Overig Restafval Png ➡️ 3 VREEMDE FEITEN

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Probeer het stroom van afval zo minimaal mogelijk te behouden en je zal zien dat deze geldelijk voordeelgevend is. Via afval dus zoveel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er zo minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Overig Restafval Png

Kies bij de grootste assortiment afvalcontainers en koop de beste rolcontainer geschikt voor je restvuil. In de rest afvalcontainer gooi je al het niet niet te recyclen vuil die je niet verder kan scheiden. Documenten/karton, swill, en glas passen niet thuis in de de rest container. Ook omtrent PMD sorteren bezitten wij de juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande elke afvalstromen welke bij ondernemingen vrijkomen. Dit stromingen kunnen dikwijls apart opgehaald geraken. Dit is beter voor de natuur en de portemonnee geldtas.

Wat mag er binnen ondernemingsafval?

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er gaat altijd restvuil aanwezig bestaan. Probeer deze afvalstroom dus beperkt toevallig te behouden en je zult merken dat deze geldelijk voordelig is. Door vuil zo mogelijk toevallig te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er heel zo weinig eventueel restvuil over. In de de container gooi je je al het het niet onrecyclebare afvalstoffen die je geen meer kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen niet in de de rest restafvalcontainer.

Is scheiden verdelen van zakelijk afval verplicht?

Je wordt gedwongen afvalstromingen zoveel eventueel te verdelen. In het Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel bedoeling beschreven goederen nogmaals te aanwenden als het lukt.

Wat kost een container een container afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven van containers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom de afvalstroom stroom van afval, de grootte van grootte van rolcontainer en hoevaak hoevaak de container afvalcontainer geleegd moet worden geraken. Jij ontdekt elke prijzen op de de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, vensters, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In elke onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en vlug een van de vele typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je meteen in het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, verminder je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, handig als de container op een algemene locatie staat. Je kiest uit diverse volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geleegd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn grote moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de opwekking van duurzame kracht. Restafval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar minstens een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelige resten worden toegepast voor het ophogen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook verschillende giftige stoffen vrij gedurende de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate echter in het milieu komen. Om die reden moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Overig Restafval Png:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als dit maar halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren via ons?

Waarom een container op wielen huren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor elk soort vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Overig Restafval Png

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zes stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de verwerking. Zo pogen wij in samenwerking met jou de volume rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want zuiver aparte afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Fase 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en prijzen bedrijfsafval en gemengd afval beheer

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kan kiezen voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te bepalen die omvang het beste bij je past? Haal dan even aansluiting op met een van onze deskundigen. Door onze jarenlange ervaring met afvalsoorten weten wij juist wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een aanvullend legen of gewoonlijk een formaat groter? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem!

De kosten van de rolcontainers wisselen per afvalstroom, stof en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is één van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, zoals we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem is aangegeven helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere verschillende rolcontainer neerlegt. Wij beschouwen het essentieel dat dit aspect transparant is. Zo ben je naderhand nooit voor onaangename ontdekkingen te liggen.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Overig Restafval Png

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer gevarieerd assortiment van containers van 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen container is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vernieling aan de loer staat. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte grootte. Daarna beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan wel zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat je document- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor basis tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, dranken, eierschalen, patat, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, maar ook op kantoor kunt je je organisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van extra herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaande één groot deel van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalsoorten te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Bovendien ligt het scheiden uit uw afval ook goed voor het het omgeving. PMD mag immers gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen vers grondstoffen gewonnen te worden voor verse artikelen te maken, jouw PMD is immers één basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Overig Restafval Png

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden verschillende plastic rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heeft je in 24 uur jouw container op het gewenste locatie staan. U bepaalt zelf de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak de afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier weet je daarom vast dat je je vuilnis altijd weg kan en waar je meewerkt aan een beter omgeving door jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving minder minder indien wij afval recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Hard) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof is geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend document
 • Pakket met gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te veel afval je scheidt, des te beter dat het zal zijn ten behoeve van de milieu en je portemonnee. Glaswerk is één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te splitsen zijn. Glasscherven bestaat van flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder te splitsen pakt het door de ruimte en ook gewicht veel ruimte bij het afval van het bedrijf op. Jij kunt daarom flink uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook tevens volledig te recyclen. Ook kost het recyclen veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk te maken van verse grondstoffen.

Ontstaat daar op je onderneming veel glasafval vrij, zoals in de sector van de horeca, dan één container voor glas onmisbaar. Bezit je wisselende periodes met betrekking tot drukte? wij werkt samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij het nummer bakken makkelijk verandert.

Het geschikte container voor glas restafval

Koop het beste containers voor jouw glasafval bij ons. Je hebt de keuze uit keuze van één bak met tweehonderdveertig liters en van negenhonderd liters. Er reeds een glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en dit wordt kosteloos neergezet. Op basis van hoeveelheid glasafval kiest je hoe vaak ons de bak komen legen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het heel veel energie voor het het glas te maken uit verse materialen. Glasverval is echter daarentegen één prima grondslag. Daar zit gewoonlijk circa 50% oud glazen in nieuw glazen. Bij de verwerken doen wij verschil tussen blank, bruin, groene en ook gemengd glazen. Daarnaast zijn kurk en ook deksels verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er op een veel lagere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem neem contact op.

Wat is mag er bij het de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gefungeerd heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen kruikjes, borden, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief dienen beschermd en op veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou je daarom beter uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en ook vernieling van archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft je 100% garantie dat je jouw archief beschermd vernietigd is. Na vernieling zullen de restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je jouw dossiers niet in het papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bezitten geheime gegevens en dus beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig veel vuil in het vorm van geheim document? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waarin het papier exact doorheen past. Wanneer de documenten eenmaal binnen het bak zijn, krijgen zij nog bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal in de tijdstip bij voor de bak te legen en de papier ter plekke te vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarbij het container via het truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klep in het deksel kan je het documenten in de bak werpen. Je hebt de selectie uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief niet op het vervoer is, loop je niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en verwoest.