Perscontainer Oud Papier ➡️ 10 ONVOORSTELBARE GEHEIMEN

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal altijd restafval aanwezig bestaan. Poog dit afvalstroom heel beperkt eventueel te bewaren en je zult opmerken dat deze economisch voordelig is. Door afvalstoffen zo zoveel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er dus minimaal eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Perscontainer Oud Papier

Selecteer bij het grootste meest uitgebreide aanbod rolcontainers en bestel de de beste ideale container geschikt voor je restvuil. Binnen de afvalcontainer gooi je al het het niet-recyclebare vuil welke je niet verder verder kan sorteren. Documenten/karton, swill, en glas passen niet thuis in de de rest restafvalcontainer. Ook betreffende PMD verdelen bezitten wij het juiste rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromen die bij firma’s vrijkomen. Deze stromen mogen meestal apart opgehaald zijn. Dit is verbeterd voor het milieu leefomgeving en het portemonnee.

Wat kan er in de zakelijk afval?

Hoe prima je je afval ook scheidt, er gaat telkens overblijvend afval blijven bestaan. Poog deze afvalstroom heel klein mogelijk te behouden en je zult opmerken dat het geldelijk voordelig is. Met vuil heel mogelijk eventueel te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er dus minimaal eventueel overblijvend afval over. Binnen de rest afvalcontainer gooi je je al het niet niet-recyclebare afvalstoffen welke je geen meer kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen niet thuis in de restafvalcontainer.

Is scheiden scheiden van bedrijfsafval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. In het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel bedoeling vermeld producten nogmaals te aanwenden indien het kan.

Wat kost een een container voor afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten van afvalcontainers afhankelijk afhangend van de de afvalstroom afvalstroom, de afmeting van container en hoevaak hoevaak de container geledigd afvalcontainer geleegd moet worden worden. U ontdekt elke tarieven op de.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je papier, vensters, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In elke bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en rap een van de vele typen afvalcontainers. Wij brengen hem kosteloos binnen een dag in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te ophalen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, praktisch als de vat op een openbare locatie staat. Je kiest uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn grote hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van groene energie. Gemengd afval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar liefst een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze zwarte korrelvormige assen worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei giftige materialen uit gedurende de verbranden die in bepaalde of mindere mate toch in het leefomgeving komen. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Perscontainer Oud Papier:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té grote container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container als dit slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren bij ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor elk type afval en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Perscontainer Oud Papier

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zestal stappen.

Naarmate je hoger op de ladder, des te duurzamer de behandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit doen wij door te raadplegen over scheiden bij de oorsprong. Want ongemengd gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar ertussen. Je kan opteren voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te schatten die maat het perfect bij je past? Pak dan gauw aansluiting op met één van onze specialisten. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een aanvullend legen of gewoonlijk een formaat grotere? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen issue!

De prijzen van de containers variëren per afvalsoort, materiaal en volume. Je least bij ons altijd tegen de laagste kosten. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit komt, zoals we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelsysteem staat helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere verschillende rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het essentieel dat deze informatie helder is. Hierdoor ben je naderhand niet voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Perscontainer Oud Papier

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart verzamelen. Je hebt de optie tussen een erg gevarieerd assortiment met afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en karton vind je op ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of vernieling op de horizon ligt. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat jouw document- en papier in de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt als basis tot nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschalen, frites, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoor kunt je je biologisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één groot deel van bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalstromen in te zamelen, zitten je containers minder snel vlug gevuld. Bovendien is het apart houden uit uw afval ook goed voor het het milieu. PMD mag immers hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om nieuwe producten te produceren, jouw PMD is immers één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Perscontainer Oud Papier

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor je PMD. Wij leveren verschillende plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je in 24 uren jouw container bij de gewenste locatie geplaatst. U beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Zo ken je daarom zeker dat je jouw vuilnis steeds kwijt kan en dat je meewerkt voor een verbeterde omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het omgeving veel minder indien we afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. De resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag binnenin (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Pakketten met vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander stof zit gestopt Los doosjes ofwel ander document
 • Pakket met van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Des te meer afval jezelf scheidt, des te beter dat het zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glas blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om splitsen zijn. Glasverval bestaat van flesjes, potten en ook scherven. Zonder te splitsen pakt het vanwege het ruimte en ook massa veel ruimte bij het bedrijfsafval op. Je kunt dus heel besparen in je kosten voor afval. Het is ook bovendien volledig om te recyclen. Daarnaast verbruikt het veel minder energie dan glazen te produceren van verse materialen.

Ontstaat er op je onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horeca, dan is een container voor glas essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert samen met flexibele contracten waardoor je de aantal containers eenvoudig aanpast.

De geschikte container voor het glas restafval

Koop de meest geschikte containers voor het jouw glasverval bij onze dienst. Je heeft de selectie uit een container met tweehonderdveertig liter en ook van negenhonderd liter. Er reeds een container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook dit worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de de afval kiest je op welke manier vaak wij het container komen legen. ons biedt het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het kost heel veel energie om glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter echter één goede basis. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen in nieuw glazen. Tijdens het verwerken doen wij verschil onder blank, bruine, groen en ook bont glas. Ook zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Door glas te recyclen, kan er op een veel kleinere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heb je vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem neem verbinding .

Wat mag wel er zijn bij het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, kopjes, keramiek etc. Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend onder vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en op veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan jij dus best goed regelen. De gesloten rolcontainer van ons ondersteunen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren worden discreet vervoerd. Zo heb je honderd procent zekerheid dat je jouw archief beschermd vernietigd is. Na vernieling worden de restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je dossiers niet wil in de papierbak wil gooien. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen dus beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij frequent veel afval in de de gedaante van geheim papier? Kies dan voor dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één gleuf waar het document precies erin past. Als de documenten eenmaal in de bak zitten, krijgen zij nog in . Onze bestuurder arriveert eenmaal in tijd bij voor het container ledigen en het papier plekke vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarbij de bak door het truck zelf is opgetild en opengemaakt. De content wordt vervolgens direct vernielt.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in de deksel kun je het documenten in het container werpen. Je heeft de keuze van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kies jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw dossier geen op het transport gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden ingezameld en verwoest.