Plastic En Restafval Prijs ☑️ 4 VERBIJSTERENDE FEITJES

Vlug en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog dit afvalstroom dus klein toevallig te houden en je zult merken dat dit economisch gunstig is. Met afval dus zoveel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er heel zo weinig mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Plastic En Restafval Prijs

Selecteer bij het grootste ruimste assortiment containers en koop het beste container geschikt voor je restafval. In de afvalcontainer gooi je je reeds het niet niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet verder verder kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, en vensterglas horen geen in de de container. Ook omtrent PMD sorteren beschikken ons het correcte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam voor elke afvalstromingen die binnen bedrijven voortkomen. Die afvalstromen zouden meestal afzonderlijk verzameld zijn. Het is goed voor de leefomgeving en de geldtas.

Wat mag wel er in ondernemingsafval?

Hoezo uitstekend je je afval tevens sorteert, er zal er altijd restafval blijven zijn. Poog dit afvalstroompje zo minimaal mogelijk te houden en je gaat zien dat deze financieel voordelig is. Door afval zo mogelijk eventueel te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er zo zo weinig mogelijk restvuil over. In de restafvalcontainer gooi je je reeds de niet-recyclebare vuil dat je niet extra kan sorteren. Papier/karton, swill, PMD en ruiten horen geen in de rest container.

Is scheiden verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromingen zoveel eventueel te verdelen. In de de Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel doel beschreven artikelen weer te benutten indien dat het lukt.

Wat kost een container voor container voor?

De prijzen van rolcontainers afhankelijk afhangend van de afvalstroom afvalstroom, de grootte van grootte van afvalcontainer en hoevaak hoevaak de container afvalcontainer ontleegd moet zijn. Je ontdekt ieder tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je papier, glas, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons koop je gemakkelijk en snel een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij brengen hem gratis in een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze scherpe tarieven zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt economiseren met een restafval container. Restafval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, reduceer je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je altijd passende ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de vat op een algemene locatie staat. Je gaat uit diverse volumematen. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de generatie van hernieuwbare kracht. Gemengd afval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar een vijfde van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden toegepast voor het aanvullen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook verschillende schadelijke stoffen los in de verbranding die in minstens of kleinere mate desondanks in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Plastic En Restafval Prijs:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische overzicht ontdek je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er niet ongedierte bij het afval kan. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te grote bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container als deze maar halfgevuld is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een passende uitkomst voor elk type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering in 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Plastic En Restafval Prijs

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit 6 niveaus.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de volume vuilnis in jouw algemeen afval container te verlagen, stap 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over sorteren bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en gemengd afval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kan opteren voor een betaalbare plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om naar te ramen die omvang het perfect bij je past? Pak dan snel verbinding op met één van onze specialisten. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En wens je eenmalig een aanvullend leegmaken of standaard een maatje ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen probleem!

De tarieven van de rolcontainers wisselen per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Restafval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld helder wat je voor een restafvalcontainer of een bepaalde andere container betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie transparant is. Hierdoor raak je achteraf geen voor onaangename ontdekkingen te zitten.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Plastic En Restafval Prijs

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer uitgebreid aanbod van containers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de containers buitenshuis staan, of wanneer vernieling aan de loer staat. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Ook in je portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat jouw papier- en karton op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, maar tevens in kantoren mag je jouw organisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van extra recyclebaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk deel van ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalsoorten te verzamelen, zitten je containers minder snel vlug vol. Daarnaast ligt het apart houden van uw afval ook goed voor het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD wordt namelijk een grondstof!

De geschikte container voor PMD en Plastic En Restafval Prijs

{service1)

Bij vind je steeds een passende afvalcontainer voor het je PMD. We leveren diverse plastic rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je binnen 24 uren je afvalcontainer bij het verlangde plek geplaatst. U beslist zelf het verlangde capaciteit en hoe vaak het container geleegd dient te zijn. Zo weet je daarom vast dat je jouw afval steeds weg kan en waar je bijdraagt voor een beter omgeving via jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, want wij belasten het omgeving veel als we afvalstoffen hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. De resterende plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten met ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander materiaal is geplaatst Los doosjes of ander document
 • Pakket inclusief van chemische stoffen
 • Glasverval

Des te veel afval je sorteert, des te beter dat het zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en jouw geldbeurs. Glas blijkt een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te scheiden is. Glasafval bestaan uit flesjes, potten en glasscherven. Zonder het te splitsen pakt het glasafval vanwege het volume en massa heel veel plaats bij de bedrijfsafval in. Jij kan daarom heel uit besparen op je afvalkosten. Het is ook tevens volledig te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel minder kracht dan glazen om te maken van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er op je bedrijf veel glas los, zoals bij de horeca, dan is is een glascontainer onmisbaar. Bezit je wisselende tijdsperioden qua drukte? ons functioneert samen met flexibele overeenkomsten omdat je het nummer containers eenvoudig verandert.

Het juiste container voor glasafval

Bestel de meest geschikte bakken voor jouw glasverval bij onze dienst. Je heeft de selectie uit één bak van 240 liters en ook van 900 liter. Er is al één container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kies jij op welke manier frequent ons het bak zullen komen legen. ons biedt het meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost kost heel veel kracht om glas te produceren van nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen één prima grondslag. Daar zit meestal ongeveer 50% oud glazen binnen nieuwe glas. Tijdens de verwerken maken wij verschil onder wit, bruin, groene en bont glazen. Daarnaast zijn kurken en ook deksels verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kan er zijn op een heel veel kleinere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heeft je vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of contact .

Wat mag wel er bij de glasafval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallend kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk etc. n Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallen binnen vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en in een veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging zou je dus beter goed regelen. De gesloten rolcontainer van ons ons helpen bij een beschermd proces voor verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen discreet vervoerd. Zo heeft jij honderd procent garantie dat jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na vernietiging zullen het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jij jouw archief niet in de de papierbak wilt gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen dus best vernielt . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel afval in de het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waar het document precies doorheen past. Wanneer het documenten eenmaal in de container zijn, krijgen ze meer bij handen. Onze chauffeur komt eenmaal zoveel tijd bij om de container ledigen en de documenten plaats te vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een gesloten systeem waarbij het container via het truck zelf wordt opgetild en geopend. Het inhoud zal daarna meteen vernielt.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop je jouw geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Door de klepje in de deksel kun je de papieren in het bak gooien. Je heeft de selectie van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op het vervoer gaat, loop je geen risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden ingezameld en verwoest.