Pmd Container Schone Drinkpakken ᐅ 3 SCHOKKENDE TRUCS

Vlug en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog dit afvalstroompje dus beperkt toevallig te bewaren en je zal opmerken dat deze geldelijk voordelig is. Met afval dus zoveel eventueel te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er dus minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Pmd Container Schone Drinkpakken

Selecteer bij de grootste assortiment containers en koop het ideale container geschikt voor je overblijvend afval. In de het restafvalcontainer gooi je al het niet niet te recyclen afval die je geen extra kan verdelen. Papier/karton, swill, en ruiten horen niet thuis in het afvalcontainer. Ook voor PMD sorteren bezitten wij de correcte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende ieder afvalstromingen welke binnen firma’s voortkomen. Dit afvalstromen zouden vaak gescheiden opgehaald geraken. Dat is verbeterd betreffende de leefomgeving en de portemonnee portemonnee.

Wat mag er in de bedrijfsafval?

Hoezo goed je je afvalstoffen eveneens verdeelt, er gaat telkens overblijvend afval voortdurend zijn. Probeer dit stroom van afval dus minimaal toevallig te houden en je zal opmerken dat deze economisch gunstig is. Met afvalstoffen heel mogelijk eventueel te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er heel min eventueel restvuil over. Binnen de restafvalcontainer gooi je je al het het niet-recyclebare afvalstoffen die je geen verder kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en glas horen geen in de rest container.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. In het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het de doel omschreven artikelen opnieuw te benutten indien het lukt.

Wat kost een container een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor containers afhankelijk hangt af van de de afvalstroom, de grootte van afmeting van de afvalcontainer alsook hoe vaak de afvalcontainer geleegd dient zijn. Je ontdekt elke prijzen op tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je documenten, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons neem je snel en rap een van de vele typen rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in een dag in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Restafval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te ophalen, reduceer je de aantal restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd juiste verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een metalen vuilcontainer. Een metalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de container op een openbare plek staat. Je selecteert uit meerdere groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geledigd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn omvangrijke actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de generatie van groene kracht. Restafval schijnt dan wellicht waardeloos, dat is het dus niet! De afvalbranche voorbrengt maar zowaar twintig procent van de groene energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een functionele toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige assen worden toegepast voor het aanvullen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook allerlei gevaarlijke materialen vrij tijdens de verbrandingsproces die in minstens of mindere mate echter in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we blijven streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Pmd Container Schone Drinkpakken:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container wanneer dit slechts halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren bij ons?

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een geschikte oplossing voor elk soort vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Pmd Container Schone Drinkpakken

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit 6 niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de verwerking. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de massa afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, stap 1. Dit doen wij door te aanbevelen over verdelen bij de oorsprong. Want ongemengd aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Soorten en kosten ondernemingsafval en restafval verwerking

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kunt opteren voor een gunstige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om bij te schatten welke omvang het goed bij je aansluit? Haal dan snel aansluiting op met één van onze experts. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalstromen kennen wij juist wat je nodig hebt. En wens je één keer een extra legen of regulier een grootte ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen enkel kwestie!

De kosten van de containers verschillen per afvalcategorie, stof en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg vind je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelproces staat vermeld overtuigend wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde verschillende rolcontainer neerlegt. Wij vinden het belangrijk dat dit aspect helder is. Hierdoor kom je naderhand niet voor nare ontdekkingen te staan.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Pmd Container Schone Drinkpakken

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk apart inzamelen. Je krijgt de optie uit een heel uitgebreid aanbod van containers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vernieling op de loer ligt. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan wel zeven keer gerecycled worden. Ook in je beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat jouw papier- en papier op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor grondstof tot nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, maar ook op kantoren kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit meer recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaat een groot deel uit ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalstromen in te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug vol. Daarnaast is het apart houden uit je vuilnis tevens goed voor het milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt immers een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Pmd Container Schone Drinkpakken

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. Wij leveren diverse kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis bezorging en nationale bereik, heeft je binnen 24 uur jouw container bij de gewenste plek geplaatst. U bepaalt zelf het verlangde capaciteit en op welke manier vaak de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Zo ken je daarom zeker waar je je afval steeds weg kunt en dat je bijdraagt aan een beter omgeving via je vuilnis te splitsen. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het milieu veel minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander materiaal zit geplaatst Afzonderlijk doosjes of ander document
 • Verpakking met gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis jezelf sorteert, des te beter dat zal zijn voor de milieubescherming en je portemonnee. Glas is één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden zijn. Glasafval bestaan van flessen, potten en scherven. Zonder om splitsen neemt het door het volume en massa heel veel plaats bij de bedrijfsafval op. Jij kan daarom flink besparen op jouw kosten voor afval. Het is ook tevens volledig om te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel minder kracht dan glazen om te maken van nieuwe materialen.

Komt daar bij je bedrijf heel veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horeca, dan één container voor glas essentieel. Heb jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt met aanpasbare contracten omdat je de nummer bakken makkelijk aanpast.

De geschikte container voor glas restafval

Koop de beste bakken voor het je glasverval op ons. Je hebt de selectie uit een bak van 240 liters en ook met negenhonderd liter. Er is is reeds één container voor glas vanaf €13 per maand en dit worden gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies je hoe frequent wij de bak komen legen. ons biedt het meest voordelige dienstverlening.

Zo worden glas verwerkt

Het kost heel veel energie om het glas om te produceren uit nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen een goede grondslag. Daar zit meestal circa 50% oudere glas in nieuw glazen. Tijdens het bewerken maken we onderscheid onder wit, bruine, groene en ook gemengd glazen. Ook zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er zijn bij een veel kleinere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat mag er bij het het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallen kruikjes, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en in een veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou jij daarom best goed organiseren. De gesloten rolcontainers van onze dienst helpen bij een beschermd proces voor inzameling en ook vernieling van jouw jouw archief. Discreet en ook veilig. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent zekerheid dat jouw archief veilig vernietigd zijn. Na de vernietiging worden het restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je jouw dossiers niet wil in het papierbak wilt gooien. Sommige papieren bevatten geheime gegevens en kunnen kunnen daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb je regelmatig veel afval in het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons U. U krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft een gleuf waarin het document precies erin past. Wanneer het documenten eenmaal in het bak zitten, krijgen zij meer bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal de tijd bij om de bak te ledigen en het papier ter plekke te vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarin het container door de vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. De content zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klep in de deksel kun je de documenten in de container werpen. Jij hebt de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief niet op vervoer gaat, loop je niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden verzameld en vernietigd.