Oud Papier Container Staphorst ᐅ 11 VERBIJSTERENDE ZAKEN

Vlug en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Poog deze afvalstroompje heel minimaal mogelijk te behouden en je zal zien dat dit financieel gunstig is. Via afvalstoffen dus veel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er heel minimaal eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Oud Papier Container Staphorst

Kies uit het grootste grootste assortiment afvalcontainers en koop het ideale afvalcontainer geschikt voor je restvuil. Binnen de afvalcontainer werp je al het niet onrecyclebare afvalstoffen dat je geen meer kan sorteren. Karton/karton, swill, en glas passen niet in de de rest container. Ook betreffende PMD verdelen hebben wij het juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende alle afvalstromen die bij bedrijven ontstaan. Dit stromingen kunnen dikwijls afzonderlijk opgehaald geraken. Dat is verbeterd voor het natuur en de portemonnee portemonnee.

Wat moet er binnen zakelijk afval?

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval voortdurend voorkomen. Poog deze afvalstroompje zo minimaal mogelijk te behouden en je zal merken dat deze economisch voordeelgevend is. Met afval zo veel eventueel te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er zo min mogelijk restvuil over. In de de rest restafvalcontainer werp je al het niet te recyclen afvalstoffen die je niet extra kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren niet in het afvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. In de het landelijk Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel streefdoel beschreven goederen nogmaals te benutten indien het lukt.

Wat kost een container voor container bedrijfsafval?

De kosten van afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroom stroom van afval, de afmeting van afvalcontainer en hoe vaak de de container geledigd container geleegd dient worden. Je ontdekt alle prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je karton, glas, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en snel een van de vele typen afvalcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen 24 uur in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk gedurende het orderproces. Nuttig, want dan kun je direct zien of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te ophalen, verklein je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de vat op een openbare plek staat. Je gaat uit diverse groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geleegd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van groene stroom. Gemengd afval klinkt dan eventueel zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar minstens twintig procent van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige doel. Deze zwarte korrelige resten worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende schadelijke substanties uit tijdens de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate toch in het natuur komen. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Oud Papier Container Staphorst:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De bakken sluiten goed af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote container.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container als dit slechts halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren bij ons?

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor ieder soort afval en voor ieder bedrijf. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Oud Papier Container Staphorst

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit 6 stappen.

Hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de verwerking. Zo proberen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, stap 1. Dit doen wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en tarieven ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De volume voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar ertussen. Je mag selecteren voor een gunstige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om naar te ramen welke maat het beste bij je past? Neem dan snel verbinding op met een van onze experts. Met onze vele jaren ervaring met afvalmaterialen kennen wij exact wat je vereist hebt. En wens je eenmalig een extra leegmaken of standaard een grootte ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen kwestie!

De kosten van de containers variëren per afvalsoort, grondstof en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies waar je aan toe. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere andere rolcontainer neerlegt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier kom je later niet voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Oud Papier Container Staphorst

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg gevarieerd assortiment met containers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een metalen container is geschikt wanneer de containers buiten staan, of vernieling aan de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat jouw document- en papier in de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet als basis tot nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoren mag je je biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk deel van ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten in zamelen, geraken je containers minder snel vlug vol. Daarnaast is het scheiden van uw afval ook beter voor het milieu. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen vers materialen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD wordt namelijk één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Oud Papier Container Staphorst

{service1)

Bij vind je steeds een passende afvalcontainer voor het je PMD. Wij leveren diverse plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis bezorging en nationale bereik, heb je binnen 24 uur je afvalcontainer bij het gewenste locatie staan. Je beslist zelfstandig de verlangde capaciteit en op welke manier frequent het afvalcontainer geleegd moet te worden. Op deze manier ken je dus zeker waar je jouw afval altijd weg kunt en dat je bijdraagt aan een beter milieu door je afval te scheiden. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, omdat wij belasten het omgeving veel minder als wij afval recycleren. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. De resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminiumfolie laag binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (deodorant, verf etc)
 • Pakketten met vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal is gestopt Los karton ofwel ander document
 • Verpakking inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis jezelf scheidt, hoe beter dat het zal zijn voor de milieu en je portemonnee. Glaswerk is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen is. Glasverval bestaat uit flessen, potten en scherven. Zonder te splitsen neemt het glasafval vanwege de volume en gewicht veel ruimte in het bedrijfsafval in. Jij kunt daarom heel besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook bovendien volledig te hergebruiken. Daarnaast kost het heel veel kleiner energie dan glaswerk om te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat er op jouw bedrijf veel glas los, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Heb jij variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten omdat jij de nummer containers makkelijk aanpast.

Het geschikte container voor het glas restafval

Bestel de beste containers voor het je glasverval bij ons. Je heeft de keuze uit keuze uit één bak van tweehonderdveertig liters en met 900 liter. Er is al één container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en dit wordt kosteloos neergezet. Op basis van de glasafval kies jij op welke manier vaak wij het bak zullen komen legen. ons leveren het meest voordelige dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost kost veel energie om glas om te produceren uit verse materialen. Glasafval is echter echter een prima basis. Daar zit meestal circa 50% oudere glas in nieuwe glazen. Bij de bewerken maken we verschil tussen wit, bruine, groene en bont glas. Daarnaast zijn kurk en deksels verwijderd. Via glas te recyclen, kan er op een heel veel kleinere warmte glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat is mag wel er zijn bij het glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je archief dienen beschermd en ook in een veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou je daarom beter goed organiseren. De gesloten rolcontainer van ons ondersteunen tijdens een veilig proces voor inzameling en ook vernietiging van archief. Vertrouwelijk en veilig. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft jij 100% garantie dat je je dossiers beschermd vernietigt zijn. Na de vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat jij je dossiers niet wil in de de papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke informatie en daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel afval in de vorm van geheim document? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft één spleet waar het papier exact erin past. Wanneer het documenten al in de bak zijn, krijgt niemand zij nog in . Onze chauffeur komt eenmaal de tijdstip bij om de bak te legen en het papier plaats te vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarbij het bak door de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De inhoud wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je je vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Door de klep in de deksel kan jij het papieren in het bak gooien. Je heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op vervoer gaat, loop je niet risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en verwoest.