Pmd Afval Oldambt ᐅ 11 LUCRATIEVE FEITJES

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Probeer het afvalstroom heel beperkt mogelijk te bewaren en je zult merken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Door afval heel zoveel toevallig te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er zo zo weinig toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Pmd Afval Oldambt

Kies uit bij het meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en koop de beste ideale rolcontainer voor je je restafval. In de rest restafvalcontainer gooi je je reeds het niet niet te recyclen afval die je niet verder verder kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, en glas passen geen in de de container. Ook voor PMD scheiden bezitten wij het correcte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromingen die binnen firma’s ontstaan. Deze afvalstromen kunnen dikwijls afzonderlijk verzameld worden. Het is beter aangaande het milieu leefomgeving en de portemonnee.

Wat mag wel er binnen zakelijk afval?

Hoezo prima je je afvalstoffen ook scheidt, er zal er altijd overblijvend afval voortdurend voorkomen. Tracht deze stroom van afval zo beperkt eventueel te behouden en je zal opmerken dat het geldelijk gunstig is. Door vuil heel mogelijk eventueel te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er heel min toevallig restvuil over. Binnen de rest container werp je al het het niet onrecyclebare afval dat je geen verder kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, PMD en vensterglas passen niet binnen de afvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van zakelijk afval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. In de de Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel vermeld goederen nogmaals te gebruiken als dat het kan.

Wat kost een container afvalcontainer voor?

De tarieven kosten van afvalcontainers zijn hangt af van het stroom van afval, de omvang van de container alsook hoe vaak de de container container ontleegd moet zijn. Jij vindt elke kosten op de.

Welk type afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, ruiten, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en vlug een van de talloze typen afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten in een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je direct gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, reduceer je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een ijzeren vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, praktisch als de container op een openbare plaats staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van groene energie. Gemengd afval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche levert maar minstens twintig procent van de groene energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metalen er verwijderd die hun pad vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een bruikbare doel. Deze zwarte korrelvormige assen worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige stoffen uit tijdens de verbranding die in meer of kleinere mate echter in het natuur belanden. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Pmd Afval Oldambt:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De containers sluiten adequaat af zodat er geen plagen bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té grote bak.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer deze maar halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Pmd Afval Oldambt

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes niveaus.

Hoger op de ladder, des te duurzamer de verwerking. Zo pogen wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer terug te dringen, stap 1. Dit doen wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Soorten en kosten zakelijk afval en restafval beheer

De capaciteit voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot tot wel 2500 liter en elk daar ertussen. Je kan opteren voor een voordelige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te schatten die grootte het beste bij je past? Haal dan gauw verbinding op met één van onze experts. Door onze vele jaren kennis met afvalmaterialen weten wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je een keer een meer lediging of standaard een maatje ruimer? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de bakken wisselen per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit ontstaat, gelijk we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg zie je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld overtuigend wat je voor een specifieke gemengd afval container of een alternatieve rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het essentieel dat dit aspect transparant is. Op deze manier kom je naderhand niet voor onaangename onthullingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Pmd Afval Oldambt

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart inzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg uitgebreid aanbod van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is geschikt wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de loer staat. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart inzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat jouw papier- en karton in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze afvalsoorten vrij, maar tevens in kantoren mag je je biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit extra recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één groot deel uit ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalsoorten te te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel gevuld. Bovendien is het scheiden van uw afval ook beter voor de omgeving. PMD kan immers gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen vers grondstoffen gewonnen te worden om verse producten te maken, je PMD wordt immers een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Pmd Afval Oldambt

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. Wij leveren diverse plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze bezorging en nationale dekking, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer bij de verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak het afvalcontainer geleegd dient te worden. Op deze manier weet je dus zeker dat je je vuilnis altijd kwijt kunt en dat je meewerkt voor een verbeterde milieu via jouw afval te splitsen. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het omgeving veel als we afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten met ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander stof is gestopt Afzonderlijk karton of ander papier
 • Pakket met chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis je sorteert, des te beter dat zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en jouw geldbeurs. Glaswerk is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen is. Glasverval bestaat van flesjes, potten en scherven. Zonder te scheiden neemt het glasafval vanwege de volume en gewicht veel ruimte in de bedrijfsafval in. Jij kan dus heel uit besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is ook tevens compleet te recyclen. Ook kost het recyclen veel minder energie in vergelijking met glaswerk om te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat er op jouw onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is is een container voor glas onmisbaar. Bezit je variërende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert samen met aanpasbare contracten omdat je de aantal bakken eenvoudig aanpast.

De juiste bak voor glasafval

Bestel het meest geschikte containers voor jouw glasafval op onze dienst. Jij heeft de keuze uit selectie uit één bak van tweehonderdveertig liters en ook met 900 liter. Er is is reeds een glascontainer vanaf €13 elke maand en ook dit worden kosteloos neergezet. Op basis van hoeveelheid afval kiest jij hoe vaak wij het bak zullen komen legen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost heel veel kracht om het glas te produceren van verse grondstoffen. Glasafval is echter echter een prima basis. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oud glazen binnen nieuw glas. Bij het verwerken doen wij verschil onder blank, bruine, groen en ook gemengd glas. Ook zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kan er op één heel veel kleinere temperatuur glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb je vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag wel er zijn bij het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gediend had zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet beschermd en ook in een veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging kan jij dus beter uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces van verzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten worden discreet getransporteerd. Op deze manier heeft je honderd procent garantie dat je je dossiers beschermd vernietigt is. Na vernieling worden de restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jij jouw archief niet wil in het papiercontainer wilt werpen. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen dus beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent veel afval in de het vorm van geheim papier? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft een gleuf waarin het document precies doorheen . Als de papieren eenmaal in het container zitten, krijgen niemand zij nog bij . Onze bestuurder komt eens in de tijdstip bij voor de container te legen en de documenten plekke te vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij het bak door de vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het content zal vervolgens direct vernielt.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop je jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Door het klep in de deksel kan je het papieren in de container werpen. Jij heeft de selectie uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kiest je de gewenste frequentie van lediging. Doordat je dossier niet op vervoer is, loop je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier worden ingezameld en verwoest.