Portaalcontainer ☑️ 11 SIMPELE GEHEIMEN

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Tracht het afvalstroom zo minimaal eventueel te bewaren en je zult zien dat het economisch gunstig is. Met afval heel veel mogelijk te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er dus minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Portaalcontainer

Kies uit van het grootste ruimste assortiment afvalcontainers en bestel het beste rolcontainer voor je je restafval. Binnen de rest container gooi je je al het niet te recyclen afval welke je niet extra kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas horen niet thuis in de de rest restafvalcontainer. Ook voor PMD verdelen bezitten ons het geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam voor alle afvalstromen die binnen bedrijven vrijkomen. Deze stromen zouden meestal afzonderlijk ingezameld geraken. Dat is verbeterd voor de natuur en het geldbeugel.

Wat kan er binnen ondernemingsafval?

Op welke manier prima je je afvalstoffen eveneens sorteert, er zal altijd restafval voortdurend zijn. Probeer deze stroom van afval zo beperkt eventueel te bewaren en je zal opmerken dat deze geldelijk gunstig is. Via vuil heel mogelijk toevallig te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er dus minimaal mogelijk overblijvend afval over. In de rest restafvalcontainer werp je al het niet te recyclen afvalstoffen dat je niet extra kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen niet in het container.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromen mogelijk toevallig te sorteren. Binnen de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het bedoeling beschreven goederen weer te gebruiken waar dat het lukt.

Wat kost een container voor afvalcontainer voor?

De tarieven voor prijzen voor afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van container alsook hoe vaak de container afvalcontainer geledigd dient geraken. U ontdekt elke tarieven op de de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je snel en snel een van de talloze soorten rolcontainers. Wij brengen hem kosteloos binnen 24 uur in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze scherpe kosten zie je direct gedurende het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te zamelen, verminder je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je altijd passende ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook gaan voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen afvalcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de container op een algemene locatie staat. Je kiest uit verschillende groottes. De selectie is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van hernieuwbare energie. Gemengd afval lijkt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelige assen worden ingezet voor het verhogen of bouwen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige substanties los in de verbrandingsproces die in minstens of mindere mate desondanks in het natuur belanden. Om die reden moeten we volhouden met streven naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Portaalcontainer:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons handige overzicht vind je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te grote bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container als dit maar halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via ons? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een passende uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Portaalcontainer

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 niveaus.

Hoger op de ladder, des te duurzamer de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit realiseren wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zoveel mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten zakelijk afval en gemengd afval beheer

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kan opteren voor een gunstige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te bepalen wat maat het beste bij je past? Neem dan even verbinding op met één van onze deskundigen. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen weten wij juist wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een extra legen of regulier een grootte grotere? Dan is deze uiteraard ook geen enkel issue!

De kosten van de rolcontainers wisselen per afvalcategorie, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Restafval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, zoals we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode staat duidelijk wat je voor een specifieke algemeen afval container of een bepaalde alternatieve container neerlegt. Wij achten het essentieel dat dit aspect helder is. Op deze manier kom je naderhand geen voor nare verrassingen te staan.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Portaalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg gevarieerd assortiment van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de loer ligt. Kies, naargelang van je nood, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat jouw document- en papier in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet voor basis voor nieuw producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter ook op kantoor kunt je jouw biologisch afval scheiden. Je bespaart beduidend op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit extra recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één groot deel van bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalsoorten in te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel gevuld. Bovendien is het apart houden uit je vuilnis ook goed voor het het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor moeten er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, jouw PMD wordt immers een grondstof!

De juiste container voor PMD en Portaalcontainer

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor je PMD. Wij leveren verschillende kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze levering en nationale bereik, heb je in 24 uren jouw afvalcontainer bij het verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelf de verlangde capaciteit en op welke manier vaak het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Zo weet je daarom vast waar je je afval steeds weg kan en waar je bijdraagt aan een beter milieu door jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, omdat we belasten het milieu veel indien we afvalstoffen recycleren. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook gomballen) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander materiaal is gestopt Los doosjes of verschillend document
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te meer afval je scheidt, des te beter dat het is ten behoeve van de milieu en ook je portemonnee. Glas blijkt een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen is. Glasscherven bestaan uit flessen, potten en ook glasscherven. Zonder om splitsen neemt het vanwege de volume en gewicht heel veel ruimte in het bedrijfsafval op. Jij kunt daarom heel uit besparen in jouw kosten voor afval. Het is tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast kost het veel minder energie dan glazen om te maken uit verse materialen.

Komt daar op je bedrijf heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Bezit jij variërende periodes met betrekking tot drukte? wij functioneert samen met flexibele overeenkomsten omdat je het aantal bakken makkelijk verandert.

De geschikte container voor glasafval

Bestel het beste bakken voor je glasafval op onze dienst. Jij hebt de keuze uit selectie van een bak met tweehonderdveertig liters en van negenhonderd liter. Er reeds een glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en deze wordt kosteloos geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kiest jij hoe frequent wij het container komen ledigen. ons biedt het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost kost veel energie voor het glas om te maken uit nieuwe materialen. Glasverval is echter één goede basis. Er zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Tijdens het verwerken maken wij onderscheid tussen wit, bruine, groen en bont glas. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Door glas te hergebruiken, kan er op een veel kleinere warmte glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heeft je vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding .

Wat mag er bij het het glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallen kruikjes, borden, koppen, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet beschermd en ook in veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging zou jij daarom best uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen bij een veilig proces voor verzameling en ook vernietiging van dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heb jij honderd procent garantie dat je je dossiers beschermd vernietigd is. Na vernietiging zullen het restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je jouw dossiers niet wil in de de papierbak wil werpen. Enkele papieren bezitten geheime informatie en kunnen dus beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen archief is echter echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel afval in de de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat één spleet waar het document exact doorheen past. Als het documenten al in de container zitten, krijgt ze meer bij handen. Onze chauffeur komt eenmaal in tijd bij om het bak te ledigen en het papier plekke te vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarbij het bak via de vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. Het content zal daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop je jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in het deksel kun jij de documenten in het container gooien. Jij heeft de selectie van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op vervoer gaat, loop je niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden ingezameld en verwoest.