Oud Papier Container Hoeksche Waard ☑️ 14 SIMPELE HACKS

Vlug en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht dit afvalstroompje heel klein eventueel te behouden en je zult zien dat dit economisch gunstig is. Via vuil dus veel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er heel minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Oud Papier Container Hoeksche Waard

Selecteer uit het grootste grootste gamma afvalcontainers en koop het beste afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. Binnen het restafvalcontainer werp je al het de niet te recyclen afval welke je geen meer kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en vensterglas passen niet in de het container. Eveneens voor PMD sorteren bezitten we het geschikte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromen welke bij bedrijven ontstaan. Die stromen zouden vaak apart opgehaald zijn. Dat is beter betreffende het milieu milieu en de geldbeugel.

Wat kan er binnen zakelijk afval?

Op welke manier goed je je vuil eveneens scheidt, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Probeer deze afvalstroom zo klein mogelijk te bewaren en je zal zien dat het economisch voordeelgevend is. Met afval dus mogelijk mogelijk te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er dus minimaal mogelijk restvuil over. Binnen de rest afvalcontainer werp je reeds het niet te recyclen afval welke je geen meer kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas horen niet thuis binnen de rest afvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt verplicht afvalstromen mogelijk mogelijk te scheiden. In de het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de streefdoel vermeld producten nogmaals te aanwenden waar dat het kan.

Wat kost een een container rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor containers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom stroom van afval, de omvang van afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de rolcontainer ontleegd moet geraken. Je vindt alle tarieven op de de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je snel en rap een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij leveren hem zonder kosten in een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct zien of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de aantal gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook opteren voor een metalen afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de vat op een publieke plaats staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de dozijn grote hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van groene kracht. Gemengd afval klinkt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalindustrie levert maar minstens een vijfde van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metalen er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelvormige slakken worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige stoffen vrij in de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate toch in het milieu belanden. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Oud Papier Container Hoeksche Waard:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor je werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té ruime container.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer dit slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren via ons? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor elk soort afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Oud Papier Container Hoeksche Waard

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de hoeveelheid afval in jouw restafvalcontainer te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want ongemengd gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en gemengd afval beheer

De capaciteit voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je kan kiezen voor een gunstige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te bepalen die maat het goed bij je past? Haal dan even contact op met een van onze experts. Dankzij onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij juist wat je nodig hebt. En verlang je een keer een meer leegmaken of standaard een maatje grotere? Dan is dit uiteraard ook geen enkel probleem!

De tarieven van de containers verschillen per afvalstroom, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de laagste kosten. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, als we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve bak neerlegt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect helder is. Op deze manier ben je achteraf geen voor nare ontdekkingen te zitten.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Oud Papier Container Hoeksche Waard

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer gevarieerd aanbod met containers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis staan, of vernieling aan de loer staat. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je op welke manier vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat je document- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet als basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk aan piepers, brood, pasta, dranken, eierschalen, patat, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze afvalstromen vrij, echter tevens op kantoor kunt je jouw biologisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit extra recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaat een groot deel uit bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalstromen in te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Bovendien ligt het apart houden van uw vuilnis ook goed voor de omgeving. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden voor verse producten te maken, je PMD wordt namelijk een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Oud Papier Container Hoeksche Waard

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. We leveren diverse kunststof afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je binnen 24 uren jouw afvalcontainer op de verlangde plek staan. U bepaalt zelf het verlangde capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Op deze manier ken je dus vast dat je jouw afval steeds kwijt kan en waar je bijdraagt voor een beter milieu via je afval te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, want wij belasten het omgeving veel indien we afval hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en gomballen) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Shopper draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander stof is gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend document
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis je scheidt, des te goed dat is voor de milieu en je geldbeurs. Glaswerk is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te splitsen zijn. Glasafval bestaat van flessen, potjes en ook scherven. Zonder het om scheiden pakt het glasafval vanwege de ruimte en gewicht veel plaats bij het afval van het bedrijf in. Jij kan dus heel uit besparen in je afvalkosten. Het glas is ook tevens volledig te hergebruiken. Ook kost het recyclen heel veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk om te maken van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er op jouw bedrijf heel veel glas los, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is een glascontainer onmisbaar. Bezit je wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert met flexibele contracten waardoor je de nummer bakken eenvoudig aanpast.

De geschikte container voor het glasafval

Koop het meest geschikte containers voor het je glasafval op onze dienst. Je heeft de keuze van een bak met tweehonderdveertig liters en ook van 900 liters. Er is reeds een glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en dit worden kosteloos neergezet. Op basis van hoeveelheid glasafval kies je op welke manier vaak wij het bak zullen komen ledigen. ons biedt de meest voordelige dienstverlening.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost kost heel veel energie om het glas te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter één prima grondslag. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glazen. Tijdens het verwerken maken we onderscheid tussen wit, bruin, groene en ook gemengd glas. Daarnaast worden kurk en deksels verwijderd. Door glas te hergebruiken, kan er op een veel kleinere warmte glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heeft jij vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat mag wel er bij het het glasverval?

Wel:

Lege glasafval die gediend had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen beschermd en in veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging kan je dus best goed regelen. De gesloten rolcontainers van ons ondersteunen bij een beschermd proces voor verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat je je archief veilig vernietigd is. Na vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je je archief niet in de papiercontainer wilt gooien. Sommige documenten bevatten geheime informatie en dus beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb je frequent veel vuil in de het gedaante van geheim papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft een spleet waar het papier precies erin . Als de papieren al binnen de container zijn, krijgen niemand zij meer in . Onze bestuurder komt eens de zoveel tijd langs voor de bak te ledigen en het documenten plaats vernielen in onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarin de container door het vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. Het content wordt daarna meteen vernielt.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je jouw geheime papieren veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klep in de deksel kun je het documenten in de bak werpen. Je heeft de selectie uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw dossier niet op het transport gaat, loopt jij geen risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.