Oud Papier Container Eelde ➡️ 7 ONGEBRUIKELIJKE HACKS

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Tracht dit afvalstroompje dus minimaal mogelijk te behouden en je gaat zien dat het financieel voordeelgevend is. Met afvalstoffen heel mogelijk eventueel te verdelen, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er zo min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Oud Papier Container Eelde

Kies uit van de ruimste aanbod afvalcontainers en bestel de de beste meest geschikte container voor je restafval. In de de rest afvalcontainer werp je al het onrecyclebare afval die je niet verder verder kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten horen geen binnen de container. Tevens omtrent PMD verdelen bezitten wij het geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam aangaande ieder afvalstromingen die bij bedrijven voortkomen. Die afvalstromen zouden meestal gescheiden ingezameld worden. Dat is beter aangaande het milieu milieu en het geldbeugel.

Wat mag er in de zakelijk afval?

Op welke manier prima je je vuil ook sorteert, er zal steeds restafval voortdurend zijn. Poog het afvalstroom dus klein eventueel te bewaren en je zal opmerken dat deze geldelijk voordelig is. Door afvalstoffen zo zoveel mogelijk te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er heel zo weinig eventueel restafval over. Binnen de afvalcontainer gooi je reeds de niet te recyclen vuil die je niet verder verder kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren niet in het afvalcontainer.

Is het sorteren van bedrijfsafval gedwongen?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. Binnen het landelijk Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het streefdoel beschreven goederen nogmaals te gebruiken waar dat kan.

Wat kost een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor afvalcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom het afvalstroom, de grootte omvang van rolcontainer en hoevaak hoe vaak de container geledigd rolcontainer ontleegd dient geraken. U vindt elke prijzen op de de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met restafval containers

In elke onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een van de verschillende varianten afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende een dag in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je gelijk in het bestelproces. Praktisch, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, reduceer je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, praktisch als de bak op een publieke plek staat. Je gaat uit diverse groottes. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van duurzame kracht. Gemengd afval lijkt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar zowaar 20% van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze donkere korrelachtige assen worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van verkeerswegen. Helaas komen er ook diverse gevaarlijke stoffen vrij in de verbranding die in minstens of kleinere mate echter in het natuur belanden. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Oud Papier Container Eelde:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af zodat er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te ruime bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak als deze slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren via ons? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een geschikte oplossing voor ieder soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Oud Papier Container Eelde

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want ongemengd afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval verwerking

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en elk daar tussendoor. Je kan kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om naar te ramen welke omvang het beste bij je aansluit? Pak dan snel contact op met één van onze specialisten. Door onze langdurige kennis met afvalstromen kennen wij precies wat je vereist hebt. En wil je één keer een meer lediging of regulier een grootte groter? Dan is dit uiteraard ook geen issue!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Restafval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg vind je bij ons juist waar je aan toe. In ons simpele bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een gemengd afval container of een andere andere bak aftikt. Wij achten het essentieel dat deze informatie transparant is. Op deze manier kom je later niet voor onaangename onthullingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Oud Papier Container Eelde

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer gevarieerd assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vernieling op de loer staat. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste grootte. Daarna bepaal je op welke manier vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan wel 7 maal hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat je document- en papier op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet voor basis voor nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen vrij, maar tevens in kantoor kunt je je organisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk deel van ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen allemaal tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalstromen in zamelen, geraken je containers minder snel vlug gevuld. Daarnaast is het apart houden uit je vuilnis ook goed voor de milieu. PMD mag immers hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Oud Papier Container Eelde

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. We bieden diverse plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heeft je in 24 uren je container bij het verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier frequent de container geledigd dient te zijn. Zo weet je dus vast waar je jouw vuilnis steeds kwijt kunt en dat je meewerkt aan een beter milieu via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, omdat wij belasten het milieu veel minder indien we afval recycleren. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminiumfolie laag binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en gomballen) (Stijf) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemische symbool (deodorant, verf enz.)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander stof is gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend papier
 • Verpakking inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis jezelf scheidt, hoe beter dat is voor het milieubescherming en je geldbeurs. Glas is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden is. Glasafval bestaan uit flesjes, potjes en glasscherven. Zonder om scheiden neemt het glasafval vanwege het ruimte en ook massa veel plaats in het afval van het bedrijf in. Je kan dus heel besparen op jouw afvalkosten. Het glas is bovendien volledig om te recyclen. Ook verbruikt het heel veel kleiner energie in vergelijking met glazen te maken van verse materialen.

Komt er op je bedrijf veel glas los, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is is een glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende periodes qua drukte? ons functioneert samen met flexibele contracten omdat je de nummer bakken makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor het glas restafval

Koop het meest geschikte bakken voor jouw glasverval op onze dienst. Je hebt de keuze uit keuze uit een container van 240 liters en ook met negenhonderd liters. Er al één container voor glas startend bij €13 elke maand en ook deze wordt gratis neergezet. Op basis van de afval kiest je op welke manier vaak wij de bak zullen komen legen. ons leveren de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het veel kracht om glas om te maken van nieuwe materialen. Glasafval is echter echter een goede basis. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen in nieuw glazen. Tijdens de bewerken doen wij onderscheid tussen wit, bruin, groen en gemengd glas. Ook zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er bij één heel veel lagere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat mag wel er zijn bij het het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gefungeerd had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallend kruiken, bordjes, koppen, aardewerk etc. Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je archief dienen beschermd en ook op veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan je dus beter uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons ondersteunen tijdens een beschermd proces van verzameling en vernieling van dossiers. Discreet en ook beschermd. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heb je honderd procent garantie dat je jouw dossiers veilig vernietigt zijn. Na de vernietiging worden het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jij je archief niet wil in de de papiercontainer wilt gooien. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen dus beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij frequent veel afval in de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waarin het papier precies erin past. Als de papieren al binnen het bak zitten, krijgen ze meer bij . Onze bestuurder arriveert eenmaal in de tijd bij voor de container ledigen en het papier ter plaats te vernietigen in onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarin het container via de truck zelf is opgeheven en geopend. Het content zal daarna meteen vernielt.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klepje in de deksel kun jij de documenten in het container gooien. Jij heeft de selectie uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief geen op het transport is, loopt je geen risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier worden verzameld en vernietigd.