Papier Container Aanvragen 🔴 13 ONGEBRUIKELIJKE FEITJES

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afval ook sorteert, er zal altijd restafval aanwezig bestaan. Poog dit stroom van afval heel minimaal toevallig te bewaren en je gaat opmerken dat deze financieel gunstig is. Met vuil heel veel eventueel te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er heel zo weinig mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Papier Container Aanvragen

Kies uit het grootste meest uitgebreide gamma containers en bestel de ideale container voor je restafval. In het afvalcontainer werp je al het niet te recyclen afval welke je geen meer kan verdelen. Documenten/karton, swill, en vensterglas thuishoren niet thuis in het restafvalcontainer. Ook voor PMD verdelen beschikken ons de correcte container.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende ieder afvalstromen welke binnen ondernemingen ontstaan. Die stromen zouden dikwijls afzonderlijk opgehaald zijn. Dit is verbeterd aangaande de milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag er in de bedrijfsafval?

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal steeds restvuil voortdurend zijn. Tracht het afvalstroompje heel minimaal eventueel te bewaren en je zal merken dat deze economisch voordelig is. Via afval zo zoveel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er zo minimaal eventueel restafval over. Binnen het restafvalcontainer gooi je reeds het niet te recyclen vuil welke je niet verder kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen geen in de rest afvalcontainer.

Is het sorteren van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen zoveel eventueel te sorteren. Binnen het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel bedoeling beschreven producten weer te benutten indien dat het lukt.

Wat kost een container een container voor container voor?

De tarieven tarieven van rolcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroompje, de grootte van de afvalcontainer alsook hoevaak de rolcontainer geledigd moet geraken. Je ontdekt alle tarieven op de de.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons koop je snel en vlug een van de talloze soorten rolcontainers. Wij brengen hem gratis in een etmaal in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze scherpe tarieven zie je meteen gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes apart in te ophalen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je altijd juiste ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook opteren voor een metalen afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de container op een algemene plaats staat. Je gaat uit diverse groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geleegd moeten worden. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van hernieuwbare kracht. Algemeen afval schijnt dan eventueel waardeloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens 20% van de duurzame energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelachtige assen worden toegepast voor het aanvullen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke substanties los tijdens de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate echter in het milieu komen. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Papier Container Aanvragen:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht ontdek je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af zodat er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te grote bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit maar halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Papier Container Aanvragen

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes treden.

Hoe hoger op de ladder, des te duurzamer de behandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit realiseren wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Typen en kosten ondernemingsafval en gemengd afval verwerking

De volume voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je kan opteren voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om naar te schatten wat maat het goed bij je past? Haal dan even aansluiting op met een van onze experts. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen kennen wij exact wat je benodigd hebt. En wens je een keer een meer legen of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is dat natuurlijk ook geen issue!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste kosten. Algemeen afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, zoals we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode is aangegeven helder wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde andere container betaalt. Wij vinden het cruciaal dat dit duidelijk is. Hierdoor kom je naderhand geen voor vervelende verrassingen te staan.

Hoe hou je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Papier Container Aanvragen

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de optie tussen een heel gevarieerd assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de loer staat. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan wel zeven keer hergebruikt worden. Ook in jouw beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat jouw document- en karton op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt als basis voor nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name op horecazaken komen deze afvalstromen vrij, echter ook op kantoor kunt je je organisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalsoorten te te zamelen, geraken je containers minder snel snel gevuld. Daarnaast ligt het scheiden van je afval tevens goed voor de omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, jouw PMD is namelijk een basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Papier Container Aanvragen

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. We leveren verschillende kunststof afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heeft je in 24 uren jouw container op de verlangde plek geplaatst. Je beslist zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en hoe frequent het afvalcontainer geleegd moet te zijn. Op deze manier weet je daarom vast waar je je afval altijd kwijt kunt en waar je bijdraagt voor een verbeterde milieu door jouw afval te splitsen. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving veel als we afvalstoffen recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische symbool (deodorant, verf enz.)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof zit geplaatst Los karton of ander document
 • Verpakking inclusief chemische stoffen
 • Glasscherven

Des te veel afval jezelf scheidt, des te beter dat zal zijn ten behoeve van de milieu en ook jouw geldbeurs. Glas is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen zijn. Glasafval bestaat van flessen, potjes en glasscherven. Zonder het te splitsen pakt het door de volume en massa veel ruimte bij de afval van het bedrijf op. Je kunt daarom flink besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook bovendien compleet om te recyclen. Ook verbruikt het heel veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk te produceren van verse grondstoffen.

Komt er op je bedrijf heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is één glascontainer essentieel. Heb jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? wij functioneert met aanpasbare contracten waardoor je de nummer containers makkelijk aanpast.

Het geschikte bak voor het glasafval

Koop de meest geschikte containers voor het je glasafval bij onze dienst. Je heeft de selectie uit een container van tweehonderdveertig liters en ook van 900 liters. Er is is reeds één container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook deze wordt kosteloos neergezet. Op basis van de hoeveelheid afval kies je hoe vaak ons de container komen legen. ons biedt het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het veel energie voor het glas te maken uit verse grondstoffen. Glasafval is daarentegen een prima grondslag. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oudere glas in nieuwe glas. Tijdens de verwerken doen wij verschil onder blank, bruine, groene en ook gemengd glazen. Ook zijn kurken en ook deksels verwijderd. Via glas te hergebruiken, kan er op één veel kleinere warmte glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat mag er bij de glasverval?

Wel:

Leeg glasverval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en op veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan je dus best uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainer van onze dienst helpen bij een beschermd proces voor inzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft je 100% garantie dat je archief beschermd vernietigd is. Na de vernieling zullen het restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je jij jouw dossiers niet wil in de het papiercontainer wilt werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen archief is echter echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je frequent veel vuil in de de gedaante van geheim papier? Kies dan voor archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een gleuf waarin het document precies doorheen past. Wanneer het papieren al binnen de bak zijn, krijgen niemand ze meer bij . Onze bestuurder komt eens in zoveel tijd langs voor de container te ledigen en het papier plaats vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een afgesloten systeem waarbij het bak door het truck zelf is opgetild en geopend. Het content zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop je je geheime papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Door de klep in de deksel kun je de documenten in de bak gooien. Jij heeft de selectie uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat je archief niet op transport gaat, loop jij geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en verwoest.