Prijs Huur Afvalcontainer 🔴 12 ONGEBRUIKELIJKE TIPS

Snel en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Probeer deze stroom van afval dus beperkt mogelijk te bewaren en je zult opmerken dat deze financieel gunstig is. Via afvalstoffen dus mogelijk toevallig te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er zo min toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Prijs Huur Afvalcontainer

Kies uit de ruimste assortiment containers en bestel het ideale rolcontainer geschikt voor je restvuil. Binnen het container werp je al het de onrecyclebare afval welke je niet verder kan verdelen. Karton/karton, swill, en ruiten passen geen in het restafvalcontainer. Ook betreffende PMD sorteren bezitten we de juiste geschikte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromen dat in bedrijven voortkomen. Dit stromen zouden meestal gescheiden ingezameld worden. Dit is verbeterd voor het milieu leefomgeving en de geldtas.

Wat mag er in de bedrijfsafval?

Hoezo prima je je vuil ook sorteert, er zal er telkens overblijvend afval blijven voorkomen. Tracht dit afvalstroompje heel beperkt toevallig te houden en je zal merken dat deze economisch voordeelgevend is. Door vuil heel mogelijk mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en swill, rest er dus zo weinig toevallig overblijvend afval over. In de de rest container gooi je reeds de niet-recyclebare afval dat je niet extra kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas passen niet in de de rest afvalcontainer.

Is het scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. In de het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het het streefdoel omschreven goederen weer te benutten waar dat lukt.

Wat kost een container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor de containers afhankelijk afhankelijk van de het afvalstroom, de grootte omvang van de afvalcontainer en hoevaak hoevaak de afvalcontainer geleegd moet worden geraken. Je ontdekt ieder tarieven op de.

Welk type restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In elke onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons koop je snel en snel een van de talloze typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze concurrerende tarieven zie je direct in het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, verminder je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Bekijk dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos passende ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een metalen afvalcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandveilig, praktisch als de container op een openbare plek staat. Je kiest uit diverse groottes. De selectie is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij neergezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van hernieuwbare stroom. Gemengd afval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar zowaar twintig procent van de groene energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een functionele toepassing. Deze gitzwarte korrelige resten worden toegepast voor het ophogen of aanleggen van verkeerswegen. Helaas komen er ook allerlei gevaarlijke substanties uit tijdens de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate desondanks in het milieu terecht komen. Daarom moeten we blijven streven naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Prijs Huur Afvalcontainer:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime container.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container als dit slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor elk soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Prijs Huur Afvalcontainer

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal stappen.

Hoe hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo proberen wij samen met jou de volume afval in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de bron. Want ongemengd gescheiden afvalsoorten worden zoveel mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Fase 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Soorten en tarieven bedrijfsafval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar ertussen. Je mag opteren voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te schatten welke grootte het perfect bij je past? Haal dan gauw verbinding op met een van onze specialisten. Met onze jarenlange ervaring met afvalmaterialen weten wij precies wat je benodigd hebt. En wil je één keer een extra legen of standaard een formaat ruimer? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalsoort, stof en literinhoud. Je least bij ons telkens tegen de scherpste prijzen. Restafval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons precies waar je aan toe. In ons simpele bestelmethode staat duidelijk wat je voor een specifieke gemengd afval container of een alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit transparant is. Zo ben je naderhand geen voor nare verrassingen te zitten.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Prijs Huur Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart inzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment van afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna bepaal je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat je papier- en karton in de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet voor basis voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, echter ook op kantoren mag je je biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit meer recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalstromen in zamelen, zitten je containers minder vlug vol. Bovendien ligt het apart houden uit je afval tevens goed voor de omgeving. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD is immers één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Prijs Huur Afvalcontainer

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We bieden diverse kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heb je binnen 24 uren je afvalcontainer op het gewenste locatie geplaatst. Je beslist zelf de gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent de container geledigd dient te worden. Zo ken je dus zeker dat je jouw afval steeds weg kan en waar je bijdraagt voor een verbeterde omgeving door je vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, want we belasten het omgeving veel als wij afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. Het resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische teken (deodorant, verf etc)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander stof zit gestopt Afzonderlijk karton ofwel verschillend document
 • Pakket inclusief chemische materialen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis jezelf sorteert, des te beter dat het is ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glas blijkt één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te splitsen zijn. Glasscherven bestaan van flessen, potten en scherven. Zonder om scheiden pakt het door het volume en massa heel veel plaats bij het afval van het bedrijf op. Je kunt daarom flink uit besparen in jouw kosten voor afval. Het is ook bovendien compleet om te recyclen. Daarnaast verbruikt het heel veel kleiner energie dan glazen te maken van verse grondstoffen.

Ontstaat daar op je bedrijf veel glasafval los, zoals in de horeca, dan is is een container voor glas essentieel. Heb jij wisselende periodes qua drukte? ons werkt samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je het nummer containers eenvoudig verandert.

Het geschikte container voor glas restafval

Bestel het beste containers voor het jouw glasafval op ons. Je heeft de keuze uit keuze uit een bak met tweehonderdveertig liter en met 900 liter. Er is is al één container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook dit worden gratis neergezet. Afhankelijk van de de afval kies jij hoe frequent ons de container komen legen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het kost veel energie voor het glas om te maken uit verse grondstoffen. Glasverval is echter één prima grondslag. Er zit meestal circa 50% oud glas binnen nieuw glazen. Tijdens de verwerken doen we onderscheid tussen wit, bruin, groene en ook gemengd glazen. Daarnaast worden kurken en deksels verwijderd. Door het glas te recyclen, kan er zijn op een heel veel kleinere warmte glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heb je vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat is mag wel er zijn bij het het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en ook in veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging kan jij dus best uitstekend regelen. De gesloten rolcontainers van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces voor inzameling en vernieling van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft jij honderd procent garantie dat je jouw dossiers beschermd vernietigd zijn. Na de vernietiging worden het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat jij je dossiers niet in de het papiercontainer wilt gooien. Enkele papieren bezitten geheime informatie en kunnen daarom beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij regelmatig veel vuil in het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat één gleuf waarin het document precies doorheen past. Als de papieren al binnen het bak zijn, krijgen niemand ze meer in . Onze bestuurder arriveert eenmaal in de zoveel tijd langs om de container te ledigen en het papier plaats vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarbij het bak door het vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. Het inhoud wordt daarna meteen vernielt.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop je je vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Door de klepje in de deksel kan jij het documenten in het container werpen. Je hebt de keuze van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief geen op het vervoer is, loop je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.