Pmd Afval Enschede ✔️ 12 ONVOORSTELBARE GEHEIMEN

Gauw en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds restvuil aanwezig bestaan. Poog het afvalstroom zo beperkt mogelijk te houden en je zult merken dat dit geldelijk gunstig is. Met afval dus veel toevallig te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er zo minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Pmd Afval Enschede

Kies uit uit de meest uitgebreide assortiment containers en bestel de beste rolcontainer voor je restvuil. In de rest restafvalcontainer gooi je je al het de niet-recyclebare afval dat je niet verder extra kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, en glas passen geen binnen de rest container. Tevens voor PMD verdelen beschikken ons het correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de naam aangaande alle afvalstromen dat binnen firma’s vrijkomen. Die stromen zouden meestal gescheiden ingezameld zijn. Dat is goed aangaande de milieu en de portemonnee.

Wat mag wel er binnen ondernemingsafval?

Op welke manier goed je je vuil tevens sorteert, er zal altijd overblijvend afval aanwezig voorkomen. Tracht deze afvalstroompje dus minimaal eventueel te behouden en je zult zien dat deze financieel voordelig is. Door afvalstoffen dus zoveel mogelijk te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er zo min toevallig restafval over. In de rest container gooi je je reeds de onrecyclebare afvalstoffen die je niet verder meer kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren geen in de de rest restafvalcontainer.

Is het verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen zoveel eventueel te sorteren. In het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het bedoeling beschreven goederen weer te gebruiken indien het lukt.

Wat kost een container een container container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten van containers zijn afhankelijk hangt af van de de afvalstroompje, de grootte van omvang van afvalcontainer en hoevaak hoevaak de container geledigd afvalcontainer ontleegd moet zijn. Jij ontdekt elke prijzen op tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons koop je snel en vlug een van de vele soorten rolcontainers. Wij brengen hem kosteloos in een dag in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk in het bestelproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, verklein je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even verder. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een metalen afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de vat op een publieke plek staat. Je kiest uit meerdere volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van hernieuwbare energie. Restafval schijnt dan misschien waardeloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens 20% van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een functionele bestemming. Deze donkere korrelige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Helaas komen er ook allerlei schadelijke stoffen vrij gedurende de verbranding die in bepaalde of kleinere mate desondanks in het natuur komen. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Pmd Afval Enschede:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons praktische lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af zodat er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té grote container.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak als deze maar halfvol is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Pmd Afval Enschede

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de verwerking. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de bron. Want zuiver aparte afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Typen en tarieven bedrijfsafval en gemengd afval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussendoor. Je kan opteren voor een betaalbare plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te bepalen die omvang het goed bij je aansluit? Neem dan gauw verbinding op met één van onze experts. Met onze langdurige ervaring met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een extra lediging of standaard een formaat groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De kosten van de containers verschillen per afvalcategorie, stof en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste kosten. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies voor wat je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een restafvalcontainer of een bepaalde andere bak neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit transparant is. Op deze manier kom je naderhand geen voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Pmd Afval Enschede

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele typen papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg gevarieerd assortiment met containers tussen 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de horizon staat. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat je papier- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor basis tot nieuw producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral op horecazaken komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar ook in kantoor kunt je je biologisch afval scheiden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalstromen te zamelen, geraken je containers minder snel vlug gevuld. Daarnaast ligt het scheiden uit uw vuilnis ook beter voor de milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen vers materialen ontgonnen te worden om verse producten te maken, je PMD wordt namelijk één grondstof!

De juiste container voor PMD en Pmd Afval Enschede

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. We bieden verschillende plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heb je binnen 24 uren jouw afvalcontainer op het gewenste locatie staan. Je bepaalt zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak de container geleegd moet te zijn. Op deze manier ken je daarom zeker waar je jouw vuilnis altijd weg kan en waar je meewerkt aan een beter milieu via je afval te splitsen. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, omdat we belasten het omgeving veel als we afval recycleren. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. Het resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminium laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook kauwgom) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (deodorant, verf enz.)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal zit geplaatst Los doosjes ofwel verschillend document
 • Pakket inclusief van chemische stoffen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis je sorteert, des te beter dat is voor het milieu en ook je portemonnee. Glas blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen zijn. Glasverval bestaan uit flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder om scheiden pakt het glasafval vanwege het ruimte en gewicht heel veel ruimte bij het afval van het bedrijf in. Jij kunt dus flink uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook bovendien compleet te recyclen. Daarnaast verbruikt het heel veel minder energie dan glaswerk te produceren uit verse grondstoffen.

Komt daar bij je bedrijf heel veel glas los, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Heb je variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons werkt met aanpasbare contracten waardoor jij de aantal containers eenvoudig aanpast.

De juiste bak voor het glas restafval

Bestel de beste containers voor het jouw glasafval bij ons. Jij heeft de selectie uit één container met 240 liter en met negenhonderd liters. Er al één glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze wordt gratis geplaatst. Op basis van de afval kies je op welke manier frequent wij de bak zullen komen ledigen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost heel veel kracht om glas om te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter een goede basis. Er zit meestal circa 50% oudere glazen binnen nieuwe glazen. Bij de bewerken maken wij onderscheid onder blank, bruine, groene en ook bont glazen. Ook worden kurken en dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er zijn bij een veel lagere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb je vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat mag wel er bij de glasafval?

Wel:

Leeg glasafval dat gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, borden, koppen, aardewerk etc. Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief moet veilig en ook op veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou je dus beter uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen tijdens een veilig proces van inzameling en vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heb je honderd procent garantie dat je dossiers veilig vernietigd is. Na vernietiging zullen het restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je jouw dossiers niet in de de papiercontainer wil gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen dus beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is zeer tijdrovend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de het vorm van geheim document? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft één spleet waarin het document precies doorheen past. Als de papieren eenmaal in het container zijn, krijgen niemand zij meer bij handen. Onze bestuurder komt eens de tijdstip bij om de container te ledigen en de papier ter plaats vernietigen in onze truck. Eveneens dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarbij de bak door het vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De content zal daarna direct vernietigd.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Door de klepje in de deksel kan jij de papieren in het bak werpen. Jij heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je archief niet op transport is, loopt je niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden verzameld en verwoest.