Oud Papier Container Venlo ✔️ 6 BEWEZEN WEETJES

Vlug en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog het afvalstroompje heel klein toevallig te bewaren en je gaat zien dat het geldelijk gunstig is. Door afval heel zoveel mogelijk te sorteren, zoals papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er zo zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Oud Papier Container Venlo

Selecteer van het grootste grootste assortiment rolcontainers en bestel de de meest geschikte container voor je restafval. In de de restafvalcontainer gooi je je reeds de niet-recyclebare afvalstoffen die je geen meer kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, en glas thuishoren niet in de rest afvalcontainer. Tevens omtrent PMD sorteren bezitten we de geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromen die in bedrijven voortkomen. Dit afvalstromen kunnen meestal apart verzameld worden. Dit is beter aangaande de milieu en de portemonnee.

Wat is toegestaan er in de ondernemingsafval?

Hoezo prima je je vuil ook scheidt, er zal altijd restafval aanwezig voorkomen. Poog dit stroom van afval zo klein mogelijk te houden en je zult zien dat dit geldelijk voordeelgevend is. Door afval zo mogelijk mogelijk te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er zo zo weinig eventueel restvuil over. Binnen de restafvalcontainer werp je al het onrecyclebare vuil dat je niet verder kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren niet in de het restafvalcontainer.

Is scheiden scheiden van bedrijfsafval verplicht?

Je bent gedwongen afvalstromingen mogelijk eventueel te verdelen. Binnen het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het bedoeling vermeld producten opnieuw te gebruiken indien het mag.

Wat kost een een container rolcontainer bedrijfsafval?

De kosten voor de afvalcontainers afhankelijk afhangend van de de stroom van afval, de omvang van de rolcontainer en hoe vaak de de container geledigd container geledigd moet worden. U vindt ieder prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en snel een van de verschillende typen afvalcontainers. Wij brengen hem gratis in een dag in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je gelijk in het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt economiseren met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, verminder je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook kiezen voor een stalen vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de bak op een publieke locatie staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geleegd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de opwekking van hernieuwbare energie. Algemeen afval klinkt dan eventueel zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar liefst twintig procent van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze gitzwarte korrelige assen worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van wegen. Helaas komen er ook diverse giftige substanties los gedurende de verbranding die in meer of mindere mate echter in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we doorgaan met zoeken naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Oud Papier Container Venlo:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons handige lijst vind je snel de container die je vereist hebt. Bovendien huur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten goed af zodat er niet ongedierte bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te grote bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer dit slechts halfvol is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren bij ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor elk type vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Oud Papier Container Venlo

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over verdelen bij de oorsprong. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Soorten en kosten bedrijfsafval en restafval verwerking

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussenin. Je kan selecteren voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te bepalen welke grootte het beste bij je past? Neem dan snel verbinding op met een van onze experts. Door onze jarenlange kennis met afvalstromen weten wij juist wat je nodig hebt. En wens je een keer een meer legen of standaard een formaat grotere? Dan is dit natuurlijk ook geen issue!

De kosten van de containers verschillen per afvalcategorie, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit komt, als we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode staat duidelijk wat je voor een gemengd afval container of een verschillende container neerlegt. Wij achten het essentieel dat deze informatie helder is. Zo ben je later geen voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Oud Papier Container Venlo

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg uitgebreid aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vernieling aan de horizon ligt. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je op welke manier vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in je beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je papier- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, brood, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen vrij, echter ook in kantoor kunt je jouw biologisch afval apart houden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één groot deel van bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten in verzamelen, zitten je containers minder snel vlug vol. Daarnaast is het scheiden uit uw afval ook beter voor het de omgeving. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Oud Papier Container Venlo

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende rolcontainer voor het je PMD. Wij bieden verschillende kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heb je binnen 24 uur jouw container bij het verlangde plek staan. Je beslist zelf het verlangde inhoudsmaat en hoe frequent het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Zo ken je daarom zeker waar je jouw vuilnis steeds weg kunt en waar je bijdraagt voor een beter omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het omgeving minder minder als we afvalstoffen hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. Het overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen met of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal is geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend papier
 • Pakket inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Hoe meer afval je scheidt, hoe beter dat het zal zijn voor de milieu en jouw geldbeurs. Glaswerk is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen is. Glasafval bestaan uit flesjes, potjes en ook scherven. Zonder het te scheiden pakt het vanwege de volume en ook gewicht heel veel plaats in het afval van het bedrijf op. Je kunt daarom flink uit besparen in jouw afvalkosten. Het is ook tevens volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen heel veel kleiner kracht in vergelijking met glazen te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er op je bedrijf heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horeca, dan is is één container voor glas essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden qua drukte? wij werkt met aanpasbare contracten omdat jij de aantal bakken eenvoudig aanpast.

Het juiste container voor glasafval

Koop de meest geschikte containers voor jouw glasverval bij ons. Je hebt de selectie van één container met 240 liter en ook van negenhonderd liters. Er reeds een glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en dit worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kies je op welke manier vaak ons het bak komen ledigen. ons biedt de voordeligste service.

Zo wordt glas bewerkt

Het heel veel kracht voor het het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter één goede grondslag. Daar zit meestal circa 50% oudere glazen binnen nieuw glazen. Bij de verwerken maken wij onderscheid tussen wit, bruin, groen en bont glazen. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Door glas om te recyclen, kan er zijn bij een heel veel lagere warmte glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heeft je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat mag er bij het de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief moet veilig en ook op een veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging zou jij dus beter uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen bij een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van dossiers. Discreet en ook beschermd. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat je dossiers veilig vernietigd zijn. Na de vernietiging zullen het restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je archief niet in het papierbak wil gooien. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de het vorm van geheim document? Kies voor archiefvernietiging van ons . U krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft één gleuf waarin het papier exact doorheen past. Als de papieren al binnen de bak zijn, krijgt ze meer in handen. Onze chauffeur arriveert eens in de zoveel tijd langs om de container te legen en de papier plekke vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarin het bak via het truck zelf wordt opgetild en geopend. De inhoud wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij jouw geheime papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klepje in het deksel kan je de papieren in het bak werpen. Jij heeft de keuze van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat je archief geen op vervoer is, loopt je geen risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en vernietigd.