Pmd Afval Dongen 🔥 4 OPZIENBARENDE FEITJES

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Probeer dit afvalstroompje dus beperkt toevallig te houden en je zult merken dat het financieel voordelig is. Door afvalstoffen dus veel toevallig te sorteren, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er dus min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Pmd Afval Dongen

Selecteer bij het grootste ruimste assortiment afvalcontainers en bestel de beste container voor je je restvuil. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je je al de niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet verder meer kan scheiden. Karton/karton, swill, en ruiten horen geen in de rest afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD scheiden beschikken ons de juiste geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor ieder afvalstromen die binnen firma’s voortkomen. Dit stromingen kunnen dikwijls gescheiden ingezameld zijn. Het is goed betreffende het milieu en de geldtas.

Wat kan er binnen zakelijk afval?

Op welke manier prima je je vuil eveneens sorteert, er zal er steeds overblijvend afval voortdurend voorkomen. Poog deze stroom van afval heel klein mogelijk te bewaren en je gaat merken dat het financieel voordelig is. Via afval heel zoveel toevallig te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er zo min toevallig overblijvend afval over. Binnen het container gooi je al het het onrecyclebare vuil die je niet extra kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen geen in het restafvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van bedrijfsafval verplicht?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen zoveel toevallig te sorteren. In de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het de streefdoel vermeld goederen weer te aanwenden indien dat kan.

Wat kost een een container container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor de containers zijn afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroom, de grootte omvang van de rolcontainer en hoe vaak de de container geleegd dient worden. U ontdekt ieder prijzen op de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, ruiten, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten in een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende prijzen zie je meteen gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of bestel direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een metalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de container op een algemene plek staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, op basis van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geleegd moeten worden. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de generatie van duurzame kracht. Algemeen afval lijkt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar minstens 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metalen er verwijderd die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een bruikbare doel. Deze gitzwarte korrelvormige resten worden ingezet voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse schadelijke substanties los in de verbranden die in bepaalde of mindere mate desondanks in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Pmd Afval Dongen:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te grote container.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Pmd Afval Dongen

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes niveaus.

Hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Soorten en tarieven bedrijfsafval en restafval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om bij te bepalen welke grootte het perfect bij je past? Haal dan gauw aansluiting op met één van onze specialisten. Door onze jarenlange ervaring met afvalstromen weten wij precies wat je benodigd hebt. En wens je een keer een extra leegmaken of gewoonlijk een grootte groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen issue!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalsoort, stof en literinhoud. Je least bij ons steeds tegen de laagste kosten. Restafval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons precies waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde andere container aftikt. Wij achten het essentieel dat dit transparant is. Op deze manier kom je naderhand niet voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Pmd Afval Dongen

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel divers aanbod van containers tussen 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de horizon staat. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je document- en karton op de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als grondstof voor nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze afvalsoorten beschikbaar, echter ook op kantoor kunt je je biologisch afval apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk deel uit ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalstromen te te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug vol. Bovendien is het scheiden van uw afval ook beter voor de milieu. PMD mag immers hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Pmd Afval Dongen

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende rolcontainer voor jouw PMD. Wij leveren verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en nationale bereik, heb je in 24 uren je container op de verlangde plek geplaatst. Je bepaalt zelf de gewenste capaciteit en op welke manier vaak de container geleegd moet te zijn. Zo weet je daarom zeker waar je jouw afval altijd kwijt kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde omgeving door jouw afval te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, want we belasten het omgeving minder als wij afval recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. Het resterende kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof zit gestopt Los doosjes ofwel verschillend document
 • Pakket met van chemische materialen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis je sorteert, des te goed dat is voor het milieu en ook je geldbeurs. Glas is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen zijn. Glasverval bestaat van flessen, potjes en scherven. Zonder te splitsen pakt het vanwege het volume en ook massa veel plaats in het afval van het bedrijf in. Jij kan dus flink besparen op je kosten voor afval. Het glas is ook tevens volledig om te recyclen. Daarnaast kost het recyclen heel veel minder energie dan glaswerk te maken uit verse materialen.

Ontstaat daar op je onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan één container voor glas essentieel. Heb jij wisselende periodes qua bezigheden? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten omdat jij het aantal containers makkelijk aanpast.

De geschikte bak voor glas restafval

Bestel het meest geschikte containers voor je glasverval bij onze dienst. Je hebt de selectie van één bak van tweehonderdveertig liters en van 900 liter. Er is al één container voor glas vanaf €13 elke maand en dit wordt kosteloos geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kies je hoe frequent ons de container komen ledigen. ons biedt de voordeligste service.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost veel energie voor het glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter één prima grondslag. Er zitten gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuwe glazen. Tijdens de verwerken maken we onderscheid tussen blank, bruin, groene en ook gemengd glas. Daarnaast worden kurken en deksels verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er bij één heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of neem contact .

Wat is mag wel er bij het de glasafval?

Wel:

Lege glasverval dat gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallend kruikjes, borden, koppen, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en in veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging kan jij daarom best uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons ons helpen bij een beschermd proces voor inzameling en vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heb je honderd procent garantie dat jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na vernietiging worden de restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je archief niet wil in de de papiercontainer wilt gooien. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen dus best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen archief is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb je regelmatig veel afval in de gedaante van geheim document? Kies voor dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat een spleet waar het papier precies doorheen . Wanneer het documenten eenmaal in het bak zitten, krijgen niemand zij nog bij handen. Onze chauffeur komt eenmaal de zoveel tijdstip langs voor de container ledigen en de papier ter plekke vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een gesloten mechanisme waarbij de container door de truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het content zal vervolgens direct vernielt.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij jouw geheime papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klepje in de deksel kun jij de documenten in de bak werpen. Jij hebt de selectie uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kiest je de gewenst frequentie van lediging. Doordat je dossier niet op transport is, loopt je niet gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en verwoest.