Pmd Afval Terneuzen 🔥 15 OPMERKELIJKE ZAKEN

Snel en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Probeer dit afvalstroompje dus klein toevallig te behouden en je zal merken dat het financieel gunstig is. Via vuil heel mogelijk mogelijk te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en swill, rest er zo minimaal eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Pmd Afval Terneuzen

Kies uit bij het grootste meest uitgebreide assortiment rolcontainers en bestel de de ideale container voor je restvuil. In de de container werp je al het niet niet te recyclen afval die je niet verder meer kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, en glas thuishoren niet in de container. Tevens omtrent PMD scheiden hebben ons de juiste correcte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor alle afvalstromen die binnen bedrijven vrijkomen. Deze afvalstromen zouden vaak apart verzameld worden. Dat is beter betreffende het milieu en het geldtas.

Wat kan er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afval tevens sorteert, er gaat altijd restafval voortdurend voorkomen. Poog dit afvalstroom dus klein mogelijk te behouden en je gaat merken dat het economisch voordelig is. Via afvalstoffen dus veel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en swill, rest er dus zo weinig mogelijk overblijvend afval over. In de de rest container werp je al de niet-recyclebare afval welke je niet verder verder kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas passen niet in de rest restafvalcontainer.

Is het verdelen van ondernemingsafval gedwongen?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de doel beschreven artikelen opnieuw te benutten als dat mag.

Wat kost een een container voor container bedrijfsafval?

De tarieven kosten van afvalcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom stroom van afval, de grootte van afmeting van de container en hoevaak hoe vaak de de container geledigd afvalcontainer geleegd dient zijn. Jij vindt je ieder prijzen op de de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In elke onderneming komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je snel en snel een van de verschillende varianten afvalcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je gelijk in het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Restafval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, reduceer je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of bestel direct jouw restafval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je altijd geschikte verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container huren, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de container op een algemene plaats staat. Je kiest uit verschillende inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn omvangrijke actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van hernieuwbare stroom. Restafval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector voorbrengt maar zowaar 20% van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er uitgehaald die hun pad vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelvormige slakken worden ingezet voor het ophogen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook allerlei gevaarlijke materialen uit tijdens de verbranding die in meer of kleinere mate echter in het milieu belanden. Daarom moeten we volhouden met zoeken naar zo minimaal afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Pmd Afval Terneuzen:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische lijst ontdek je snel de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De containers dichten adequaat af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank niet ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container als dit slechts halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een passende oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Pmd Afval Terneuzen

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de orde, des te ecologischer de behandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over verdelen bij de bron. Want ongemengd aparte afvalmaterialen worden zoveel als kan gerecycled, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Fase 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een kringloop maatschappij.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en elk daar ertussen. Je kunt opteren voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om in te bepalen die maat het goed bij je past? Pak dan snel contact op met één van onze specialisten. Dankzij onze jarenlange ervaring met afvalsoorten kennen wij juist wat je benodigd hebt. En wil je een keer een meer lediging of standaard een maatje grotere? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De kosten van de containers verschillen per afvalstroom, stof en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, als we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig vind je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces staat duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde andere container neerlegt. Wij achten het essentieel dat deze informatie helder is. Hierdoor raak je achteraf geen voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Pmd Afval Terneuzen

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papierafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de optie uit een zeer divers assortiment met containers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast als de containers buitenshuis staan, of vandalisme aan de loer ligt. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens bepaal je hoe frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat je document- en papier op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet voor basis voor nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze afvalsoorten vrij, maar ook op kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaat één groot deel van bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalstromen in zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Bovendien is het scheiden van uw afval ook goed voor het milieu. PMD mag namelijk gerecycled worden. Daardoor moeten er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe producten te produceren, je PMD is immers één grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Pmd Afval Terneuzen

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. We bieden diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heb je in 24 uur je container bij de verlangde plek staan. U beslist zelf de gewenste capaciteit en op welke manier vaak het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Zo weet je dus vast dat je jouw vuilnis steeds kwijt kan en waar je bijdraagt voor een beter omgeving door jouw afval te splitsen. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, want wij belasten het omgeving minder minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. De resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, druiprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (deodorant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal zit gestopt Afzonderlijk doosjes of verschillend document
 • Verpakking inclusief chemische stoffen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis je sorteert, hoe beter dat het zal zijn voor de milieubescherming en jouw geldbeurs. Glas is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden zijn. Glasverval bestaat van flesjes, potten en ook scherven. Zonder om scheiden pakt het glasafval door het ruimte en ook massa veel ruimte bij het afval van het bedrijf op. Jij kunt dus heel besparen in je afvalkosten. Het is ook tevens volledig om te hergebruiken. Ook kost het recyclen heel veel kleiner kracht dan glaswerk te maken van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er bij jouw onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan een container voor glas essentieel. Heb je variërende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij het aantal bakken makkelijk aanpast.

De geschikte container voor glas restafval

Bestel de beste bakken voor jouw glasverval op onze dienst. Je hebt de keuze uit keuze uit één container van tweehonderdveertig liter en met 900 liters. Er is al één container voor glas vanaf €13 per maand en ook dit worden gratis geplaatst. Op basis van de afval kiest jij op welke manier vaak wij het container komen legen. ons leveren het meest voordelige service.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het veel kracht voor het glas om te maken uit nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen een goede grondslag. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen binnen nieuw glazen. Tijdens de bewerken maken wij onderscheid onder wit, bruin, groene en gemengd glas. Ook worden kurken en ook deksels verwijderd. Door het glas om te recyclen, kunnen er bij een veel lagere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat mag wel er bij het het glasverval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallen kruiken, borden, koppen, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet beschermd en ook op een veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan jij dus beter uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons ondersteunen tijdens een beschermd proces van verzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Zo heeft jij honderd procent garantie dat jouw archief veilig vernietigt is. Na vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je jouw archief niet in het papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bezitten geheime gegevens en dus beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb je regelmatig veel vuil in de de vorm van geheim document? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft een spleet waar het document exact erin past. Wanneer het papieren al binnen het bak zitten, krijgen niemand ze nog bij handen. Onze chauffeur komt eens in tijdstip bij voor het container legen en het documenten ter plaats te vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een afgesloten systeem waarin de bak via de vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. De content wordt daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je je vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klep in de deksel kan je de papieren in de container werpen. Jij hebt de selectie van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op transport is, loop je geen gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en vernietigd.