Plastic Afvalcontainer Rotterdam 🔴 10 VERBIJSTERENDE GEHEIMEN

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Poog het stroom van afval dus minimaal mogelijk te behouden en je gaat zien dat deze financieel voordeelgevend is. Met vuil zo zoveel eventueel te verdelen, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er heel minimaal toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Plastic Afvalcontainer Rotterdam

Kies uit het grootste grootste aanbod rolcontainers en bestel de de beste ideale afvalcontainer voor je restafval. In de de afvalcontainer gooi je je reeds het niet onrecyclebare afval die je geen meer kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en glas horen geen binnen de rest container. Tevens betreffende PMD scheiden hebben we het correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam voor elke afvalstromen welke binnen firma’s vrijkomen. Dit stromen kunnen meestal apart verzameld zijn. Dat is goed voor het leefomgeving en de geldbeugel.

Wat is toegestaan er in de zakelijk afval?

Op welke manier uitstekend je je afval tevens scheidt, er zal er altijd restafval aanwezig bestaan. Poog het stroom van afval heel klein toevallig te houden en je zult opmerken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Via vuil heel zoveel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er dus min mogelijk restafval over. In de afvalcontainer gooi je je reeds de onrecyclebare afvalstoffen welke je niet verder verder kan scheiden. Papier/karton, swill, PMD en vensterglas thuishoren geen in de de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je wordt gedwongen afvalstromingen mogelijk eventueel te scheiden. Binnen de Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel de doel omschreven artikelen opnieuw te benutten indien dat het lukt.

Wat kost een een rolcontainer voor?

De tarieven kosten voor containers zijn afhangend van de afvalstroom de afvalstroom stroom van afval, de grootte van afmeting van container en hoevaak de afvalcontainer ontleegd dient worden. Je vindt je elke kosten op de de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en vlug een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij leveren hem zonder kosten gedurende 24 uur in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je direct gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te zamelen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een ijzeren vuilcontainer. Een metalen afvalcontainer is solide en brandwerend, praktisch als de bak op een algemene plek staat. Je kiest uit diverse groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Gemengd afval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens 20% van de groene energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelvormige assen worden toegepast voor het verhogen of bouwen van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige materialen los tijdens de verbrandingsproces die in minstens of mindere mate toch in het milieu belanden. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Plastic Afvalcontainer Rotterdam:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er geen plagen bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container wanneer dit maar halfvol is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor elk type afval en voor ieder onderneming. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Plastic Afvalcontainer Rotterdam

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 niveaus.

Hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de behandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid afval in jouw restafvalcontainer te verminderen, stap 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want puur gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Typen en tarieven ondernemingsafval en gemengd afval beheer

De volume voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kan opteren voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om naar te schatten die maat het goed bij je past? Pak dan snel aansluiting op met één van onze specialisten. Door onze vele jaren kennis met afvalsoorten kennen wij exact wat je nodig hebt. En wens je een keer een aanvullend lediging of regulier een formaat ruimer? Dan is deze natuurlijk ook geen probleem!

De tarieven van de rolcontainers wisselen per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je least bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, zoals we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkig ervaar je bij ons precies waar je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelsysteem staat helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een verschillende rolcontainer aftikt. Wij achten het belangrijk dat dit aspect transparant is. Zo kom je naderhand nooit voor nare verrassingen te staan.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Plastic Afvalcontainer Rotterdam

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk inzamelen. Je hebt de optie uit een heel uitgebreid assortiment met afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of vernieling aan de horizon staat. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat jouw document- en karton in de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet als grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken komen deze soorten afvalsoorten vrij, maar ook in kantoor mag je je biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaat één groot gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalstromen in te verzamelen, geraken je containers minder snel vlug vol. Bovendien is het apart houden uit uw vuilnis ook beter voor de omgeving. PMD mag immers hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, jouw PMD wordt namelijk één grondstof!

De juiste container voor PMD en Plastic Afvalcontainer Rotterdam

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor het je PMD. Wij leveren diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je in 24 uur jouw afvalcontainer bij de verlangde locatie staan. Je bepaalt zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geledigd moet te worden. Op deze manier weet je daarom zeker dat je je afval steeds kwijt kunt en dat je bijdraagt voor een verbeterde milieu door je afval te splitsen. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, want we belasten het milieu veel indien we afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en gomballen) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal zit gestopt Afzonderlijk doosjes of verschillend document
 • Pakket met van chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis jezelf sorteert, hoe goed dat is ten behoeve van de milieu en jouw geldbeurs. Glas is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden is. Glasscherven bestaat uit flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder te splitsen neemt het glasafval vanwege het volume en gewicht heel veel ruimte in de afval van het bedrijf in. Jij kunt dus heel uit besparen in jouw afvalkosten. Het is tevens compleet om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het heel veel minder energie in vergelijking met glaswerk om te maken van verse grondstoffen.

Komt daar op je onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan een glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende periodes qua drukte? ons werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat jij de nummer containers eenvoudig aanpast.

De geschikte bak voor glasafval

Koop het beste containers voor je glasafval bij ons. Jij heeft de keuze uit keuze van één container met tweehonderdveertig liters en met negenhonderd liters. Er is is reeds een glascontainer startend bij €13 elke maand en ook dit wordt kosteloos neergezet. Op basis van de de afval kies je hoe frequent wij de container zullen komen ledigen. ons biedt de meest voordelige service.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost veel energie voor het het glas te maken uit verse grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen één goede grondslag. Er zit meestal ongeveer 50% oudere glazen in nieuwe glazen. Tijdens het bewerken doen wij onderscheid onder blank, bruin, groene en ook gemengd glazen. Ook zijn kurken en ook deksels verwijderd. Door het glas te recyclen, kan er zijn op één heel veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb je vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat mag wel er zijn bij de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gediend had als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallend kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend onder glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen beschermd en ook in veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging kan je daarom best uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen tijdens een veilig proces van inzameling en vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent garantie dat je dossiers veilig vernietigt zijn. Na de vernietiging zullen de restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je dossiers niet wil in de de papierbak wil werpen. Enkele papieren bevatten geheime informatie en kunnen daarom best vernielt . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van geheim papier? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één gleuf waarin het document exact erin past. Als de documenten eenmaal in het bak zijn, krijgt niemand ze nog in handen. Onze chauffeur komt eens de zoveel tijdstip bij voor het bak te legen en de documenten plaats te vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een gesloten mechanisme waarin het container via de truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. De inhoud zal daarna meteen vernielt.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Door de klep in de deksel kan je het documenten in de bak werpen. Jij heeft de keuze van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat je archief geen op transport is, loopt je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier wordt ingezameld en vernietigd.