Prijs Afvalcontainer Groningen ➡️ 13 VERRASSENDE FEITJES

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog dit stroom van afval zo minimaal eventueel te bewaren en je gaat opmerken dat het financieel gunstig is. Door afval zo mogelijk eventueel te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er zo zo weinig eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Prijs Afvalcontainer Groningen

Kies bij het grootste ruimste aanbod afvalcontainers en koop het ideale afvalcontainer voor je je restafval. Binnen de restafvalcontainer werp je al het onrecyclebare vuil die je niet verder kan sorteren. Karton/karton, swill, en glas thuishoren niet in de het restafvalcontainer. Eveneens betreffende PMD sorteren beschikken we het juiste container.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam betreffende elke afvalstromen welke bij bedrijven vrijkomen. Dit afvalstromen mogen meestal apart opgehaald worden. Dit is goed aangaande het leefomgeving en de portemonnee geldbeugel.

Wat moet er in bedrijfsafval?

Hoezo goed je je afval ook scheidt, er zal telkens restafval blijven zijn. Tracht deze afvalstroom dus minimaal toevallig te behouden en je gaat merken dat het economisch voordeelgevend is. Met afval zo veel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er zo minimaal eventueel restvuil over. In de rest afvalcontainer gooi je je al het het niet te recyclen afval die je niet extra kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen niet thuis in de de rest container.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. Binnen de Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel bedoeling omschreven producten opnieuw te gebruiken als dat het kan.

Wat kost een een container rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor containers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom het afvalstroompje, de omvang van rolcontainer alsook hoe vaak de container afvalcontainer geledigd moet worden geraken. Jij ontdekt alle kosten op tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en vlug een van de verschillende typen rolcontainers. Wij leveren hem kosteloos in een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze lage tarieven zie je gelijk tijdens het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, verklein je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds passende inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook kiezen voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is solide en brandbestendig, handig als de container op een algemene plek staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De selectie is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de productie van duurzame stroom. Gemengd afval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het echter niet! De afvalbranche voorbrengt maar minstens twintig procent van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun route voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze donkere korrelachtige resten worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende schadelijke materialen uit tijdens de verbranding die in bepaalde of kleinere mate desondanks in het leefomgeving komen. Daarom moeten we doorgaan met zoeken naar zo minimaal verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Prijs Afvalcontainer Groningen:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te ruime bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak als dit maar halfvol is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren bij ons?

Redenen een rolcontainer huren bij ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een passende uitkomst voor elk soort afval en voor ieder bedrijf. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Prijs Afvalcontainer Groningen

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes treden.

Hoe hoger op de ladder, des te duurzamer de behandeling. Zo pogen wij samen met jou de massa afval in jouw algemeen afval container te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over verdelen bij de bron. Want puur gescheiden afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kunt opteren voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te ramen wat omvang het goed bij je aansluit? Haal dan gauw aansluiting op met één van onze deskundigen. Door onze vele jaren kennis met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een meer legen of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De kosten van de rolcontainers wisselen per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste tarieven. Algemeen afval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, gelijk we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig vind je bij ons precies voor wat je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelsysteem staat overtuigend wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere andere container aftikt. Wij beschouwen het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Hierdoor ben je later niet voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Prijs Afvalcontainer Groningen

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart verzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer gevarieerd assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen container is gepast als de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme op de horizon staat. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel 7 keer hergebruikt worden. Tevens in je beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier in de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt als grondstof tot nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze afvalsoorten vrij, maar ook op kantoren kunt je jouw organisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit extra herbruikbaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk deel van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalsoorten in verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel gevuld. Daarnaast ligt het scheiden van uw vuilnis tevens goed voor het het omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD is immers één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Prijs Afvalcontainer Groningen

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende rolcontainer voor jouw PMD. Wij bieden diverse plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uren jouw container bij het gewenste plek staan. Je beslist zelfstandig het verlangde capaciteit en op welke manier vaak de container geleegd moet te worden. Zo ken je dus vast waar je jouw afval altijd kwijt kunt en dat je bijdraagt aan een beter milieu door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving veel minder als wij afvalstoffen recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. De resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen met of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander stof zit geplaatst Los karton of verschillend papier
 • Verpakking met chemische materialen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis jezelf sorteert, hoe beter dat het is ten behoeve van de milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glas blijkt één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te splitsen zijn. Glasafval bestaan van flesjes, potten en scherven. Zonder om splitsen neemt het door de volume en massa veel ruimte in het bedrijfsafval op. Jij kunt daarom heel uit besparen in jouw afvalkosten. Het is tevens compleet te recyclen. Ook verbruikt het heel veel kleiner kracht dan glazen te maken van nieuwe materialen.

Komt er op jouw onderneming heel veel glas los, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan is één glascontainer essentieel. Heb je wisselende tijdsperioden qua bezigheden? ons werkt samen met aanpasbare contracten omdat jij de nummer bakken makkelijk aanpast.

De juiste bak voor het glas restafval

Koop de meest geschikte bakken voor je glasverval bij ons. Je heeft de keuze uit selectie uit één container van tweehonderdveertig liter en ook van negenhonderd liter. Er is is reeds een container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en dit worden gratis geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies je op welke manier frequent ons de container zullen komen ledigen. ons leveren de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost kost heel veel kracht om het glas om te maken uit verse grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen één goede basis. Er zitten meestal circa 50% oud glazen binnen nieuw glazen. Bij de verwerken doen wij onderscheid tussen blank, bruin, groene en bont glas. Daarnaast worden kurk en ook deksels verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er op één heel veel kleinere warmte glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb jij vragen? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem neem verbinding .

Wat is mag wel er bij het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallend jenever kruikjes, borden, koppen, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen onder vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook op een veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan je daarom best uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons helpen bij een veilig proces voor inzameling en vernieling van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na vernietiging worden de restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je dossiers niet in de de papiercontainer wil werpen. Sommige documenten bevatten geheime informatie en daarom best vernielt . Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig veel vuil in de de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat een gleuf waar het document exact doorheen past. Als de documenten eenmaal in het bak zitten, krijgen zij nog in . Onze bestuurder arriveert eens in zoveel tijdstip bij om de container ledigen en de papier ter plekke te vernietigen in onze truck. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin de bak via het vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De inhoud wordt vervolgens meteen vernietigd.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je geheime documenten veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in de deksel kan je het documenten in de bak gooien. Je heeft de selectie van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief geen op het transport is, loopt jij geen gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.