Plastic Afval Zakken Bestellen ᐅ 15 ONGEBRUIKELIJKE ZAKEN

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd restvuil blijven bestaan. Probeer dit afvalstroompje zo klein mogelijk te bewaren en je gaat merken dat dit financieel gunstig is. Met afval zo mogelijk eventueel te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er dus min toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Plastic Afval Zakken Bestellen

Kies uit uit de meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en bestel de het meest geschikte rolcontainer voor je overblijvend afval. In de rest restafvalcontainer gooi je je al het de onrecyclebare afvalstoffen dat je niet meer kan verdelen. Papier/karton, swill, en vensterglas passen niet in het restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD scheiden bezitten we het correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor alle afvalstromingen dat bij firma’s vrijkomen. Deze stromen zouden vaak apart opgehaald zijn. Dat is verbeterd voor het milieu natuur en het portemonnee.

Wat is toegestaan er in de zakelijk afval?

Op welke manier goed je je afval tevens verdeelt, er zal steeds overblijvend afval voortdurend zijn. Tracht dit stroom van afval zo minimaal toevallig te bewaren en je zal opmerken dat dit financieel voordelig is. Via afval heel veel toevallig te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er zo min mogelijk restvuil over. Binnen de restafvalcontainer gooi je je reeds de niet-recyclebare afval welke je niet extra kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, PMD en ruiten horen niet thuis in de het restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt gedwongen afvalstromingen mogelijk eventueel te verdelen. In de het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel de bedoeling omschreven goederen nogmaals te aanwenden als het lukt.

Wat kost een container een container voor container voor?

De tarieven voor kosten voor containers afhankelijk afhangend van de afvalstroom het afvalstroom, de grootte van grootte van de rolcontainer en hoevaak de container rolcontainer geledigd dient geraken. Jij vindt ieder tarieven op de.

Welk type restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en rap een van de talloze typen rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos binnen 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze scherpe tarieven zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt economiseren met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te zamelen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook kiezen voor een metalen vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, handig als de vat op een algemene plek staat. Je selecteert uit diverse inhoudsmaten. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van duurzame energie. Algemeen afval schijnt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar zowaar twintig procent van de groene energieopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun route verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelvormige assen worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke materialen los in de verbranden die in minstens of geringere mate desondanks in het natuur belanden. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Plastic Afval Zakken Bestellen:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té ruime bak.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer deze slechts halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren via ons?

Waarom een rolcontainer huren bij ons? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor ieder soort afval en voor ieder bedrijf. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Plastic Afval Zakken Bestellen

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is gevormd uit zes treden.

Hoger op de ladder, des te duurzamer de behandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw algemeen afval container te verlagen, etappe 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over verdelen bij de bron. Want ongemengd afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en prijzen ondernemingsafval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je mag opteren voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om bij te bepalen wat omvang het goed bij je past? Neem dan even aansluiting op met één van onze experts. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen kennen wij exact wat je benodigd hebt. En wil je een keer een extra lediging of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen issue!

De tarieven van de bakken variëren per afvalsoort, stof en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige kosten. Gemengd afval is één van de duurdere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven helder wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een andere verschillende bak betaalt. Wij beschouwen het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Hierdoor kom je naderhand geen voor nare verrassingen te liggen.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Plastic Afval Zakken Bestellen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg uitgebreid assortiment van containers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Tevens in je beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat je document- en papier op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet als grondstof tot nieuw producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij piepers, broden, pasta, drankjes, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecazaken komen deze afvalsoorten vrij, maar tevens in kantoren kunt je jouw organisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen allemaal tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalsoorten te te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast is het apart houden van je afval tevens beter voor het de omgeving. PMD kan immers hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, jouw PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Plastic Afval Zakken Bestellen

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende afvalcontainer voor het je PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze levering en nationale bereik, heb je in 24 uren je container bij het verlangde plek staan. U bepaalt zelfstandig het verlangde capaciteit en op welke manier frequent het container geledigd moet te zijn. Zo weet je dus zeker dat je je vuilnis steeds weg kan en dat je meewerkt voor een beter milieu door je afval te splitsen. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu veel minder als we afval recycleren. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander stof is gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis je scheidt, des te goed dat het zal zijn ten behoeve van de milieu en ook jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden zijn. Glasscherven bestaat uit flesjes, potjes en glasscherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval vanwege het ruimte en ook gewicht heel veel plaats bij de bedrijfsafval in. Je kan daarom heel besparen in jouw afvalkosten. Het is ook bovendien compleet om te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel minder energie in vergelijking met glaswerk te produceren van verse materialen.

Ontstaat er bij je bedrijf veel glas los, zoals bij de horeca, dan één glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij functioneert met flexibele overeenkomsten omdat je de aantal bakken makkelijk aanpast.

De geschikte container voor glas restafval

Koop het beste bakken voor het jouw glasverval bij ons. Jij heeft de keuze van één bak van tweehonderdveertig liters en ook van negenhonderd liter. Er is is al een glascontainer vanaf €13 per maand en dit worden gratis neergezet. Afhankelijk van de glasafval kiest je hoe frequent wij de bak komen legen. wij leveren de meest voordelige service.

Zo worden glas verwerkt

Het kost kost veel energie om het glas om te produceren van nieuwe materialen. Glasafval is echter echter één prima grondslag. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen in nieuw glas. Bij de bewerken doen wij onderscheid onder blank, bruin, groen en ook bont glas. Ook worden kurk en dekseltjes verwijderd. Via glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij een veel lagere warmte glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heeft je vragen? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat mag wel er zijn bij het het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gefungeerd heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallen kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. n Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet veilig en in een veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging zou jij dus beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen tijdens een veilig proces voor verzameling en vernietiging van jouw archief. Discreet en veilig. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft jij 100% garantie dat je dossiers veilig vernietigt zijn. Na vernietiging zullen het restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat jij jouw archief niet in de het papiercontainer wilt gooien. Sommige documenten bezitten geheime informatie en dus beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen archief is echter echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig veel vuil in de vorm van geheim papier? Kies dan voor dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één spleet waarin het document precies doorheen past. Als de papieren al in de container zitten, krijgen niemand ze meer in . Onze bestuurder arriveert eens in zoveel tijdstip langs voor het container te legen en de documenten plekke te vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarbij het bak via het truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De content wordt daarna direct vernietigd.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij je vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klepje in de deksel kan je het papieren in de container werpen. Je hebt de selectie van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je dossier niet op transport is, loop jij niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en verwoest.