Pmd Rotterdam Afval 🔥 13 MAKKELIJKE FEITJES

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal altijd restafval aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroompje dus klein toevallig te bewaren en je gaat zien dat dit economisch voordeelgevend is. Door afval dus mogelijk mogelijk te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er heel minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Pmd Rotterdam Afval

Selecteer van het grootste grootste gamma containers en bestel het beste afvalcontainer voor je restvuil. In de de rest restafvalcontainer gooi je reeds het niet te recyclen afvalstoffen die je niet verder meer kan verdelen. Karton/karton, swill, en ruiten thuishoren niet thuis in de rest container. Eveneens betreffende PMD sorteren bezitten wij de juiste juiste container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromingen dat binnen ondernemingen voortkomen. Dit stromingen kunnen meestal gescheiden verzameld worden. Het is goed voor de natuur en het portemonnee.

Wat is toegestaan er in de zakelijk afval?

Hoezo goed je je vuil tevens sorteert, er gaat altijd restvuil voortdurend zijn. Poog het stroom van afval zo klein toevallig te bewaren en je gaat zien dat deze geldelijk voordeelgevend is. Door vuil heel zoveel eventueel te scheiden, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er zo zo weinig eventueel restvuil over. In de de afvalcontainer gooi je je reeds de onrecyclebare vuil welke je niet verder meer kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis binnen de rest container.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het het streefdoel vermeld artikelen opnieuw te gebruiken indien dat lukt.

Wat kost een container een container bedrijfsafval?

De kosten van containers zijn hangt af van de de afvalstroom afvalstroom, de grootte van afmeting van de rolcontainer en hoevaak hoevaak de container geledigd container ontleegd dient worden. U vindt ieder kosten op de de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je papier, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je gemakkelijk en rap een van de verschillende soorten vuilcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je direct tijdens het orderproces. Nuttig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te verzamelen, reduceer je de aantal restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je altijd geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container huren, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een metalen afvalcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de vat op een publieke locatie staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de generatie van groene kracht. Algemeen afval schijnt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun pad voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze gitzwarte korrelvormige assen worden gebruikt voor het ophogen of aanleggen van verkeerswegen. Helaas komen er ook verschillende giftige stoffen los gedurende de verbranding die in bepaalde of kleinere mate desondanks in het leefomgeving komen. Om die reden moeten we doorgaan met proberen naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Pmd Rotterdam Afval:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische overzicht vind je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af zodat er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime container.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak als deze slechts halfvol is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren via ons? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een geschikte oplossing voor elk soort afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Pmd Rotterdam Afval

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zes stappen.

Hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container terug te dringen, fase 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kunt opteren voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om bij te ramen die maat het goed bij je past? Haal dan even contact op met één van onze specialisten. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen kennen wij juist wat je nodig hebt. En wil je één keer een aanvullend lediging of regulier een maatje groter? Dan is dat natuurlijk ook geen kwestie!

De tarieven van de bakken wisselen per afvalcategorie, materiaal en capaciteit. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is één van de duurdere afvalstromen. Dit komt, als we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies waar je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces staat overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een alternatieve bak aftikt. Wij vinden het cruciaal dat dit duidelijk is. Hierdoor ben je later niet voor vervelende verrassingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Pmd Rotterdam Afval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie tussen een heel uitgebreid assortiment van containers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de containers buitenshuis staan, of wanneer vernieling aan de loer staat. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna bepaal je op welke manier frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat jouw document- en papier op de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet voor grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij piepers, broden, pasta, dranken, eierschalen, patat, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens in kantoor kunt je je biologisch afval scheiden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van meer herbruikbaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande één groot deel uit bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten in te verzamelen, zitten je containers minder snel vlug gevuld. Daarnaast ligt het scheiden uit uw vuilnis tevens goed voor het milieu. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor verse artikelen te produceren, je PMD is namelijk een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Pmd Rotterdam Afval

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende rolcontainer voor je PMD. Wij bieden verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur je afvalcontainer bij het gewenste locatie geplaatst. U beslist zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en hoe frequent de afvalcontainer geledigd dient te zijn. Zo ken je daarom vast waar je je afval altijd weg kunt en waar je meewerkt aan een beter milieu via je afval te splitsen. Bestel snel je goedkope container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, want we belasten het omgeving minder minder indien wij afval hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminiumfolie laag binnenin (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal is gestopt Afzonderlijk karton ofwel verschillend document
 • Verpakking met van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te veel vuilnis je scheidt, des te beter dat is ten behoeve van het milieu en ook jouw portemonnee. Glas is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden zijn. Glasafval bestaat uit flessen, potten en ook scherven. Zonder het om splitsen neemt het door het ruimte en massa heel veel plaats in het bedrijfsafval in. Jij kunt daarom flink uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook tevens volledig om te recyclen. Ook verbruikt het heel veel kleiner energie dan glaswerk om te maken uit verse materialen.

Ontstaat daar bij jouw onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is is één container voor glas onmisbaar. Heb je wisselende periodes qua drukte? ons functioneert met aanpasbare contracten omdat jij de aantal bakken makkelijk aanpast.

Het geschikte container voor het glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor je glasafval bij onze dienst. Je hebt de keuze uit keuze van een bak van tweehonderdveertig liter en ook met negenhonderd liters. Er is is reeds een glascontainer startend bij €13 elke maand en ook deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de de glasafval kies jij op welke manier vaak wij het bak zullen komen ledigen. wij biedt de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het heel veel energie voor het glas om te produceren uit verse grondstoffen. Glasafval is echter een goede basis. Er zitten gewoonlijk circa 50% oudere glas in nieuwe glas. Tijdens het verwerken doen we onderscheid onder wit, bruin, groene en ook gemengd glas. Ook worden kurken en deksels verwijderd. Door het glas om te recyclen, kan er zijn op één veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heeft jij vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of contact op.

Wat mag wel er zijn bij de glasverval?

Wel:

Leeg glasafval dat gefungeerd had als verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, borden, koppen, aardewerk etc. n Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en in een veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging zou jij daarom beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen bij een veilig proces van inzameling en vernieling van jouw jouw archief. Discreet en ook beschermd. Papieren worden discreet getransporteerd. Zo heb je 100% zekerheid dat jouw dossiers beschermd vernietigd is. Na de vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je je jouw dossiers niet in de de papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen dus best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je frequent veel afval in de het vorm van geheim papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt een gesloten container op wielen.

Deze container bevat een spleet waar het papier precies erin past. Als de documenten al in het bak zijn, krijgen niemand ze nog in handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal tijdstip langs om het container legen en het documenten ter plekke vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de container door het vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. Het content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij jouw geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klep in het deksel kun jij het documenten in het container gooien. Jij hebt de selectie van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je archief geen op transport is, loopt jij geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier worden ingezameld en vernietigd.