Oud Papier Container Wijchen 🔴 4 VERBIJSTERENDE TIPS

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer het afvalstroom zo minimaal mogelijk te behouden en je zult opmerken dat deze financieel voordelig is. Via afval dus veel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er heel minimaal eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Oud Papier Container Wijchen

Kies uit het grootste grootste gamma rolcontainers en bestel de het beste afvalcontainer geschikt voor je restafval. Binnen het container werp je al het het niet niet-recyclebare afvalstoffen die je niet verder kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en glas passen geen in de de afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD sorteren beschikken wij het juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor alle afvalstromingen welke in firma’s ontstaan. Deze stromingen zouden dikwijls apart opgehaald geraken. Dat is verbeterd betreffende de leefomgeving en het geldtas.

Wat mag wel er in bedrijfsafval?

Hoe prima je je afval tevens scheidt, er zal altijd overblijvend afval voortdurend voorkomen. Probeer dit afvalstroompje dus minimaal eventueel te bewaren en je gaat merken dat deze financieel gunstig is. Met vuil dus zoveel eventueel te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er zo min mogelijk overblijvend afval over. In de de rest restafvalcontainer werp je al het niet-recyclebare vuil die je niet verder kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en glas horen niet in de de container.

Is het scheiden verdelen van zakelijk afval verplicht?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. Binnen het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de streefdoel beschreven producten opnieuw te aanwenden als het mag.

Wat kost een container een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor de containers zijn afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom stroom van afval, de grootte omvang van de container en hoevaak hoe vaak de container rolcontainer geledigd moet zijn. Jij vindt alle kosten op de de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met restafval containers

In elke onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en rap een van de vele typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in 24 uur in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Restafval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd geschikte inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook gaan voor een ijzeren vuilcontainer. Een metalen afvalcontainer is hufterproof en brandbestendig, handig als de container op een openbare locatie staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de opwekking van duurzame energie. Restafval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele bestemming. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden toegepast voor het aanvullen of creëren van wegen. Jammer genoeg komen er ook diverse gevaarlijke substanties uit gedurende de verbranding die in meer of kleinere mate toch in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we doorgaan met proberen naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Oud Papier Container Wijchen:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Ook kan stank geen ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer dit maar halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren bij ons?

Waarom een container op wielen huren via ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Oud Papier Container Wijchen

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zes niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit doen wij door te adviseren over sorteren bij de bron. Want puur aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Typen en tarieven zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je kan selecteren voor een voordelige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te bepalen wat grootte het beste bij je past? Haal dan even verbinding op met één van onze deskundigen. Door onze vele jaren ervaring met afvalsoorten kennen wij juist wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een aanvullend legen of standaard een formaat ruimer? Dan is deze natuurlijk ook geen probleem!

De kosten van de containers wisselen per afvalcategorie, stof en literinhoud. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Restafval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, zoals we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact waar je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld duidelijk wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde alternatieve container betaalt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie helder is. Hierdoor ben je later geen voor nare ontdekkingen te zitten.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Oud Papier Container Wijchen

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer divers assortiment met containers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de containers buiten staan, of vandalisme aan de horizon ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat jouw papier- en papier op de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet als basis voor nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecazaken komen deze afvalsoorten beschikbaar, maar tevens op kantoor kunt je je biologisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit meer herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk deel uit ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalsoorten te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Bovendien is het scheiden uit uw vuilnis ook beter voor het de omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, jouw PMD is namelijk één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Oud Papier Container Wijchen

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende rolcontainer voor jouw PMD. Wij bieden diverse kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis levering en nationale dekking, heeft je binnen 24 uur je afvalcontainer bij de gewenste plek staan. Je beslist zelf het gewenste capaciteit en op welke manier vaak het afvalcontainer geledigd dient te worden. Zo weet je dus vast waar je jouw vuilnis altijd kwijt kan en waar je meewerkt aan een beter omgeving door je afval te scheiden. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu veel minder indien we afval recycleren. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. De resterende kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook gomballen) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen met of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander materiaal is geplaatst Los doosjes of verschillend papier
 • Pakket inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe veel afval je sorteert, des te beter dat is ten behoeve van het milieubescherming en jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden is. Glasverval bestaan uit flesjes, potjes en scherven. Zonder om splitsen pakt het vanwege de ruimte en gewicht heel veel ruimte in de afval van het bedrijf op. Jij kunt dus heel besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is bovendien compleet om te recyclen. Ook kost het veel minder energie in vergelijking met glazen te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar op je onderneming veel glasafval vrij, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan is één container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat je de aantal containers eenvoudig verandert.

De juiste bak voor het glasafval

Bestel de meest geschikte bakken voor je glasafval bij ons. Je hebt de keuze uit één container van 240 liters en van negenhonderd liters. Er is is reeds één container voor glas vanaf €13 per maand en ook deze worden gratis neergezet. Op basis van de de afval kies jij hoe frequent ons het container komen legen. ons biedt het voordeligste service.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost kost veel energie voor het glas te produceren van verse materialen. Glasverval is daarentegen een prima basis. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glas in nieuwe glas. Bij de bewerken maken wij verschil onder blank, bruine, groen en bont glas. Daarnaast worden kurk en ook deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er bij een heel veel lagere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heeft je vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem contact .

Wat is mag er bij het glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruikjes, borden, kopjes, keramiek etc. Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallen binnen vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen beschermd en op een veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan jij daarom best uitstekend regelen. De gesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen tijdens een veilig proces van verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Discreet en veilig. Documenten zullen discreet getransporteerd. Zo heb jij honderd procent zekerheid dat je archief beschermd vernietigt zijn. Na de vernieling zullen de restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat jij je archief niet wil in de de papierbak wil werpen. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb je frequent veel afval in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons U. Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waar het document exact doorheen past. Als het documenten al binnen het container zitten, krijgt ze meer bij . Onze chauffeur arriveert eens de zoveel tijd langs om de container te ledigen en het papier plekke te vernielen in onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarin het bak door het truck zelf wordt opgetild en geopend. De content zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij je vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in het deksel kan je het papieren in de bak werpen. Je hebt de selectie van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat je archief niet op transport is, loop je geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en vernietigd.