Pmd Afval Epe ✔️ 13 MAKKELIJKE FEITEN

Vlug en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Tracht deze afvalstroom dus beperkt mogelijk te bewaren en je zal merken dat dit geldelijk gunstig is. Door afvalstoffen zo zoveel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er zo zo weinig toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Pmd Afval Epe

Kies uit het grootste meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en koop de meest geschikte container voor je restafval. In de rest container werp je al het onrecyclebare afvalstoffen welke je niet meer kan scheiden. Karton/karton, swill, en vensterglas thuishoren niet binnen het container. Tevens betreffende PMD verdelen bezitten ons de juiste juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromen dat in ondernemingen voortkomen. Deze afvalstromen zouden meestal apart verzameld zijn. Dit is goed aangaande het milieu leefomgeving en het geldtas.

Wat kan er in de bedrijfsafval?

Hoezo goed je je afval eveneens verdeelt, er zal er steeds restvuil aanwezig zijn. Poog deze afvalstroom heel klein eventueel te houden en je gaat opmerken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Door afvalstoffen heel veel mogelijk te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er heel min toevallig restafval over. In de het restafvalcontainer gooi je je reeds het niet niet te recyclen afvalstoffen dat je niet extra kan sorteren. Karton/karton, swill, PMD en ruiten horen geen in de rest afvalcontainer.

Is scheiden sorteren van zakelijk afval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromen mogelijk toevallig te scheiden. In het landelijk Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel streefdoel omschreven artikelen nogmaals te gebruiken waar dat het mag.

Wat kost een een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De kosten voor de containers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom, de grootte van grootte van rolcontainer en hoevaak hoe vaak de container afvalcontainer ontleegd moet worden. U vindt je elke kosten op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, ruiten, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met restafval containers

In elke bedrijf komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een van de vele varianten vuilcontainers. Wij leveren hem kosteloos binnen een etmaal in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk in het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook gaan voor een ijzeren vuilcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, nuttig als de vat op een publieke plek staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de productie van groene stroom. Gemengd afval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze zwarte korrelachtige resten worden gebruikt voor het ophogen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse schadelijke materialen vrij gedurende de verbrandingsproces die in meer of geringere mate desondanks in het milieu terecht komen. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Pmd Afval Epe:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We bieden de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige overzicht ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te grote bak.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container als deze slechts halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren bij ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een passende oplossing voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Pmd Afval Epe

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zestal stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, stap 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en restafval verwerking

De volume voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te bepalen die omvang het goed bij je aansluit? Pak dan snel verbinding op met een van onze specialisten. Door onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen kennen wij exact wat je nodig hebt. En wens je één keer een extra leegmaken of standaard een formaat groter? Dan is deze uiteraard ook geen kwestie!

De prijzen van de rolcontainers wisselen per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, als we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkig vind je bij ons juist waar je aan toe. In ons simpele bestelproces is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke gemengd afval container of een andere andere rolcontainer aftikt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit transparant is. Hierdoor ben je naderhand geen voor nare ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Pmd Afval Epe

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes apart inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer uitgebreid aanbod met containers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een brede keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buitenshuis staan, of wanneer vernieling op de horizon staat. Kies, naargelang uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat jouw document- en papier in de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter ook in kantoren kunt je je biologisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van meer recyclebaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk deel uit bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalsoorten te verzamelen, zitten je containers minder vlug vol. Daarnaast ligt het apart houden uit uw vuilnis ook goed voor het de omgeving. PMD mag namelijk gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, jouw PMD is immers een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Pmd Afval Epe

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. We leveren diverse plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en nationale bereik, heb je in 24 uren je container bij het verlangde plek geplaatst. Je beslist zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent het container geledigd moet te zijn. Zo weet je dus zeker dat je je afval steeds weg kunt en waar je bijdraagt voor een beter milieu via je afval te splitsen. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, want we belasten het milieu veel indien wij afvalstoffen recycleren. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag binnenin (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en gomballen) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof zit geplaatst Los doosjes ofwel ander document
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis je sorteert, des te goed dat is ten behoeve van de milieu en je portemonnee. Glaswerk is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden zijn. Glasafval bestaan uit flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder het om splitsen neemt het glasafval door de ruimte en ook gewicht veel ruimte in het afval van het bedrijf op. Jij kan daarom heel uit besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is ook bovendien compleet om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen veel minder energie dan glaswerk te maken van verse materialen.

Komt er op je bedrijf veel glasafval los, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende periodes qua drukte? wij werkt samen met flexibele contracten omdat jij de nummer containers makkelijk verandert.

De geschikte bak voor glasafval

Bestel het beste containers voor het jouw glasafval op ons. Je heeft de keuze uit keuze van één container met tweehonderdveertig liter en ook van 900 liters. Er is al één glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de glasafval kiest jij hoe vaak wij het container komen ledigen. wij leveren de voordeligste service.

Zo worden glas bewerkt

Het kost veel energie om glas te produceren van verse grondstoffen. Glasafval is echter echter één prima grondslag. Daar zit meestal circa 50% oud glazen in nieuw glas. Bij de bewerken doen we verschil tussen blank, bruin, groen en gemengd glas. Ook zijn kurk en ook deksels verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er zijn bij een heel veel kleinere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag wel er zijn bij het de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gediend had als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallen kruiken, borden, kopjes, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen beschermd en ook op een veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging zou je daarom beter goed regelen. De afgesloten rolcontainers van ons ons helpen tijdens een beschermd proces van inzameling en ook vernietiging van jouw archief. Discreet en veilig. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft je honderd procent garantie dat je jouw dossiers beschermd vernietigt is. Na vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat jij je archief niet in de papiercontainer wil werpen. Enkele documenten bezitten geheime gegevens en kunnen dus beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een gleuf waar het document precies doorheen past. Als het documenten al in het bak zijn, krijgen zij meer in . Onze bestuurder arriveert eenmaal in de tijd langs voor het container legen en het documenten ter plekke vernielen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarin de container door het truck zelf wordt opgeheven en geopend. De content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je jouw geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via het klepje in het deksel kan jij de documenten in het container gooien. Jij hebt de selectie van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat je dossier niet op het vervoer gaat, loopt je geen risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en verwoest.