Paridoncontainers.Nl ᐅ 15 VREEMDE FEITEN

Snel en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal altijd restafval aanwezig bestaan. Probeer dit stroom van afval dus beperkt mogelijk te bewaren en je gaat zien dat het geldelijk voordelig is. Door afvalstoffen dus mogelijk mogelijk te verdelen, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er heel min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Paridoncontainers.Nl

Selecteer uit de meest uitgebreide assortiment rolcontainers en bestel de ideale afvalcontainer geschikt voor je restafval. Binnen de rest container gooi je al het het niet niet te recyclen vuil dat je geen meer kan sorteren. Papier/karton, swill, en vensterglas horen niet thuis binnen de restafvalcontainer. Eveneens voor PMD scheiden hebben wij het juiste container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor elke afvalstromingen dat bij ondernemingen ontstaan. Die stromen mogen vaak apart verzameld zijn. Het is beter aangaande het milieu en de portemonnee geldtas.

Wat is toegestaan er in zakelijk afval?

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal er altijd restafval blijven zijn. Tracht deze afvalstroom zo beperkt mogelijk te behouden en je zal zien dat deze geldelijk voordelig is. Via afvalstoffen zo zoveel eventueel te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, glas, en swill, rest er dus min toevallig restafval over. Binnen de rest afvalcontainer werp je al het de niet te recyclen afvalstoffen die je niet meer kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas passen niet in de de container.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen mogelijk mogelijk te scheiden. Binnen het landelijk Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel doel beschreven producten nogmaals te gebruiken waar dat mag.

Wat kost een een rolcontainer bedrijfsafval?

De prijzen voor afvalcontainers zijn hangt af van de de afvalstroom stroom van afval, de afmeting van afvalcontainer en hoe vaak de container geledigd container ontleegd dient worden. U vindt je elke prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en rap een van de talloze soorten vuilcontainers. Wij leveren hem kosteloos in een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je meteen in het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een stalen vuilcontainer. Een ijzeren rolcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, nuttig als de bak op een openbare plek staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van groene energie. Gemengd afval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche voorbrengt maar minstens 20% van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metalen er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze donkere korrelachtige slakken worden toegepast voor het ophogen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende schadelijke stoffen uit gedurende de verbranden die in bepaalde of mindere mate echter in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we blijven streven naar zo minimaal verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Paridoncontainers.Nl:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige overzicht ontdek je snel de container die je vereist hebt. Bovendien huur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af zodat er geen plagen bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té ruime bak.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container als deze maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Paridoncontainers.Nl

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de volume rommel in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want ongemengd afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Stap 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een voordelige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te schatten wat grootte het goed bij je past? Neem dan even contact op met één van onze experts. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten kennen wij juist wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend legen of standaard een formaat groter? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De kosten van de containers verschillen per afvalsoort, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons altijd tegen de scherpste tarieven. Restafval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, gelijk we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode staat overtuigend wat je voor een gemengd afval container of een andere alternatieve container betaalt. Wij achten het essentieel dat dit aspect helder is. Zo ben je achteraf nooit voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Paridoncontainers.Nl

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de keuze uit een zeer gevarieerd aanbod met containers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de loer staat. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat je papier- en papier op de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor grondstof tot nieuw producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij piepers, broden, pasta, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze afvalstromen vrij, maar tevens in kantoren mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van extra recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalsoorten te te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel vol. Bovendien ligt het apart houden uit uw vuilnis ook beter voor het omgeving. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden voor verse producten te maken, jouw PMD is namelijk een basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Paridoncontainers.Nl

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. Wij bieden verschillende plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze levering en nationale bereik, heb je binnen 24 uur jouw container bij het verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geleegd moet te worden. Op deze manier weet je daarom vast dat je jouw afval steeds weg kan en waar je bijdraagt aan een beter milieu via jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, omdat we belasten het milieu veel indien wij afval recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Pakketten met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, verf enz.)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal zit gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend papier
 • Verpakking met chemische materialen
 • Glasafval

Hoe meer afval je sorteert, hoe goed dat het is ten behoeve van de milieubescherming en ook je portemonnee. Glaswerk blijkt één uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te scheiden is. Glasverval bestaat van flessen, potten en glasscherven. Zonder om splitsen neemt het glasafval vanwege de volume en ook massa veel plaats bij de bedrijfsafval in. Je kunt daarom flink besparen in je kosten voor afval. Het glas is tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het heel veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk om te maken uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er bij je onderneming heel veel glas los, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan één glascontainer essentieel. Bezit je wisselende tijdsperioden qua bezigheden? ons functioneert samen met flexibele overeenkomsten omdat jij de nummer containers makkelijk verandert.

Het juiste bak voor het glasafval

Bestel het meest geschikte bakken voor jouw glasverval op ons. Jij hebt de keuze uit selectie van één bak van 240 liters en van 900 liters. Er is is reeds één container voor glas startend bij €13 per maand en ook dit wordt gratis neergezet. Op basis van de glasafval kiest je op welke manier frequent wij de container komen ledigen. ons leveren de voordeligste service.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost heel veel energie om glas te produceren uit verse materialen. Glasverval is echter echter één goede grondslag. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glas in nieuwe glazen. Bij het verwerken maken we onderscheid tussen wit, bruine, groene en bont glas. Daarnaast worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via glas om te recyclen, kunnen er op één heel veel lagere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb je vragen? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of verbinding .

Wat mag wel er bij de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gediend had als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruikjes, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief moet veilig en ook op veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou jij dus best goed organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen tijdens een veilig proces voor inzameling en vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij honderd procent zekerheid dat je jouw dossiers beschermd vernietigt zijn. Na vernieling worden de restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jouw dossiers niet in de het papiercontainer wilt gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je regelmatig veel afval in de de vorm van geheim document? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons . U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft één spleet waar het papier precies erin past. Als de documenten eenmaal in het bak zijn, krijgen niemand zij meer bij handen. Onze bestuurder komt eenmaal de zoveel tijdstip langs om de bak ledigen en de documenten ter plaats te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarin de container door de truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. De inhoud wordt vervolgens direct vernielt.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in de deksel kun je het documenten in de container gooien. Je heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw archief niet op het vervoer gaat, loopt je niet gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en verwoest.