Pmd Afval In Zwarte Vuilniszakken ✔️ 12 BEWEZEN TRUCS

Snel en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht deze afvalstroompje dus klein toevallig te behouden en je gaat opmerken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Met afvalstoffen zo zoveel toevallig te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er dus min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Pmd Afval In Zwarte Vuilniszakken

Kies bij het grootste assortiment containers en bestel de meest geschikte afvalcontainer voor je je overblijvend afval. Binnen de rest afvalcontainer gooi je je al het het onrecyclebare afvalstoffen welke je niet verder verder kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas horen niet in de de container. Eveneens voor PMD sorteren hebben we het juiste container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromingen dat in bedrijven voortkomen. Dit afvalstromen mogen dikwijls afzonderlijk verzameld geraken. Dit is beter voor het milieu en de portemonnee.

Wat mag er binnen zakelijk afval?

Op welke manier goed je je vuil eveneens sorteert, er zal er steeds overblijvend afval blijven bestaan. Tracht deze afvalstroom dus beperkt toevallig te bewaren en je gaat merken dat het financieel gunstig is. Met afvalstoffen zo veel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er dus min mogelijk overblijvend afval over. Binnen het afvalcontainer werp je al het de onrecyclebare afval die je niet verder extra kan verdelen. Documenten/karton, swill, PMD en vensterglas passen niet in de rest afvalcontainer.

Is het scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. In het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel streefdoel vermeld artikelen nogmaals te benutten waar dat het kan.

Wat kost een een container voor container bedrijfsafval?

De kosten voor afvalcontainers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom de afvalstroom, de grootte grootte van de rolcontainer alsook hoe vaak de container geledigd container geledigd moet geraken. Jij ontdekt elke kosten op de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In elke onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en snel een van de talloze typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende een dag in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze lage kosten zie je gelijk gedurende het orderproces. Praktisch, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te zamelen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is solide en brandveilig, handig als de vat op een algemene locatie staat. Je gaat uit diverse inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de 12 grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de opwekking van groene stroom. Gemengd afval klinkt dan eventueel waardeloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie levert maar zowaar 20% van de groene energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook verschillende giftige materialen los gedurende de verbranding die in minstens of geringere mate echter in het milieu komen. Dus moeten we volhouden met streven naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Pmd Afval In Zwarte Vuilniszakken:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De bakken sluiten goed af zodat er geen plagen bij het afval kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak wanneer deze maar halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren via ons?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Pmd Afval In Zwarte Vuilniszakken

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer terug te dringen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over verdelen bij de bron. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en kosten bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kunt opteren voor een betaalbare synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te bepalen die maat het beste bij je aansluit? Haal dan gauw contact op met een van onze specialisten. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij juist wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een aanvullend lediging of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De prijzen van de containers variëren per afvalsoort, stof en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste kosten. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, zoals we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist waar je aan toe. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde verschillende rolcontainer betaalt. Wij vinden het cruciaal dat dit helder is. Hierdoor ben je naderhand niet voor nare onthullingen te staan.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Pmd Afval In Zwarte Vuilniszakken

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je hebt de optie tussen een heel uitgebreid assortiment met containers tussen 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de horizon staat. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel zeven maal hergebruikt worden. Ook in je beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat je papier- en karton op de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet als grondstof tot nieuwe producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten vrij, maar ook op kantoren kunt je jouw organisch afval apart houden. Je spaart beduidend op afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een groot deel uit bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalsoorten te te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel gevuld. Bovendien is het scheiden uit uw afval ook goed voor het de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, je PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Pmd Afval In Zwarte Vuilniszakken

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis levering en landelijke dekking, heeft je in 24 uur jouw afvalcontainer op de gewenste plek geplaatst. U beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en hoe vaak de afvalcontainer geledigd dient te zijn. Op deze manier ken je dus vast dat je je afval steeds kwijt kunt en dat je meewerkt voor een verbeterde omgeving via jouw afval te scheiden. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, omdat we belasten het milieu veel minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof zit geplaatst Los doosjes of ander document
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasafval

Hoe meer afval jezelf scheidt, hoe goed dat is ten behoeve van het milieu en ook jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om splitsen zijn. Glasafval bestaan uit flesjes, potjes en ook scherven. Zonder om scheiden neemt het glasafval vanwege de volume en ook massa heel veel plaats in de afval van het bedrijf in. Jij kan daarom heel uit besparen op jouw afvalkosten. Het is tevens compleet om te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel minder kracht in vergelijking met glaswerk om te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt daar bij je bedrijf veel glas vrij, zoals bij de horecabedrijven, dan is één glascontainer onmisbaar. Bezit jij variërende periodes qua bezigheden? wij functioneert met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij de aantal bakken eenvoudig verandert.

Het geschikte container voor het glas restafval

Koop het meest geschikte bakken voor het jouw glasverval op ons. Je heeft de keuze uit selectie uit een container van 240 liters en met negenhonderd liter. Er is al een container voor glas vanaf €13 per maand en ook dit worden gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kiest jij hoe frequent ons de bak komen ledigen. wij biedt het meest voordelige service.

Zo worden glas verwerkt

Het kost heel veel energie voor het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter één goede grondslag. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glas in nieuw glazen. Bij de bewerken maken wij onderscheid tussen blank, bruin, groene en ook gemengd glas. Ook worden kurk en deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er zijn op een heel veel kleinere warmte glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heeft je vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag wel er zijn bij de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gediend had zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallen jenever kruikjes, borden, koppen, aardewerk etc. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen beschermd en ook in een veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je daarom beter uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces van inzameling en ook vernietiging van archief. Discreet en beschermd. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft je 100% zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigt is. Na de vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jij je archief niet in de het papiercontainer wilt werpen. Sommige papieren bezitten geheime informatie en kunnen kunnen daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb je regelmatig veel afval in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één gleuf waarin het document exact erin past. Wanneer het documenten eenmaal binnen de container zijn, krijgen ze nog bij . Onze chauffeur komt eenmaal in zoveel tijdstip langs voor het bak te ledigen en de papier plaats te vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarbij het bak via het truck zelf wordt opgeheven en geopend. De content zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij je vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klep in de deksel kun jij het documenten in het container gooien. Jij hebt de keuze van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kies je de gewenst frequentie van lediging. Omdat je dossier geen op het transport gaat, loopt jij geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en vernietigd.