Pasje Kwijt Van Afvalcontainer ✔️ 8 ONTHULLENDE HACKS

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Poog dit afvalstroom dus klein toevallig te houden en je gaat zien dat deze financieel gunstig is. Via afvalstoffen dus veel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er zo minimaal eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Pasje Kwijt Van Afvalcontainer

Kies bij het grootste meest uitgebreide gamma containers en koop het beste rolcontainer voor je je overblijvend afval. In de restafvalcontainer werp je al het het niet niet-recyclebare afval dat je geen verder kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en vensterglas passen geen in de restafvalcontainer. Ook betreffende PMD scheiden hebben wij de juiste correcte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromingen dat bij ondernemingen voortkomen. Die afvalstromen mogen meestal afzonderlijk opgehaald worden. Dat is verbeterd aangaande het milieu en het geldtas.

Wat kan er in ondernemingsafval?

Hoezo prima je je afvalstoffen tevens verdeelt, er gaat altijd overblijvend afval blijven bestaan. Probeer dit afvalstroompje dus minimaal toevallig te behouden en je zult opmerken dat dit financieel voordeelgevend is. Via afval zo zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er zo minimaal eventueel restvuil over. Binnen de rest afvalcontainer werp je al het niet niet-recyclebare afval welke je niet verder extra kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas horen niet thuis binnen het container.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen mogelijk toevallig te scheiden. In het landelijk Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het de bedoeling beschreven goederen nogmaals te gebruiken als het mag.

Wat kost een container container voor?

De tarieven van rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de het stroom van afval, de grootte van grootte van de container alsook hoe vaak de rolcontainer geleegd moet zijn. Jij vindt je ieder tarieven op de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je karton, glas, organisch afval en PMD scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke bedrijf komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons neem je snel en snel een van de talloze typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in 24 uur in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je meteen tijdens het orderproces. Nuttig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te verzamelen, reduceer je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de vat op een openbare plaats staat. Je gaat uit meerdere volumematen. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf ruime hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de generatie van duurzame kracht. Restafval lijkt dan eventueel waardeloos, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een functionele bestemming. Deze donkere korrelachtige assen worden gebruikt voor het ophogen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke substanties vrij tijdens de verbranding die in meer of geringere mate toch in het milieu terecht komen. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Pasje Kwijt Van Afvalcontainer:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote bak.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container wanneer dit maar halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren via ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een passende oplossing voor elk type vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Pasje Kwijt Van Afvalcontainer

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zestal niveaus.

Hoger op de ladder, hoe ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de massa afval in jouw algemeen afval container te verminderen, stap 1. Dit doen wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en gemengd afval verwerking

De volume voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar ertussen. Je kunt opteren voor een gunstige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te bepalen welke omvang het perfect bij je past? Haal dan even verbinding op met één van onze experts. Door onze jarenlange kennis met afvalmaterialen weten wij exact wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een meer leegmaken of gewoonlijk een grootte groter? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

De tarieven van de rolcontainers verschillen per afvalstroom, stof en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste prijzen. Algemeen afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode staat duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve rolcontainer aftikt. Wij vinden het essentieel dat dit duidelijk is. Zo kom je naderhand geen voor nare onthullingen te zitten.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Pasje Kwijt Van Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele typen papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg divers assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen container is gepast wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de horizon staat. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat jouw papier- en papier op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt als basis tot nieuw producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschelpen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoor kunt je je biologisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van meer herbruikbaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaat een groot deel van ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalstromen te zamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug vol. Daarnaast is het apart houden uit je vuilnis tevens goed voor het het milieu. PMD kan immers gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD is namelijk een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Pasje Kwijt Van Afvalcontainer

{service1)

Bij vind je altijd een passende rolcontainer voor het jouw PMD. We leveren diverse plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis bezorging en nationale bereik, heeft je in 24 uren je container bij het verlangde plek staan. Je bepaalt zelfstandig het verlangde capaciteit en hoe vaak het afvalcontainer geledigd moet te worden. Op deze manier ken je dus vast waar je jouw vuilnis steeds weg kunt en waar je bijdraagt voor een beter milieu via je afval te splitsen. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder indien we afvalstoffen recycleren. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. Het overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, verf enz.)
 • Pakketten met ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is gestopt Afzonderlijk karton of ander papier
 • Verpakking met van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis jezelf scheidt, hoe goed dat is voor de milieubescherming en jouw portemonnee. Glaswerk blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te splitsen zijn. Glasafval bestaan uit flessen, potten en scherven. Zonder het te scheiden neemt het vanwege de ruimte en massa veel plaats bij het afval van het bedrijf in. Jij kunt daarom flink uit besparen op jouw kosten voor afval. Het is tevens compleet om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel minder energie in vergelijking met glazen te maken uit nieuwe materialen.

Ontstaat er bij je bedrijf heel veel glas vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is één glascontainer essentieel. Heb je wisselende periodes qua bezigheden? ons functioneert samen met flexibele overeenkomsten omdat jij de aantal bakken makkelijk aanpast.

Het geschikte container voor het glasafval

Koop het beste bakken voor je glasafval op onze dienst. Jij hebt de keuze van een bak met tweehonderdveertig liter en met negenhonderd liters. Er is al een glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook deze worden gratis neergezet. Op basis van de de afval kies je hoe vaak ons het bak komen ledigen. wij leveren de voordeligste service.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het heel veel kracht om glas om te maken uit nieuwe materialen. Glasafval is echter echter één prima grondslag. Daar zit meestal circa 50% oud glazen binnen nieuw glas. Tijdens het bewerken maken wij verschil tussen wit, bruine, groene en ook gemengd glas. Ook zijn kurken en ook deksels verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kan er bij één heel veel kleinere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heb je vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem neem contact .

Wat is mag wel er zijn bij het het glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruikjes, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallend binnen vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet beschermd en ook op een veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging zou je daarom best goed organiseren. De gesloten rolcontainer van onze dienst helpen bij een beschermd proces voor inzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft je honderd procent zekerheid dat je dossiers veilig vernietigt zijn. Na vernieling zullen de restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jouw dossiers niet in het papiercontainer wilt gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een gleuf waarin het document exact erin past. Wanneer de papieren al in de bak zitten, krijgen ze nog bij . Onze bestuurder arriveert eens zoveel tijd langs voor de bak ledigen en de documenten ter plaats te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarin de bak door het truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De inhoud wordt vervolgens direct vernietigd.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je je vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door de klep in de deksel kan jij de documenten in het bak werpen. Jij hebt de keuze uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kies je de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw archief niet op vervoer is, loop je geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier worden verzameld en verwoest.