Pmd Container Waar ➡️ 12 ONGEBRUIKELIJKE ZAKEN

Snel en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd restafval aanwezig bestaan. Tracht deze stroom van afval zo minimaal eventueel te behouden en je zal zien dat het financieel voordeelgevend is. Met afvalstoffen zo veel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en swill, blijft er zo zo weinig mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Pmd Container Waar

Selecteer bij het grootste grootste aanbod rolcontainers en bestel de ideale afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In de rest restafvalcontainer gooi je je al het niet niet te recyclen afval welke je geen verder kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas passen geen in de container. Ook voor PMD scheiden hebben we de juiste geschikte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande elke afvalstromingen die binnen bedrijven voortkomen. Deze stromen mogen dikwijls apart opgehaald worden. Dit is verbeterd betreffende de natuur en het geldbeugel.

Wat kan er in de bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je afvalstoffen eveneens sorteert, er zal er altijd restvuil blijven zijn. Probeer dit afvalstroompje heel klein toevallig te behouden en je zal opmerken dat dit geldelijk voordelig is. Met afvalstoffen heel veel eventueel te verdelen, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er zo minimaal mogelijk restvuil over. In de de afvalcontainer werp je al de niet te recyclen afval welke je niet meer kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en ruiten horen niet thuis in de het restafvalcontainer.

Is scheiden scheiden van ondernemingsafval gedwongen?

Je blijft verplicht afvalstromingen zoveel toevallig te sorteren. In de Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat de streefdoel omschreven artikelen nogmaals te gebruiken indien dat het lukt.

Wat kost een rolcontainer voor?

De tarieven kosten van containers zijn afhankelijk hangt af van de het afvalstroompje, de omvang van de afvalcontainer alsook hoevaak de container container geleegd moet worden worden. Je ontdekt elke prijzen op de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, vensters, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons koop je snel en rap een van de vele typen vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos in 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je direct tijdens het orderproces. Nuttig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Restafval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je altijd juiste ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een stalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de container op een publieke locatie staat. Je selecteert uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van hernieuwbare energie. Restafval schijnt dan misschien nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche levert maar zowaar twintig procent van de groene energieopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een functionele bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van wegen. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke materialen uit gedurende de verbranden die in minstens of geringere mate echter in het milieu terecht komen. Daarom moeten we doorgaan met proberen naar zo minimaal verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Pmd Container Waar:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige lijst ontdek je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De containers dichten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te grote bak.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als deze slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren bij ons?

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor ieder type vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Pmd Container Waar

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de verwerking. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw algemeen afval container te verlagen, etappe 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zoveel mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en kosten bedrijfsafval en gemengd afval verwerking

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je kan opteren voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om in te schatten wat maat het beste bij je past? Pak dan snel verbinding op met een van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalsoorten kennen wij juist wat je nodig hebt. En verlang je een keer een aanvullend lediging of gewoonlijk een grootte groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalsoort, stof en literinhoud. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, gelijk we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg vind je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat vermeld duidelijk wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij vinden het essentieel dat dit helder is. Zo raak je naderhand geen voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Pmd Container Waar

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart verzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg divers aanbod met containers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is gepast als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling aan de loer staat. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw document- en papier in de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor basis voor nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan piepers, brood, pasta, dranken, eierschelpen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen vrij, echter tevens op kantoor kunt je jouw biologisch afval scheiden. Je bespaart beduidend op afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van meer herbruikbaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één groot gedeelte van bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Bovendien ligt het scheiden van je afval tevens beter voor de milieu. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden om verse producten te maken, jouw PMD wordt immers één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Pmd Container Waar

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. We leveren diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis levering en nationale bereik, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer bij het verlangde plek staan. Je bepaalt zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Op deze manier weet je daarom vast dat je jouw afval altijd kwijt kan en waar je meewerkt aan een verbeterde omgeving door jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, omdat we belasten het milieu minder als we afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laag binnenin (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal is gestopt Los doosjes of ander papier
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasverval

Des te veel afval je scheidt, hoe goed dat zal zijn voor het milieubescherming en ook je portemonnee. Glas is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen is. Glasverval bestaat uit flesjes, potjes en glasscherven. Zonder het om splitsen pakt het vanwege de ruimte en ook gewicht veel ruimte in de afval van het bedrijf in. Je kan dus heel uit besparen op jouw afvalkosten. Het is ook tevens volledig om te recyclen. Ook verbruikt het recyclen heel veel minder kracht in vergelijking met glaswerk te produceren van nieuwe grondstoffen.

Komt er op je onderneming heel veel glas los, bijvoorbeeld in de horeca, dan is één container voor glas essentieel. Bezit jij variërende periodes met betrekking tot bezigheden? ons functioneert met aanpasbare contracten waardoor jij het aantal containers makkelijk verandert.

De geschikte container voor glas restafval

Bestel de meest geschikte bakken voor het je glasafval op onze dienst. Jij heeft de selectie uit één bak met tweehonderdveertig liters en ook van negenhonderd liter. Er al één container voor glas startend bij €13 per maand en deze worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kies je op welke manier frequent ons het container zullen komen ledigen. wij biedt de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost heel veel kracht voor het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is daarentegen één goede grondslag. Er zitten meestal circa 50% oudere glazen in nieuw glazen. Bij de verwerken doen we verschil tussen blank, bruine, groene en gemengd glazen. Ook zijn kurken en deksels verwijderd. Door glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij één heel veel lagere warmte glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heb je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat mag wel er bij de glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallen kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk etc. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en in veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou je dus best uitstekend regelen. De gesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces van inzameling en ook vernieling van jouw jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Papieren worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft je 100% garantie dat je je archief veilig vernietigt zijn. Na vernietiging zullen de restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij jouw archief niet wil in de papierbak wil werpen. Enkele documenten bezitten geheime informatie en kunnen dus best vernietigd . Vermoedelijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de vorm van geheim document? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat één spleet waar het document exact doorheen past. Als de papieren al in het container zitten, krijgen zij nog bij handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal in de tijd bij voor de container te ledigen en het documenten plaats vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarbij het container door de vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. De content zal vervolgens meteen vernielt.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je jouw vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klep in de deksel kun jij de papieren in het bak gooien. Je hebt de selectie van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op het transport is, loop jij geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier wordt verzameld en verwoest.