Pmd Afval Wat Is Dat 🔴 15 VERRASSENDE ZAKEN

Snel en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afval ook sorteert, er zal altijd restafval aanwezig bestaan. Tracht het afvalstroompje heel minimaal toevallig te bewaren en je zal merken dat deze economisch gunstig is. Via vuil zo veel eventueel te scheiden, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er zo min mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Pmd Afval Wat Is Dat

Kies uit uit het ruimste assortiment rolcontainers en bestel de beste rolcontainer voor je je overblijvend afval. In de rest afvalcontainer gooi je al het niet-recyclebare afval welke je geen extra kan scheiden. Karton/karton, swill, en vensterglas passen niet thuis in de restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD verdelen bezitten we de correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende elke afvalstromen die bij firma’s ontstaan. Die stromingen mogen meestal apart opgehaald zijn. Dat is goed aangaande het milieu en de geldbeugel.

Wat moet er in de ondernemingsafval?

Hoe prima je je afval tevens sorteert, er zal telkens restafval aanwezig zijn. Probeer het stroom van afval zo klein toevallig te houden en je zal opmerken dat deze financieel gunstig is. Via afval dus mogelijk toevallig te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er dus min toevallig overblijvend afval over. In de de rest restafvalcontainer gooi je je al het het niet niet te recyclen afvalstoffen die je niet verder meer kan sorteren. Karton/karton, swill, PMD en glas passen niet in de de rest container.

Is scheiden sorteren van zakelijk afval gedwongen?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen zoveel eventueel te sorteren. Binnen het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel omschreven artikelen nogmaals te aanwenden waar dat het mag.

Wat kost een een container rolcontainer voor?

De tarieven tarieven van rolcontainers zijn hangt af van de afvalstroom stroom van afval, de grootte afmeting van container alsook hoe vaak de container container ontleegd moet worden worden. U vindt ieder tarieven op de tarievenpagina de.

Welk soort bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In ieder onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en rap een van de vele varianten rolcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten in een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk in het orderproces. Praktisch, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te ophalen, reduceer je de aantal restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of koop direct jouw restafval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je altijd geschikte inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook opteren voor een ijzeren vuilcontainer. Een stalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de container op een publieke locatie staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten worden. Een gemengd afval container wordt gratis bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de opwekking van duurzame stroom. Restafval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie produceert maar minstens twintig procent van de groene energieopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige assen worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook diverse schadelijke stoffen vrij tijdens de verbranding die in meer of mindere mate toch in het natuur belanden. Om die reden moeten we doorgaan met proberen naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Pmd Afval Wat Is Dat:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische overzicht ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak als dit slechts halfvol is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren bij ons? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een geschikte oplossing voor ieder soort vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Pmd Afval Wat Is Dat

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal stappen.

Hoe hoger op de orde, des te duurzamer de verwerking. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw algemeen afval container terug te dringen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Typen en kosten ondernemingsafval en gemengd afval verwerking

De volume voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kan kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te bepalen wat omvang het beste bij je past? Haal dan even aansluiting op met één van onze specialisten. Dankzij onze jarenlange ervaring met afvalsoorten kennen wij exact wat je benodigd hebt. En wil je eenmalig een aanvullend legen of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De kosten van de containers verschillen per afvalsoort, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige prijzen. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een alternatieve container aftikt. Wij achten het cruciaal dat dit transparant is. Zo ben je naderhand nooit voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Pmd Afval Wat Is Dat

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden verzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer divers assortiment met containers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een brede selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de containers buiten staan, of vandalisme aan de loer staat. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan wel zeven keer gerecycled worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je papier- en papier in de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze afvalsoorten vrij, echter ook op kantoren mag je jouw organisch afval apart houden. Je spaart beduidend op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit extra recyclebaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaande één groot deel uit bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalstromen te te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Daarnaast ligt het apart houden van je vuilnis tevens goed voor het milieu. PMD mag namelijk gerecycled worden. Daardoor moeten er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe producten te produceren, je PMD wordt immers één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Pmd Afval Wat Is Dat

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor je PMD. Wij leveren verschillende kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis bezorging en landelijke bereik, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer bij het verlangde plek staan. Je bepaalt zelf het gewenste capaciteit en hoe frequent de container geleegd moet te worden. Op deze manier weet je daarom vast dat je je vuilnis steeds weg kan en dat je meewerkt voor een verbeterde omgeving via je afval te splitsen. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het milieu veel indien wij afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en gomballen) (Hard) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische teken (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof zit geplaatst Los karton of ander document
 • Verpakking met chemische stoffen
 • Glasscherven

Des te veel vuilnis je sorteert, des te beter dat het is voor de milieu en ook je geldbeurs. Glaswerk is één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te scheiden is. Glasafval bestaat van flesjes, potten en scherven. Zonder te splitsen neemt het glasafval vanwege de ruimte en ook massa heel veel plaats bij het afval van het bedrijf op. Je kan dus flink besparen in je afvalkosten. Het glas is ook tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen heel veel kleiner kracht dan glaswerk om te produceren van nieuwe materialen.

Komt daar op je bedrijf veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is een glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons functioneert met flexibele contracten waardoor je de nummer containers makkelijk verandert.

Het juiste container voor glas restafval

Bestel de meest geschikte containers voor je glasverval bij onze dienst. Je hebt de keuze van één container met 240 liter en ook van 900 liters. Er is al één glascontainer startend bij €13 per maand en deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de glasafval kiest je hoe vaak ons het container zullen komen legen. ons biedt de meest voordelige service.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost veel kracht om het glas om te maken van verse grondstoffen. Glasverval is echter een goede grondslag. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glas binnen nieuw glazen. Bij de bewerken doen we verschil onder blank, bruine, groene en bont glas. Ook zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Door glas om te recyclen, kan er zijn op een heel veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag er zijn bij het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gediend had als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend onder glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet beschermd en in veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou je dus beter uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen bij een veilig proces van verzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heb je honderd procent zekerheid dat je archief veilig vernietigt is. Na de vernietiging worden de restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je archief niet wil in de de papiercontainer wilt werpen. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel vuil in de de gedaante van geheim document? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één spleet waarin het document precies erin . Als de papieren al binnen de container zitten, krijgen ze nog in handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal in zoveel tijdstip bij om de container te ledigen en de papier plaats te vernielen in onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarbij het bak via het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het content zal vervolgens direct vernietigd.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door de klepje in de deksel kan jij de documenten in het bak gooien. Je hebt de selectie uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief geen op het vervoer gaat, loopt je geen risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en vernietigd.