Piepschuim Afval Scheiden ✔️ 11 SCHOKKENDE FEITEN

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Tracht dit afvalstroom zo minimaal eventueel te behouden en je gaat zien dat het financieel voordelig is. Door vuil zo veel mogelijk te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er zo zo weinig toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Piepschuim Afval Scheiden

Kies uit van het grootste aanbod afvalcontainers en bestel de het ideale rolcontainer voor je je overblijvend afval. In de rest afvalcontainer gooi je je al het de onrecyclebare afvalstoffen welke je niet meer kan sorteren. Karton/karton, swill, en vensterglas thuishoren niet in de de rest container. Tevens voor PMD sorteren hebben ons het correcte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de naam voor alle afvalstromen die bij ondernemingen voortkomen. Die stromen mogen dikwijls apart verzameld worden. Het is goed betreffende het milieu milieu en het geldtas.

Wat mag wel er in de bedrijfsafval?

Hoezo goed je je vuil tevens verdeelt, er zal steeds overblijvend afval blijven zijn. Probeer deze afvalstroom zo beperkt eventueel te houden en je zal merken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Met afval zo mogelijk toevallig te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er zo min eventueel overblijvend afval over. Binnen de container gooi je al het de niet-recyclebare afvalstoffen die je geen extra kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren geen in de rest afvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van ondernemingsafval verplicht?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. In de het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het het bedoeling beschreven goederen nogmaals te aanwenden waar het mag.

Wat kost een container container voor?

De tarieven prijzen van containers afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroompje, de grootte grootte van de afvalcontainer en hoe vaak de de container container geleegd dient geraken. Je vindt elke prijzen op de de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je papier, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je snel en snel een van de vele soorten afvalcontainers. Wij leveren hem gratis binnen 24 uur in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe tarieven zie je gelijk gedurende het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een ijzeren vuilcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de container op een algemene plaats staat. Je gaat uit diverse volumematen. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de opwekking van duurzame stroom. Restafval klinkt dan misschien nutteloos, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze zwarte korrelachtige slakken worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke materialen vrij tijdens de verbranding die in meer of geringere mate toch in het milieu belanden. Dus moeten we blijven zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Piepschuim Afval Scheiden:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te grote container.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer deze slechts halfvol is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren via ons?

Redenen een rolcontainer verhuren via ons? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een passende oplossing voor elk type afval en voor elk bedrijf. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Piepschuim Afval Scheiden

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zestal stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de verwerking. Zo trachten wij samen met jou de volume vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de oorsprong. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en restafval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je mag selecteren voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te ramen wat maat het beste bij je past? Neem dan snel aansluiting op met één van onze specialisten. Door onze vele jaren deskundigheid met afvalmaterialen weten wij exact wat je nodig hebt. En wens je één keer een aanvullend legen of regulier een grootte groter? Dan is dat natuurlijk ook geen issue!

De kosten van de rolcontainers wisselen per afvalcategorie, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de laagste tarieven. Restafval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, zoals we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies waarvoor je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelproces staat vermeld helder wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een verschillende container neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit aspect transparant is. Op deze manier kom je naderhand nooit voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe houd je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Piepschuim Afval Scheiden

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg gevarieerd aanbod van afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vernieling aan de loer ligt. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Ook in je beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat je document- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor basis voor nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Met name bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar tevens in kantoor kunt je je biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk deel van ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen allemaal bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalsoorten in te zamelen, zitten je containers minder vlug vol. Bovendien ligt het scheiden van je afval ook beter voor het omgeving. PMD mag immers hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe producten te maken, je PMD is namelijk een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Piepschuim Afval Scheiden

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende rolcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis levering en landelijke bereik, heeft je in 24 uur je container bij de gewenste locatie geplaatst. Je bepaalt zelf de gewenste capaciteit en hoe frequent het container geleegd moet te worden. Zo ken je dus zeker dat je jouw afval steeds weg kunt en waar je bijdraagt aan een beter milieu via je vuilnis te scheiden. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder minder indien we afvalstoffen recycleren. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en gomballen) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal zit geplaatst Los karton of verschillend papier
 • Verpakking met gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis jezelf sorteert, hoe beter dat het zal zijn ten behoeve van het milieu en ook je portemonnee. Glas blijkt een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen zijn. Glasafval bestaat van flessen, potten en ook glasscherven. Zonder te scheiden neemt het glasafval door de volume en massa veel plaats bij het bedrijfsafval op. Je kan dus flink uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook tevens volledig te recyclen. Ook kost het recyclen veel minder kracht in vergelijking met glaswerk te maken van verse grondstoffen.

Komt er bij jouw onderneming veel glas vrij, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is een glascontainer onmisbaar. Bezit je variërende periodes qua drukte? ons functioneert met flexibele contracten omdat je de aantal bakken makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor glas restafval

Bestel de beste bakken voor het je glasverval bij ons. Jij heeft de keuze uit keuze van één bak met tweehonderdveertig liters en ook met negenhonderd liters. Er is is reeds één glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook dit wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de afval kies jij op welke manier vaak ons het container komen legen. wij leveren het voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost veel energie om het glas te produceren van verse grondstoffen. Glasverval is echter één prima basis. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas binnen nieuw glas. Bij de verwerken doen wij verschil tussen blank, bruine, groene en gemengd glazen. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Door het glas om te recyclen, kunnen er zijn op een heel veel kleinere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heeft jij vragen? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat mag er bij de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gediend had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallen kruiken, borden, kopjes, keramiek etc. Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet veilig en op een veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan je dus best goed organiseren. De gesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces voor inzameling en vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heb je 100% zekerheid dat jouw dossiers veilig vernietigd is. Na de vernietiging worden de restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jij je archief niet wil in het papierbak wilt werpen. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig veel afval in de de vorm van geheim papier? Kies voor het archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waarin het papier exact doorheen . Als het documenten eenmaal in het bak zijn, krijgen niemand zij nog bij . Onze bestuurder komt eenmaal de tijdstip langs om de bak te ledigen en de documenten plaats vernielen in onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarin de container via de truck zelf is opgeheven en geopend. Het content zal vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop jij jouw geheime papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klepje in het deksel kun je de documenten in het container werpen. Je hebt de selectie van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op het vervoer gaat, loopt je niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en verwoest.