Papier Container Dauwendaele 🔥 6 ONGEBRUIKELIJKE FEITJES

Snel en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afval ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer het stroom van afval heel minimaal toevallig te houden en je zult opmerken dat dit financieel voordelig is. Via vuil zo zoveel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er zo zo weinig eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Papier Container Dauwendaele

Selecteer uit het meest uitgebreide assortiment rolcontainers en koop de beste rolcontainer geschikt voor je restafval. Binnen de rest afvalcontainer gooi je al het onrecyclebare afvalstoffen dat je niet meer kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en glas horen geen in het container. Ook voor PMD scheiden hebben wij het correcte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam aangaande ieder afvalstromen welke in firma’s ontstaan. Dit stromen zouden meestal gescheiden opgehaald zijn. Dat is verbeterd betreffende het milieu natuur en de portemonnee geldtas.

Wat moet er in zakelijk afval?

Op welke manier uitstekend je je vuil ook scheidt, er gaat altijd restvuil blijven zijn. Poog deze afvalstroom dus klein mogelijk te houden en je zult zien dat deze geldelijk voordeelgevend is. Via afvalstoffen dus zoveel toevallig te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er dus min mogelijk restvuil over. In het restafvalcontainer gooi je reeds het niet-recyclebare afval welke je niet verder kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren geen in de het restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. Binnen de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel streefdoel vermeld goederen weer te gebruiken waar dat lukt.

Wat kost een container een container afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven prijzen van containers zijn afhankelijk van de het afvalstroom, de grootte van grootte van de afvalcontainer en hoevaak hoevaak de container rolcontainer geleegd dient geraken. Jij ontdekt elke prijzen op de de.

Welk soort afval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je papier, vensters, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons neem je snel en vlug een van de verschillende varianten rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen een etmaal in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze lage tarieven zie je meteen tijdens het orderproces. Nuttig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te zamelen, verminder je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even voort. Of bestel direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, handig als de bak op een algemene plek staat. Je gaat uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geledigd moeten worden. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van groene kracht. Restafval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche levert maar minstens 20% van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse gevaarlijke stoffen los in de verbranding die in minstens of geringere mate echter in het milieu terecht komen. Daarom moeten we volhouden met streven naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Papier Container Dauwendaele:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien huur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De containers sluiten goed af zodat er niet plagen bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te grote bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als deze slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren via ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een passende oplossing voor elk type afval en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Papier Container Dauwendaele

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is gevormd uit 6 stappen.

Hoger op de orde, des te ecologischer de behandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit doen wij door te aanbevelen over scheiden bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en tarieven zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De capaciteit voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je mag kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om naar te schatten welke omvang het beste bij je past? Haal dan snel verbinding op met één van onze experts. Met onze langdurige ervaring met afvalsoorten kennen wij exact wat je nodig hebt. En wens je een keer een meer leegmaken of regulier een formaat ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen issue!

De kosten van de bakken variëren per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een verschillende container aftikt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit aspect transparant is. Op deze manier ben je achteraf niet voor onaangename onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Papier Container Dauwendaele

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes gescheiden verzamelen. Je hebt de optie uit een heel divers assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling op de loer ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest gepaste grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan wel 7 maal hergebruikt worden. Ook in jouw beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat je papier- en karton in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof tot nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen vrij, maar ook in kantoren kunt je jouw organisch afval apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk deel van ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalsoorten te zamelen, zitten je containers minder snel vlug gevuld. Bovendien is het scheiden uit je afval tevens beter voor het de omgeving. PMD mag immers hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden om verse artikelen te maken, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Papier Container Dauwendaele

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. We bieden verschillende kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer op het gewenste plek geplaatst. Je bepaalt zelf de gewenste capaciteit en op welke manier vaak de afvalcontainer geleegd dient te zijn. Op deze manier weet je daarom vast dat je je vuilnis altijd kwijt kunt en dat je bijdraagt aan een verbeterde milieu door jouw afval te splitsen. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, want we belasten het milieu veel minder indien we afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. Het resterende kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laagje binnenin (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal is geplaatst Los karton of ander document
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasverval

Hoe veel afval jezelf sorteert, hoe beter dat het is ten behoeve van de milieu en je portemonnee. Glaswerk blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen is. Glasafval bestaan van flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder het om splitsen neemt het glasafval door het volume en ook gewicht heel veel plaats in de bedrijfsafval op. Je kan dus flink besparen in je kosten voor afval. Het is ook bovendien compleet om te recyclen. Ook kost het recyclen heel veel minder kracht in vergelijking met glazen om te produceren van verse grondstoffen.

Komt daar bij je bedrijf veel glasafval vrij, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit jij variërende tijdsperioden qua drukte? ons functioneert met flexibele contracten omdat jij het aantal containers makkelijk verandert.

Het geschikte bak voor het glasafval

Koop het beste containers voor het je glasverval op ons. Je heeft de keuze uit selectie van een container van 240 liters en ook met negenhonderd liter. Er reeds een container voor glas vanaf €13 per maand en deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kiest je op welke manier vaak wij het bak zullen komen ledigen. ons leveren de voordeligste service.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost veel energie voor het glas om te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een goede basis. Er zit meestal circa 50% oud glas in nieuwe glas. Bij de bewerken maken wij onderscheid onder wit, bruine, groene en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurken en deksels verwijderd. Door glas te hergebruiken, kan er zijn op een heel veel kleinere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heb je vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of neem neem contact .

Wat is mag wel er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gediend heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk etc. n Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet beschermd en op een veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging zou jij daarom beter goed organiseren. Het afgesloten rolcontainers van onze dienst helpen bij een veilig proces van inzameling en ook vernietiging van jouw archief. Discreet en beschermd. Documenten worden discreet vervoerd. Zo heeft je 100% garantie dat je je archief veilig vernietigd is. Na de vernieling worden de restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je je archief niet wil in de het papiercontainer wilt gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de vorm van geheim document? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft een spleet waarin het papier exact erin . Wanneer het papieren al binnen de container zijn, krijgt niemand ze nog in . Onze bestuurder arriveert eenmaal in de tijd bij voor de container legen en de documenten plaats vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarin de container via het truck zelf is opgetild en geopend. Het content wordt vervolgens direct vernietigd.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop je je geheime documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in de deksel kan je de papieren in de container gooien. Jij heeft de keuze van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je archief niet op het transport is, loop jij geen risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier worden verzameld en verwoest.