Prijzen Afvalcontainers Made ✔️ 15 LUCRATIEVE GEHEIMEN

Gauw en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal telkens restafval blijven bestaan. Poog het afvalstroompje zo beperkt toevallig te houden en je zult merken dat het financieel voordeelgevend is. Via afval zo veel toevallig te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, glas, en swill, rest er heel min toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Prijzen Afvalcontainers Made

Selecteer bij het grootste grootste gamma rolcontainers en koop de beste ideale rolcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In het container gooi je je al het onrecyclebare vuil welke je niet extra kan sorteren. Papier/karton, swill, en ruiten thuishoren niet thuis binnen de container. Eveneens voor PMD scheiden bezitten we de correcte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam aangaande alle afvalstromen welke binnen ondernemingen ontstaan. Die stromen zouden vaak apart verzameld geraken. Het is goed betreffende het milieu en de geldtas.

Wat is toegestaan er in de zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal er telkens restvuil blijven zijn. Tracht het afvalstroom dus klein toevallig te behouden en je gaat merken dat het geldelijk voordeelgevend is. Door afval zo veel toevallig te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er zo minimaal toevallig restafval over. In de het container gooi je al het de niet te recyclen vuil die je niet verder verder kan verdelen. Documenten/karton, swill, PMD en ruiten horen geen in de de restafvalcontainer.

Is scheiden scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. Binnen het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel beschreven producten nogmaals te benutten indien het mag.

Wat kost een container een container container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor containers zijn afhangend van de afvalstroom het afvalstroom, de grootte van afmeting van rolcontainer en hoevaak de container geledigd rolcontainer geleegd moet worden worden. Je vindt je alle kosten op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je documenten, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de vele typen vuilcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage prijzen zie je gelijk gedurende het orderproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te ophalen, verminder je de aantal algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, handig als de bak op een algemene plek staat. Je gaat uit diverse groottes. De selectie is aan jou, op basis van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de productie van hernieuwbare kracht. Restafval schijnt dan eventueel waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar zowaar 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metalen er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze donkere korrelige resten worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook verschillende giftige materialen uit tijdens de verbranding die in bepaalde of geringere mate echter in het leefomgeving komen. Daarom moeten we blijven zoeken naar zo minimaal verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Prijzen Afvalcontainers Made:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze praktische overzicht ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De containers dichten adequaat af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container wanneer dit slechts halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor elk soort afval en voor ieder bedrijf. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Prijzen Afvalcontainers Made

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal niveaus.

Hoger op de orde, hoe ecologischer de behandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw algemeen afval container te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over verdelen bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is nadelig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en restafval beheer

De capaciteit voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je mag opteren voor een voordelige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te bepalen wat maat het goed bij je past? Neem dan even verbinding op met één van onze deskundigen. Met onze langdurige deskundigheid met afvalsoorten weten wij exact wat je nodig hebt. En wens je een keer een extra leegmaken of regulier een grootte grotere? Dan is dit uiteraard ook geen enkel kwestie!

De kosten van de bakken variëren per afvalstroom, stof en capaciteit. Je least bij ons telkens tegen de laagste kosten. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, als we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkig ervaar je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelproces staat vermeld overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een bepaalde andere rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit aspect duidelijk is. Hierdoor raak je achteraf nooit voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Prijzen Afvalcontainers Made

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer uitgebreid aanbod van containers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buitenshuis staan, of vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte grootte. Daarna beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Ook in je portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw papier- en papier op de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt voor basis voor nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoor mag je jouw organisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit extra herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één groot gedeelte van bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalstromen te te verzamelen, geraken je containers minder vlug vol. Bovendien is het apart houden van je vuilnis tevens goed voor het het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD is namelijk een grondstof!

De juiste container voor het PMD en Prijzen Afvalcontainers Made

{service1)

Bij vind je steeds een passende afvalcontainer voor je PMD. We bieden verschillende kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis bezorging en nationale dekking, heb je binnen 24 uur je container bij de verlangde plek geplaatst. Je beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier frequent het container geledigd dient te worden. Op deze manier weet je dus vast waar je je vuilnis steeds weg kunt en waar je bijdraagt aan een verbeterde milieu door je vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, omdat we belasten het omgeving veel indien wij afval hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. De overgebleven plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend stof zit geplaatst Los doosjes of verschillend papier
 • Pakket inclusief van chemische materialen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis je sorteert, des te goed dat het zal zijn ten behoeve van de milieu en ook je portemonnee. Glas is een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden is. Glasverval bestaan uit flesjes, potjes en glasscherven. Zonder te splitsen pakt het door het volume en ook massa veel plaats in de bedrijfsafval op. Jij kan dus flink uit besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is ook tevens volledig om te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel kleiner kracht dan glaswerk om te maken uit verse materialen.

Komt daar op jouw bedrijf veel glas vrij, zoals bij de horecabedrijven, dan is is een glascontainer onmisbaar. Bezit jij wisselende tijdsperioden qua bezigheden? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij de nummer containers eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor glasafval

Koop de meest geschikte bakken voor jouw glasverval bij onze dienst. Je heeft de keuze uit selectie uit een container van tweehonderdveertig liter en ook met negenhonderd liters. Er is al een glascontainer vanaf €13 elke maand en ook deze wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de afval kies je hoe frequent wij het bak zullen komen legen. ons biedt de voordeligste service.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost kost heel veel kracht om glas om te maken uit nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen een goede grondslag. Er zit meestal ongeveer 50% oud glas binnen nieuwe glas. Bij het bewerken maken wij verschil tussen blank, bruine, groene en ook bont glas. Ook worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kunnen er bij een veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heb je vragen? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem contact .

Wat mag wel er zijn bij het glasafval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallen jenever kruiken, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet veilig en ook op een veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou jij daarom beter uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainer van ons helpen tijdens een beschermd proces voor verzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Documenten worden discreet getransporteerd. Zo heb jij 100% garantie dat je archief veilig vernietigt zijn. Na vernietiging worden de restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat jij jouw dossiers niet wil in het papierbak wilt gooien. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies voor dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waarin het papier exact doorheen past. Als de papieren al binnen het container zijn, krijgen niemand zij meer bij handen. Onze chauffeur arriveert eens de zoveel tijdstip langs voor het bak te legen en de papier plaats vernielen binnen onze truck. Ook dit werkt middels een gesloten systeem waarin de bak door de truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het inhoud zal daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klepje in de deksel kun jij het documenten in het container gooien. Jij heeft de selectie van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief niet op vervoer gaat, loop je niet gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verzameld en vernietigd.