Oud Papier Container Tholen ☑️ 11 OPZIENBARENDE FEITJES

Snel en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens restafval voortdurend bestaan. Probeer het afvalstroompje heel klein toevallig te behouden en je gaat merken dat dit financieel voordeelgevend is. Via vuil dus veel toevallig te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er dus minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Oud Papier Container Tholen

Selecteer bij het grootste meest uitgebreide gamma afvalcontainers en bestel de beste ideale rolcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In de rest afvalcontainer werp je al het de niet te recyclen afval welke je niet verder meer kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en ruiten horen niet thuis in de rest restafvalcontainer. Ook omtrent PMD sorteren beschikken we het geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor alle afvalstromen die bij ondernemingen voortkomen. Deze stromingen zouden meestal gescheiden verzameld worden. Dit is beter betreffende de natuur en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag wel er binnen ondernemingsafval?

Hoe prima je je afval eveneens scheidt, er gaat steeds restafval voortdurend voorkomen. Poog dit stroom van afval zo beperkt toevallig te houden en je zult merken dat het financieel gunstig is. Met vuil dus mogelijk eventueel te scheiden, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er heel min toevallig restvuil over. In de afvalcontainer gooi je je reeds het niet onrecyclebare afval die je geen extra kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis in de het container.

Is het sorteren van zakelijk afval noodzakelijk?

Je bent gedwongen afvalstromen mogelijk eventueel te verdelen. In het landelijk Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat de bedoeling vermeld goederen weer te aanwenden als dat lukt.

Wat kost een container een container voor container voor?

De tarieven voor afvalcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom afvalstroom, de grootte omvang van rolcontainer en hoevaak de container container geledigd moet geraken. Jij vindt je elke kosten op de tarievenpagina de.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en vlug een van de vele soorten afvalcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten in een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je direct tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te ophalen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd geschikte inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de vat op een openbare plek staat. Je gaat uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de 12 grote hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van groene energie. Algemeen afval lijkt dan eventueel nutteloos, dat is het dus niet! De afvalsector produceert maar minstens twintig procent van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze zwarte korrelige assen worden ingezet voor het aanvullen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook allerlei giftige stoffen uit gedurende de verbranding die in meer of mindere mate toch in het leefomgeving belanden. Dus moeten we volhouden met streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Oud Papier Container Tholen:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af zodat er niet ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té ruime container.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer deze maar halfvol is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een geschikte oplossing voor elk type afval en voor elk onderneming. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering in 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Oud Papier Container Tholen

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zestal niveaus.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want puur aparte afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het milieu en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je kan kiezen voor een voordelige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om bij te schatten welke grootte het goed bij je past? Haal dan gauw verbinding op met een van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren kennis met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je benodigd hebt. En verlang je een keer een aanvullend lediging of regulier een grootte grotere? Dan is dit uiteraard ook geen enkel issue!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalstroom, stof en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Restafval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit voortvloeit, zoals we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere alternatieve rolcontainer betaalt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor ben je naderhand geen voor onaangename ontdekkingen te zitten.

Hoe houd je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Oud Papier Container Tholen

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel divers assortiment met containers tussen 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is gepast als de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vernieling op de loer ligt. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat jouw papier- en karton in de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoren kunt je jouw organisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit extra recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande een groot deel van ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalstromen te te zamelen, zitten je containers minder snel snel vol. Bovendien ligt het scheiden van je vuilnis ook goed voor het milieu. PMD mag immers gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Oud Papier Container Tholen

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren diverse plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uren je afvalcontainer op de verlangde locatie staan. Je beslist zelf de gewenste capaciteit en hoe vaak het afvalcontainer geledigd dient te zijn. Zo ken je dus zeker dat je jouw afval altijd weg kunt en waar je meewerkt aan een beter omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, want we belasten het omgeving veel minder indien we afval recycleren. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. De resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal zit gestopt Los karton ofwel verschillend papier
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe veel afval jezelf scheidt, hoe goed dat het is ten behoeve van de milieubescherming en ook je geldbeurs. Glas is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om splitsen zijn. Glasverval bestaan van flesjes, potten en ook scherven. Zonder het te scheiden neemt het door de ruimte en gewicht heel veel ruimte bij de afval van het bedrijf op. Je kunt dus heel uit besparen op jouw afvalkosten. Het is tevens volledig om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel minder kracht dan glaswerk om te maken van nieuwe materialen.

Komt daar op je bedrijf veel glas los, zoals in de horecabedrijven, dan is een glascontainer essentieel. Bezit jij variërende periodes met betrekking tot bezigheden? wij functioneert met aanpasbare overeenkomsten omdat jij de aantal bakken eenvoudig verandert.

De geschikte bak voor het glasafval

Koop de beste bakken voor jouw glasafval bij ons. Je heeft de selectie van één container met tweehonderdveertig liter en met 900 liter. Er is al een container voor glas vanaf €13 per maand en deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kiest jij hoe frequent wij de container zullen komen legen. ons biedt het meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost veel kracht om glas te maken van nieuwe materialen. Glasverval is daarentegen één goede grondslag. Er zitten gewoonlijk circa 50% oudere glazen in nieuwe glas. Tijdens het bewerken maken wij verschil tussen blank, bruine, groen en bont glazen. Ook worden kurken en deksels verwijderd. Via het glas om te recyclen, kan er bij één heel veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heb jij vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of verbinding .

Wat is mag er zijn bij het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gefungeerd heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruiken, borden, koppen, keramiek etc. Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet beschermd en ook in veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging zou jij dus best goed regelen. De gesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en vernietiging van dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb jij 100% garantie dat je je archief beschermd vernietigd zijn. Na de vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat jij jouw archief niet wil in de de papierbak wil gooien. Enkele papieren bezitten geheime informatie en kunnen daarom beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je frequent een grote hoeveelheid afval in de het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies voor het archiefvernietiging van ons . U krijgt een gesloten container op wielen.

Deze container bevat een spleet waarin het papier exact doorheen past. Wanneer het documenten eenmaal in de bak zijn, krijgt ze nog in handen. Onze chauffeur komt eenmaal in de tijdstip langs om het bak te legen en de documenten ter plaats te vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarin het bak via het vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. Het content wordt vervolgens direct vernielt.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop je jouw vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klep in de deksel kan jij het papieren in de container werpen. Je hebt de keuze uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief geen op vervoer gaat, loop je niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden ingezameld en verwoest.