op het transport gaat, loop jij geen gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier worden verzameld en verwoest.