Praxis Afvalcontainer Huren 🔴 14 SIMPELE ZAKEN

Gauw en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Tracht deze afvalstroompje heel klein eventueel te bewaren en je gaat zien dat dit economisch voordeelgevend is. Met afval zo mogelijk eventueel te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er dus minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Praxis Afvalcontainer Huren

Kies uit uit het ruimste aanbod containers en bestel de de beste beste rolcontainer geschikt voor je restafval. In het container gooi je al het niet te recyclen afval welke je niet verder meer kan verdelen. Karton/karton, swill, en ruiten thuishoren niet in de de restafvalcontainer. Ook omtrent PMD scheiden bezitten we de correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromingen dat binnen bedrijven voortkomen. Die stromingen mogen meestal gescheiden verzameld worden. Dat is verbeterd voor de natuur en de portemonnee portemonnee.

Wat mag er in bedrijfsafval?

Hoe prima je je afval tevens verdeelt, er zal er telkens overblijvend afval aanwezig voorkomen. Probeer het afvalstroom zo klein mogelijk te houden en je gaat zien dat dit financieel gunstig is. Door afval heel zoveel eventueel te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er heel min toevallig restvuil over. In de de rest afvalcontainer gooi je reeds het niet te recyclen vuil welke je geen meer kan scheiden. Papier/karton, swill, PMD en glas thuishoren niet in de het container.

Is scheiden verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. Binnen het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel bedoeling beschreven producten nogmaals te aanwenden indien het lukt.

Wat kost een container een container voor container voor?

De tarieven prijzen voor rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van de de stroom van afval, de grootte omvang van de container en hoevaak hoe vaak de de container afvalcontainer geleegd dient geraken. Je ontdekt elke prijzen op tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, glas, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de verschillende soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem gratis binnen 24 uur in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk gedurende het orderproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Algemeen afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook opteren voor een ijzeren rolcontainer. Een metalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, praktisch als de bak op een publieke plek staat. Je selecteert uit verschillende groottes. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn omvangrijke hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de generatie van hernieuwbare stroom. Restafval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche voorbrengt maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metalen er verwijderd die hun pad vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden toegepast voor het verhogen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook allerlei schadelijke stoffen los tijdens de verbranding die in minstens of geringere mate toch in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Praxis Afvalcontainer Huren:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor je werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container wanneer dit maar halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren bij ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor elk soort afval en voor ieder onderneming. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Praxis Afvalcontainer Huren

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal treden.

Hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de hoeveelheid afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de oorsprong. Want zuiver aparte afvalstromen worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Stap 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en prijzen ondernemingsafval en restafval beheer

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je kan selecteren voor een gunstige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om bij te schatten welke grootte het goed bij je past? Pak dan gauw aansluiting op met één van onze deskundigen. Dankzij onze langdurige ervaring met afvalmaterialen weten wij juist wat je benodigd hebt. En wens je eenmalig een aanvullend leegmaken of standaard een formaat grotere? Dan is deze natuurlijk ook geen kwestie!

De tarieven van de bakken variëren per afvalcategorie, stof en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Restafval is één van de duurdere afvalstromen. Dit voortvloeit, zoals we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies waar je te maken hebt. In ons simpele bestelproces is aangegeven helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een bepaalde alternatieve container aftikt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie transparant is. Zo kom je later niet voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Praxis Afvalcontainer Huren

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart inzamelen. Je hebt de optie uit een heel gevarieerd aanbod met containers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vernieling aan de loer ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat jouw papier- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuw producten. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens in kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra recyclebaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaande één groot deel uit ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten in te verzamelen, zitten je containers minder snel vlug vol. Daarnaast ligt het scheiden van je afval ook goed voor het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te maken, je PMD is immers één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Praxis Afvalcontainer Huren

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor je PMD. Wij leveren verschillende plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis levering en landelijke bereik, heb je in 24 uren jouw afvalcontainer op de gewenste plek geplaatst. U beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en hoe vaak de afvalcontainer geleegd dient te zijn. Zo weet je daarom vast dat je jouw afval altijd weg kan en waar je meewerkt aan een verbeterde milieu door je vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het milieu veel als we afval recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het resterende plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laagje binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemische symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander stof zit gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander document
 • Pakket met gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis je scheidt, hoe goed dat is ten behoeve van de milieu en ook jouw portemonnee. Glas is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen zijn. Glasverval bestaat van flesjes, potjes en ook scherven. Zonder om scheiden neemt het glasafval door het ruimte en ook gewicht veel plaats in het bedrijfsafval op. Je kunt daarom heel besparen in jouw afvalkosten. Het glas is ook tevens volledig om te hergebruiken. Ook verbruikt het heel veel minder energie in vergelijking met glaswerk om te maken van verse grondstoffen.

Komt er bij je bedrijf veel glas los, zoals bij de horeca, dan een container voor glas essentieel. Heb je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert met aanpasbare contracten waardoor jij de nummer containers eenvoudig verandert.

De juiste bak voor het glas restafval

Bestel het meest geschikte bakken voor je glasafval op onze dienst. Jij heeft de selectie uit een bak van tweehonderdveertig liters en met negenhonderd liter. Er al één container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook dit worden gratis neergezet. Afhankelijk van de de glasafval kiest jij hoe frequent ons de bak komen ledigen. wij leveren de voordeligste service.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost veel kracht om het glas te maken uit verse materialen. Glasverval is echter daarentegen één goede basis. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glas in nieuw glas. Tijdens de verwerken doen we onderscheid tussen blank, bruin, groene en ook gemengd glas. Ook zijn kurk en ook deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er bij één heel veel kleinere temperatuur glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat mag wel er bij het de glasafval?

Wel:

Leeg glasafval die gediend heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallen kruikjes, borden, kopjes, aardewerk etc. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend onder vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je archief dienen beschermd en ook in veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan jij dus best goed organiseren. Het gesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen bij een veilig proces van inzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft je 100% garantie dat je je dossiers veilig vernietigt is. Na vernietiging worden het restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je jij je archief niet in het papiercontainer wilt werpen. Sommige papieren bevatten geheime informatie en kunnen kunnen dus beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van ons . Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft één spleet waarin het papier exact doorheen past. Wanneer het documenten al binnen het container zitten, krijgen zij meer in . Onze bestuurder komt eens de tijdstip bij voor de container te legen en het papier plekke vernietigen binnen onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarin het container via het truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het content wordt daarna direct vernietigd.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via het klep in de deksel kan jij de papieren in de container werpen. Je hebt de selectie uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief geen op het transport is, loopt je niet risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt ingezameld en verwoest.