Papier Container Sliedrecht ➡️ 12 VREEMDE WEETJES

Gauw en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afval ook sorteert, er zal steeds restvuil aanwezig bestaan. Poog het afvalstroom zo beperkt mogelijk te houden en je zult merken dat het financieel voordelig is. Via afval dus zoveel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er heel zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Papier Container Sliedrecht

Kies uit uit de meest uitgebreide gamma containers en bestel de het meest geschikte afvalcontainer voor je restafval. In de rest restafvalcontainer gooi je al het niet niet-recyclebare afvalstoffen dat je geen extra kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas thuishoren geen binnen de rest container. Ook betreffende PMD scheiden beschikken wij het geschikte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de naam betreffende alle afvalstromingen welke in bedrijven ontstaan. Deze stromen zouden dikwijls gescheiden ingezameld worden. Dit is goed voor de natuur en de geldtas.

Wat moet er in bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afval tevens verdeelt, er zal er telkens overblijvend afval voortdurend voorkomen. Tracht dit stroom van afval zo minimaal toevallig te bewaren en je zult opmerken dat deze economisch voordeelgevend is. Met vuil dus veel eventueel te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er zo minimaal toevallig restvuil over. In het afvalcontainer werp je reeds de niet-recyclebare afval welke je niet extra kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren niet in de het afvalcontainer.

Is het verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je bent noodzakelijk afvalstromen mogelijk mogelijk te verdelen. Binnen het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het de bedoeling beschreven producten opnieuw te benutten als dat het mag.

Wat kost een een container voor container voor?

De tarieven tarieven voor containers zijn afhangend van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van omvang van rolcontainer en hoe vaak de de container afvalcontainer ontleegd moet worden worden. U vindt alle prijzen op de de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met restafval containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en rap een van de vele varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos gedurende een etmaal in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je gelijk tijdens het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te ophalen, verklein je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even voort. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een ijzeren afvalcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandbestendig, praktisch als de vat op een openbare plaats staat. Je selecteert uit diverse groottes. De keuze is aan jou, op basis van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van duurzame stroom. Gemengd afval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar liefst een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelvormige assen worden toegepast voor het ophogen of aanleggen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende schadelijke stoffen uit gedurende de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate toch in het natuur komen. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo minimaal verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Papier Container Sliedrecht:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor jouw werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De containers sluiten goed af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als deze maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren via ons?

Redenen een container op wielen huren bij ons? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een passende oplossing voor elk soort afval en voor ieder onderneming. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Papier Container Sliedrecht

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het terrein van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zes stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de verwerking. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de volume afval in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te raadplegen over verdelen bij de afkomst. Want puur aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en prijzen bedrijfsafval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussenin. Je kunt selecteren voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om naar te schatten wat grootte het perfect bij je aansluit? Pak dan even contact op met één van onze deskundigen. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een aanvullend lediging of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De prijzen van de rolcontainers wisselen per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de scherpste prijzen. Gemengd afval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact waar je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode staat duidelijk wat je voor een gemengd afval container of een andere andere rolcontainer neerlegt. Wij vinden het cruciaal dat deze informatie helder is. Zo raak je later niet voor nare ontdekkingen te zitten.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Papier Container Sliedrecht

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg gevarieerd aanbod van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een brede keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de loer staat. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte grootte. Daarna bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan wel zeven keer hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat jouw document- en karton in de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof tot nieuw producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoor kunt je je biologisch afval scheiden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van meer recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalsoorten in verzamelen, geraken je containers minder snel vlug gevuld. Daarnaast is het scheiden van je afval ook beter voor het milieu. PMD kan namelijk gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, je PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Papier Container Sliedrecht

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren verschillende kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op het verlangde plek geplaatst. U beslist zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geleegd moet te zijn. Op deze manier ken je daarom zeker dat je je vuilnis altijd kwijt kan en waar je bijdraagt aan een beter milieu door je afval te scheiden. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, want wij belasten het milieu minder indien wij afval recycleren. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Hard) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, druiprek etc.)
 • Shopper draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander materiaal zit gestopt Los doosjes ofwel ander document
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe meer afval je scheidt, hoe beter dat het is ten behoeve van het milieubescherming en je geldbeurs. Glas is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen zijn. Glasafval bestaat van flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder om scheiden pakt het vanwege de volume en ook gewicht veel ruimte bij het bedrijfsafval in. Je kan dus heel uit besparen in je kosten voor afval. Het is bovendien volledig om te recyclen. Daarnaast kost het recyclen heel veel kleiner kracht dan glazen te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat er bij je onderneming heel veel glasafval vrij, zoals bij de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende tijdsperioden qua bezigheden? ons functioneert met flexibele contracten omdat jij het aantal containers eenvoudig verandert.

Het geschikte container voor glas restafval

Koop de beste bakken voor het je glasafval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit keuze uit een container van tweehonderdveertig liters en ook met negenhonderd liters. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en ook deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies jij hoe frequent wij de bak zullen komen ledigen. ons biedt de voordeligste service.

Zo worden glas verwerkt

Het kost veel kracht voor het het glas om te produceren van verse grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen een goede basis. Daar zitten meestal circa 50% oudere glazen binnen nieuw glazen. Bij het bewerken maken wij onderscheid onder blank, bruin, groene en gemengd glas. Ook worden kurk en ook deksels verwijderd. Via glas te recyclen, kan er zijn bij één veel lagere warmte glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of verbinding .

Wat is mag er bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallen kruiken, bordjes, koppen, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief dienen beschermd en in een veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging kan jij dus best goed regelen. De gesloten rolcontainers van onze dienst helpen bij een beschermd proces van verzameling en ook vernietiging van dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb jij honderd procent zekerheid dat jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na vernieling worden het restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jij jouw dossiers niet wil in de papierbak wil gooien. Enkele papieren bevatten geheime informatie en kunnen dus beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in het gedaante van geheim papier? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft een gleuf waar het papier exact erin . Wanneer de documenten eenmaal binnen het container zitten, krijgt ze nog bij . Onze chauffeur komt eenmaal de zoveel tijd langs voor de container legen en het papier plekke te vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een gesloten systeem waarin de container door het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. De content zal vervolgens direct vernietigd.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klep in het deksel kun jij de documenten in de bak gooien. Je heeft de keuze van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief geen op het transport gaat, loop je niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en verwoest.