Piepschuim In Restafval ✔️ 12 VERRASSENDE HACKS

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht dit afvalstroompje heel klein toevallig te bewaren en je gaat zien dat dit geldelijk voordelig is. Met afvalstoffen dus mogelijk mogelijk te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, glas, en swill, rest er dus min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Piepschuim In Restafval

Selecteer bij de ruimste gamma rolcontainers en bestel de de ideale container voor je restvuil. Binnen de rest container werp je al het het niet-recyclebare vuil die je niet verder verder kan verdelen. Documenten/karton, swill, en glas passen niet thuis in de rest afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD scheiden bezitten wij de correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam betreffende alle afvalstromen dat in ondernemingen voortkomen. Die stromen mogen vaak gescheiden opgehaald geraken. Dat is verbeterd aangaande het milieu natuur en het geldbeugel.

Wat moet er in bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval voortdurend zijn. Tracht dit afvalstroompje zo minimaal mogelijk te behouden en je zult merken dat dit geldelijk voordelig is. Via afvalstoffen zo mogelijk mogelijk te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, glas, en swill, blijft er dus min toevallig restafval over. In het restafvalcontainer gooi je je al het het niet niet-recyclebare afval welke je niet verder meer kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren niet in de rest container.

Is het verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen zoveel eventueel te scheiden. In het landelijk Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het de doel omschreven goederen weer te aanwenden als het lukt.

Wat kost een container container voor?

De tarieven prijzen voor containers zijn afhankelijk van de het stroom van afval, de grootte afmeting van container en hoevaak de container rolcontainer ontleegd moet worden zijn. Je vindt elke prijzen op de de.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je documenten, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons neem je snel en vlug een van de vele varianten afvalcontainers. Wij brengen hem kosteloos gedurende een etmaal in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende prijzen zie je meteen tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te ophalen, verklein je de aantal restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook opteren voor een ijzeren vuilcontainer. Een ijzeren rolcontainer is solide en brandwerend, nuttig als de vat op een algemene plaats staat. Je kiest uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf ruime hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de productie van duurzame kracht. Algemeen afval lijkt dan eventueel waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar minstens een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelige slakken worden ingezet voor het aanvullen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook diverse schadelijke materialen los gedurende de verbranden die in bepaalde of kleinere mate echter in het leefomgeving belanden. Dus moeten we blijven streven naar zo minimaal afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Piepschuim In Restafval:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons handige lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te ruime container.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container als deze maar halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren via ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een passende uitkomst voor ieder soort afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Piepschuim In Restafval

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zes niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en algemeen afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je mag selecteren voor een voordelige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te schatten wat omvang het beste bij je past? Haal dan gauw contact op met een van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen kennen wij juist wat je nodig hebt. En verlang je een keer een extra lediging of gewoonlijk een maatje groter? Dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem!

De kosten van de bakken verschillen per afvalcategorie, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons juist waar je aan toe. In ons simpele bestelmethode staat vermeld overtuigend wat je voor een specifieke gemengd afval container of een verschillende bak aftikt. Wij achten het cruciaal dat dit transparant is. Op deze manier raak je achteraf nooit voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Piepschuim In Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer uitgebreid assortiment van containers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een ruime keuze tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren container is gepast wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de horizon staat. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat jouw papier- en karton op de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet als grondstof tot nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, maar tevens in kantoor mag je je biologisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalsoorten te te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Bovendien ligt het apart houden van uw vuilnis ook goed voor het het milieu. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, jouw PMD is immers een basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Piepschuim In Restafval

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor je PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis levering en landelijke bereik, heb je in 24 uur je afvalcontainer bij de gewenste plek staan. U beslist zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Op deze manier ken je daarom vast waar je jouw afval steeds weg kunt en dat je bijdraagt voor een beter omgeving via jouw afval te scheiden. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, want we belasten het omgeving veel indien we afvalstoffen recycleren. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch teken (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten met ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal zit gestopt Los doosjes of ander papier
 • Verpakking inclusief van chemische materialen
 • Glasscherven

Des te veel afval jezelf scheidt, hoe beter dat het is ten behoeve van het milieu en jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden zijn. Glasscherven bestaan van flesjes, potten en scherven. Zonder het om splitsen pakt het vanwege de ruimte en massa heel veel ruimte in het afval van het bedrijf in. Je kan dus flink besparen op je kosten voor afval. Het glas is tevens compleet te recyclen. Daarnaast kost het veel minder energie in vergelijking met glazen om te produceren van nieuwe materialen.

Komt daar bij je bedrijf veel glas los, zoals in de horecabedrijven, dan een glascontainer onmisbaar. Bezit je variërende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert met flexibele contracten waardoor je het aantal bakken eenvoudig verandert.

De juiste container voor glasafval

Bestel het meest geschikte containers voor jouw glasverval op onze dienst. Jij heeft de keuze uit selectie van één bak van 240 liter en van 900 liters. Er is al een glascontainer vanaf €13 elke maand en deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest je hoe vaak ons het container komen ledigen. ons biedt de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost heel veel kracht voor het glas te maken uit verse materialen. Glasverval is echter daarentegen een goede basis. Daar zitten meestal circa 50% oudere glazen in nieuwe glazen. Bij het bewerken doen we verschil tussen blank, bruin, groene en gemengd glazen. Ook worden kurk en ook deksels verwijderd. Via glas te recyclen, kan er zijn op één heel veel lagere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of verbinding op.

Wat is mag er zijn bij het glasafval?

Wel:

Leeg glasafval dat gefungeerd had als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallend jenever kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en in veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging kan je daarom best goed organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat jouw dossiers beschermd vernietigt is. Na de vernieling worden de restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je je archief niet in de de papierbak wil gooien. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid afval in de het vorm van geheim papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waar het papier precies doorheen past. Als het papieren al in de container zijn, krijgen niemand zij nog in . Onze chauffeur komt eens in zoveel tijd langs voor het container te ledigen en de documenten plaats vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarin het container door het vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. De inhoud zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Via het klepje in het deksel kun je de documenten in het container gooien. Je heeft de keuze uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief niet op het transport gaat, loopt je niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden verzameld en vernietigd.