Piepschuim Welke Container ᐅ 8 SCHOKKENDE GEHEIMEN

Gauw en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds restafval blijven bestaan. Probeer deze afvalstroompje dus minimaal toevallig te houden en je gaat zien dat het economisch voordelig is. Door vuil dus veel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er dus zo weinig toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Piepschuim Welke Container

Selecteer uit het ruimste assortiment afvalcontainers en bestel het meest geschikte afvalcontainer voor je restvuil. In de rest restafvalcontainer gooi je je al de niet te recyclen afval dat je geen meer kan verdelen. Karton/karton, swill, en glas passen niet binnen de rest container. Tevens betreffende PMD scheiden hebben we de juiste geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromen die binnen bedrijven vrijkomen. Deze stromen kunnen vaak afzonderlijk verzameld zijn. Het is verbeterd betreffende de leefomgeving en de geldtas.

Wat kan er binnen zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je vuil eveneens scheidt, er gaat telkens restafval voortdurend zijn. Probeer deze afvalstroom dus beperkt mogelijk te bewaren en je gaat opmerken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Met afvalstoffen heel veel eventueel te sorteren, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er heel minimaal eventueel restafval over. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je je reeds de onrecyclebare vuil welke je geen extra kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen niet binnen het restafvalcontainer.

Is het scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromingen zoveel toevallig te scheiden. In de het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel streefdoel beschreven producten nogmaals te benutten als dat lukt.

Wat kost een een container voor bedrijfsafval?

De kosten van rolcontainers zijn afhangend van de de afvalstroompje, de afmeting van de container en hoe vaak de rolcontainer ontleegd dient geraken. Je ontdekt ieder prijzen op de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, vensters, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je snel en rap een van de talloze varianten vuilcontainers. Wij leveren hem gratis binnen een etmaal in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende kosten zie je direct tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is door zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, reduceer je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een stalen vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is solide en brandbestendig, nuttig als de bak op een algemene locatie staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de 12 ruime moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de productie van hernieuwbare energie. Restafval lijkt dan eventueel waardeloos, dat is het dus niet! De afvalsector voorbrengt maar zowaar 20% van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaalresten er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige assen worden toegepast voor het aanvullen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke stoffen los in de verbranden die in meer of kleinere mate toch in het milieu komen. Dus moeten we blijven proberen naar zo minimaal verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Piepschuim Welke Container:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té grote bak.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container als deze slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een geschikte oplossing voor elk soort afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Piepschuim Welke Container

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes stappen.

Hoger op de orde, hoe ecologischer de verwerking. Zo trachten wij samen met jou de volume rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, stap 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalstromen worden zo veel als mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een kringloop maatschappij.

Soorten en kosten bedrijfsafval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je kan kiezen voor een betaalbare kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om in te schatten welke grootte het perfect bij je past? Pak dan gauw verbinding op met één van onze deskundigen. Dankzij onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen kennen wij exact wat je benodigd hebt. En wens je één keer een extra leegmaken of gewoonlijk een formaat groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De tarieven van de containers variëren per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste kosten. Restafval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies waar je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde verschillende rolcontainer betaalt. Wij achten het belangrijk dat dit helder is. Op deze manier ben je achteraf geen voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Piepschuim Welke Container

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg divers aanbod van afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren container is gepast als de containers buitenshuis staan, of vernieling op de horizon ligt. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat je document- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt als basis voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschalen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Met name bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter tevens in kantoren kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van extra recyclebaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten te te verzamelen, geraken je containers minder snel snel gevuld. Daarnaast ligt het apart houden van je afval ook goed voor de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, je PMD is immers een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Piepschuim Welke Container

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor het je PMD. We leveren diverse plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en nationale bereik, heb je binnen 24 uur je afvalcontainer op het gewenste plek geplaatst. U beslist zelf de verlangde capaciteit en op welke manier vaak het container geledigd moet te zijn. Zo weet je daarom zeker dat je jouw vuilnis altijd weg kan en dat je bijdraagt voor een beter milieu door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, omdat wij belasten het omgeving veel indien wij afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. De resterende kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemische symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend stof is geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel ander papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis je sorteert, des te goed dat zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glas is één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen is. Glasverval bestaat van flessen, potjes en ook scherven. Zonder om scheiden pakt het door de volume en gewicht heel veel ruimte in de afval van het bedrijf in. Jij kan dus heel besparen op je afvalkosten. Het is bovendien compleet om te recyclen. Ook verbruikt het recyclen heel veel minder energie in vergelijking met glazen om te maken uit verse materialen.

Ontstaat er bij jouw onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit je wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij de nummer bakken makkelijk aanpast.

De juiste bak voor glasafval

Koop het beste bakken voor je glasverval bij ons. Je hebt de keuze van een bak van 240 liter en ook met 900 liter. Er is reeds een glascontainer vanaf €13 per maand en ook deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kies jij hoe vaak wij de bak komen ledigen. wij leveren het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het veel kracht om glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen een prima grondslag. Er zit meestal ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glazen. Tijdens de bewerken maken wij verschil onder blank, bruine, groene en bont glas. Daarnaast zijn kurken en deksels verwijderd. Via glas te hergebruiken, kunnen er bij één veel kleinere warmte glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat mag er zijn bij het het glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en in een veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou jij dus best uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces voor inzameling en vernieling van jouw archief. Discreet en beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb je honderd procent zekerheid dat je dossiers beschermd vernietigd zijn. Na vernieling worden het restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je archief niet in de papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bezitten geheime informatie en daarom best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent veel afval in de gedaante van geheim document? Kies voor dossiervernietiging van ons . U krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat één gleuf waarin het papier precies doorheen past. Als de papieren eenmaal binnen het bak zijn, krijgen zij meer in . Onze chauffeur arriveert eens in tijdstip langs om het bak te ledigen en het documenten plaats te vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarbij de container via de vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. Het inhoud zal daarna meteen vernielt.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Via het klepje in het deksel kun je de documenten in het container werpen. Jij hebt de keuze uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op het vervoer is, loop jij geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden verzameld en verwoest.