Plastic Afvalcontainer Etten-Leur ➡️ 9 SIMPELE ZAKEN

Gauw en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroom dus beperkt toevallig te bewaren en je zal zien dat het geldelijk gunstig is. Met vuil heel veel mogelijk te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er zo min toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Plastic Afvalcontainer Etten-Leur

Selecteer bij de ruimste assortiment rolcontainers en koop de ideale container voor je overblijvend afval. Binnen de restafvalcontainer werp je reeds de onrecyclebare afval dat je geen verder kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, en ruiten passen geen in de de restafvalcontainer. Ook omtrent PMD verdelen beschikken ons de juiste juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam aangaande ieder afvalstromen dat binnen ondernemingen voortkomen. Dit stromingen zouden meestal afzonderlijk verzameld zijn. Het is beter betreffende de leefomgeving en de geldbeugel.

Wat kan er in de zakelijk afval?

Hoe prima je je afval ook scheidt, er zal er steeds restafval blijven zijn. Poog deze afvalstroom dus beperkt mogelijk te bewaren en je gaat merken dat het economisch voordelig is. Door afvalstoffen heel zoveel mogelijk te verdelen, zoals papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er heel zo weinig mogelijk restafval over. In de het restafvalcontainer gooi je je al het niet niet-recyclebare vuil dat je niet verder extra kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en glas thuishoren niet thuis in de de rest afvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In de het landelijk Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel doel beschreven producten nogmaals te benutten waar dat het kan.

Wat kost een container een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten voor de afvalcontainers afhankelijk afhangend van het afvalstroompje, de grootte grootte van de rolcontainer alsook hoe vaak de de afvalcontainer geleegd dient zijn. Je vindt elke prijzen op de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je karton, vensters, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de verschillende typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos gedurende 24 uur in heel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te verzamelen, verklein je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even door. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, handig als de vat op een openbare locatie staat. Je gaat uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van groene energie. Gemengd afval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar minstens een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze zwarte korrelige slakken worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende schadelijke materialen vrij in de verbranden die in minstens of kleinere mate desondanks in het leefomgeving komen. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Plastic Afvalcontainer Etten-Leur:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te ruime container.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak wanneer deze slechts halfvol is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor elk type vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Plastic Afvalcontainer Etten-Leur

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo pogen wij samen met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over verdelen bij de oorsprong. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan gerecycled, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een circulaire systeem.

Soorten en tarieven zakelijk afval en restafval verwerking

De capaciteit voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je kan kiezen voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te bepalen welke omvang het beste bij je past? Haal dan snel aansluiting op met één van onze specialisten. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen begrijpen wij precies wat je nodig hebt. En wens je één keer een extra legen of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen issue!

De tarieven van de bakken variëren per afvalcategorie, grondstof en volume. Je least bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Restafval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, zoals we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkig zie je bij ons precies voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een andere rolcontainer betaalt. Wij vinden het belangrijk dat dit aspect duidelijk is. Op deze manier ben je later nooit voor vervelende ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Plastic Afvalcontainer Etten-Leur

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart inzamelen. Je krijgt de optie uit een erg divers aanbod van afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling op de loer staat. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte grootte. Daarna beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat je papier- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschalen, patat, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, echter tevens in kantoren kunt je je biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van extra recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalstromen in te verzamelen, zitten je containers minder snel vol. Bovendien ligt het apart houden van je afval tevens goed voor het het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor verse artikelen te produceren, je PMD is immers een grondstof!

De juiste container voor PMD en Plastic Afvalcontainer Etten-Leur

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het je PMD. We bieden verschillende plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heeft je in 24 uren jouw afvalcontainer bij het gewenste plek staan. U bepaalt zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en hoe frequent de afvalcontainer geleegd moet te worden. Zo ken je dus vast dat je jouw afval altijd kwijt kan en waar je bijdraagt aan een verbeterde milieu door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, want wij belasten het milieu minder minder als wij afvalstoffen recycleren. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemische symbool (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander stof is geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel ander document
 • Verpakking met van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Des te meer vuilnis je scheidt, hoe beter dat zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en jouw portemonnee. Glaswerk blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om splitsen zijn. Glasafval bestaan uit flessen, potten en scherven. Zonder te splitsen neemt het glasafval vanwege het volume en massa heel veel plaats bij de afval van het bedrijf op. Je kunt daarom heel besparen op je afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig te recyclen. Daarnaast kost het veel minder kracht dan glazen te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt er op jouw bedrijf heel veel glas los, zoals bij de horecabedrijven, dan is één container voor glas essentieel. Heb jij variërende periodes met betrekking tot drukte? wij functioneert samen met flexibele contracten waardoor jij het aantal bakken makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor het glasafval

Bestel de beste bakken voor je glasverval bij ons. Je heeft de selectie uit één bak van 240 liter en van negenhonderd liter. Er is reeds een glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en ook deze wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kies jij op welke manier frequent wij de container zullen komen ledigen. ons leveren de meest voordelige service.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het heel veel energie voor het het glas om te produceren uit verse grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen één goede grondslag. Daar zit meestal ongeveer 50% oudere glazen in nieuw glazen. Tijdens het bewerken maken wij verschil onder wit, bruin, groen en ook bont glazen. Ook worden kurk en ook deksels verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er op één veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of contact op.

Wat is mag wel er bij het de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gediend had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruiken, borden, koppen, keramiek etc. Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallen binnen vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en ook in veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan je daarom beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces van inzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft je 100% zekerheid dat je archief veilig vernietigd zijn. Na de vernietiging zullen het restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je je archief niet wil in de de papierbak wil werpen. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke informatie en dus beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je frequent veel vuil in het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor archiefvernietiging van ons U. Je krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft één spleet waar het document precies erin past. Wanneer de documenten eenmaal in het container zijn, krijgen ze nog in handen. Onze chauffeur arriveert eens in de tijdstip langs om het bak legen en het papier plaats vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin het container via het truck zelf is opgeheven en geopend. Het inhoud wordt vervolgens direct vernietigd.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je jouw geheime documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in de deksel kun je de documenten in de bak werpen. Je hebt de keuze van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je dossier niet op transport gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt ingezameld en vernietigd.