Prijsverschil Grote Afvalcontainer 🔥 13 SNELLE TIPS

Gauw en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer het afvalstroom zo klein toevallig te houden en je zal merken dat deze financieel voordelig is. Via vuil heel veel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en swill, rest er dus minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Prijsverschil Grote Afvalcontainer

Selecteer uit de grootste assortiment rolcontainers en bestel de de ideale container voor je je restafval. In de afvalcontainer gooi je je al het de niet-recyclebare afval dat je niet extra kan verdelen. Karton/karton, swill, en vensterglas horen niet thuis in de de restafvalcontainer. Eveneens omtrent PMD sorteren hebben ons het juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande elke afvalstromingen welke in firma’s voortkomen. Dit stromen zouden meestal gescheiden verzameld geraken. Dit is goed betreffende het milieu natuur en het geldtas.

Wat kan er binnen ondernemingsafval?

Hoezo prima je je afvalstoffen tevens scheidt, er zal steeds restvuil aanwezig zijn. Probeer het afvalstroom heel klein mogelijk te behouden en je zal opmerken dat dit financieel gunstig is. Via afvalstoffen heel veel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er heel min toevallig restafval over. In de afvalcontainer werp je al het onrecyclebare afval die je niet verder verder kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen niet thuis in de restafvalcontainer.

Is het verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. Binnen het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de doel vermeld artikelen weer te gebruiken als dat het lukt.

Wat kost een een container voor afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor de containers zijn afhankelijk hangt af van het afvalstroompje, de afmeting van afvalcontainer alsook hoevaak de afvalcontainer geledigd moet geraken. U ontdekt alle tarieven op tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en rap een van de vele typen afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten in een dag in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je direct gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Restafval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even verder. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de bak op een algemene locatie staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De selectie is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn ruime hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de productie van duurzame energie. Restafval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar zowaar een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelachtige resten worden ingezet voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke stoffen los tijdens de verbranden die in minstens of geringere mate echter in het leefomgeving belanden. Dus moeten we doorgaan met proberen naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Prijsverschil Grote Afvalcontainer:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische lijst vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te grote bak.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer deze maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor elk type afval en voor elk bedrijf. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering in 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Prijsverschil Grote Afvalcontainer

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit 6 stappen.

Hoe hoger op de orde, des te ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw gemengd afval container te verminderen, stap 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Typen en prijzen bedrijfsafval en algemeen afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en elk daar ertussen. Je kan selecteren voor een gunstige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te bepalen die omvang het perfect bij je past? Neem dan gauw contact op met één van onze deskundigen. Met onze langdurige ervaring met afvalmaterialen weten wij exact wat je vereist hebt. En wens je een keer een extra leegmaken of standaard een formaat groter? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De tarieven van de containers verschillen per afvalstroom, stof en capaciteit. Je verhuurt bij ons telkens tegen de laagste kosten. Restafval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs zie je bij ons juist waar je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij achten het belangrijk dat dit transparant is. Op deze manier raak je naderhand geen voor nare onthullingen te zitten.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Prijsverschil Grote Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden inzamelen. Je hebt de optie uit een zeer uitgebreid assortiment van containers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een brede selectie tussen kunststof en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de horizon ligt. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan wel zeven maal hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en papier op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als basis voor nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar tevens op kantoren kunt je je organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalsoorten in zamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug vol. Bovendien is het scheiden uit je vuilnis ook beter voor het de omgeving. PMD mag immers gerecycled worden. Daardoor moeten er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden voor verse producten te maken, jouw PMD is immers een grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Prijsverschil Grote Afvalcontainer

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze bezorging en nationale dekking, heeft je binnen 24 uur je afvalcontainer bij de verlangde plek geplaatst. U beslist zelfstandig het verlangde capaciteit en hoe vaak de afvalcontainer geledigd dient te zijn. Zo weet je daarom zeker waar je je afval altijd weg kunt en waar je meewerkt voor een beter omgeving door je afval te splitsen. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, want we belasten het omgeving veel minder indien wij afval hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminium laag binnenin (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton ofwel verschillend papier
 • Verpakking inclusief van chemische materialen
 • Glasscherven

Des te meer afval jezelf sorteert, des te goed dat zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en jouw portemonnee. Glas blijkt een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen is. Glasverval bestaan uit flesjes, potten en scherven. Zonder het te scheiden pakt het glasafval door de volume en ook massa heel veel ruimte in het bedrijfsafval op. Jij kunt dus flink besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is bovendien compleet om te hergebruiken. Ook kost het veel kleiner kracht in vergelijking met glazen om te maken van verse grondstoffen.

Komt er op jouw onderneming heel veel glas vrij, zoals bij de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit jij variërende tijdsperioden qua bezigheden? wij werkt samen met flexibele contracten omdat je de aantal containers makkelijk verandert.

Het geschikte bak voor het glasafval

Koop de beste bakken voor je glasafval bij ons. Je heeft de selectie uit één container met tweehonderdveertig liters en ook met negenhonderd liters. Er is al één container voor glas vanaf €13 elke maand en ook dit wordt kosteloos neergezet. Op basis van de afval kiest je op welke manier vaak wij het bak zullen komen ledigen. wij leveren het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het heel veel energie voor het het glas om te produceren uit verse materialen. Glasverval is echter echter één prima grondslag. Daar zit meestal circa 50% oudere glazen in nieuwe glas. Bij de verwerken doen wij verschil onder blank, bruine, groen en ook gemengd glas. Ook worden kurken en deksels verwijderd. Via glas te hergebruiken, kan er op één heel veel lagere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heeft je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragen of verbinding .

Wat is mag wel er zijn bij het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gefungeerd had als verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallen kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en ook op veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij dus best uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen bij een veilig proces van verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij honderd procent garantie dat je archief veilig vernietigd zijn. Na vernietiging worden het restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jij je dossiers niet in het papiercontainer wil gooien. Sommige documenten bevatten geheime gegevens en kunnen dus best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid afval in het gedaante van geheim papier? Kies voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat één spleet waarin het papier precies doorheen past. Wanneer de papieren eenmaal binnen het container zitten, krijgen niemand zij nog bij handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal in tijd langs om het bak te ledigen en het papier plaats vernielen binnen onze truck. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarbij de bak via de vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. De inhoud wordt daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop jij je vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in het deksel kan je het papieren in de bak gooien. Je heeft de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Omdat je archief niet op het transport gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze worden verzameld en vernietigd.