Opslagcontainer Huur 🔴 13 VERBIJSTERENDE FEITEN

Gauw en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook verdeelt, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Tracht dit afvalstroompje dus klein mogelijk te bewaren en je gaat zien dat dit geldelijk gunstig is. Door vuil zo zoveel toevallig te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er heel minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Opslagcontainer Huur

Kies uit het grootste meest uitgebreide gamma containers en koop de ideale afvalcontainer voor je overblijvend afval. In de het restafvalcontainer gooi je reeds de onrecyclebare afvalstoffen welke je geen verder kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, en ruiten horen niet in de het container. Tevens betreffende PMD verdelen beschikken we de juiste rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming voor alle afvalstromen dat bij bedrijven vrijkomen. Die stromingen zouden meestal gescheiden ingezameld geraken. Dat is beter voor het leefomgeving en de geldtas.

Wat moet er in ondernemingsafval?

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer deze afvalstroom zo klein eventueel te houden en je gaat opmerken dat het geldelijk voordeelgevend is. Via afvalstoffen heel veel mogelijk te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er heel min eventueel restafval over. Binnen de rest afvalcontainer gooi je al het niet onrecyclebare afvalstoffen dat je geen meer kan sorteren. Documenten/karton, swill, PMD en ruiten thuishoren geen binnen de rest container.

Is het scheiden van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen mogelijk eventueel te sorteren. In het landelijk Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel bedoeling vermeld goederen opnieuw te benutten als het lukt.

Wat kost een container voor rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor de rolcontainers zijn afhangend van de het afvalstroompje, de grootte grootte van afvalcontainer en hoe vaak de de container afvalcontainer geledigd moet worden zijn. Jij vindt je ieder tarieven op de.

Welk type restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je gemakkelijk en rap een van de talloze typen afvalcontainers. Wij leveren hem gratis in 24 uur in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende kosten zie je gelijk in het bestelproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is door zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te ophalen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de vat op een algemene plek staat. Je gaat uit verschillende groottes. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van groene kracht. Gemengd afval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector levert maar zowaar een vijfde van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun pad voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze gitzwarte korrelige slakken worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van straten. Jammer genoeg komen er ook diverse gevaarlijke materialen uit in de verbranding die in bepaalde of mindere mate desondanks in het milieu terecht komen. Dus moeten we volhouden met streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Opslagcontainer Huur:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien huur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De containers dichten goed af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te ruime container.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer dit maar halfvol is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren bij ons?

Redenen een rolcontainer verhuren via ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Opslagcontainer Huur

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal stappen.

Naarmate je hoger op de orde, des te duurzamer de verwerking. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zo veel als mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Typen en prijzen bedrijfsafval en gemengd afval beheer

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kunt opteren voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om bij te schatten wat grootte het perfect bij je past? Neem dan snel verbinding op met één van onze deskundigen. Door onze jarenlange ervaring met afvalsoorten begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een extra leegmaken of standaard een maatje grotere? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De tarieven van de bakken variëren per afvalsoort, grondstof en capaciteit. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste prijzen. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, gelijk we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig ervaar je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld overtuigend wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde verschillende bak neerlegt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect transparant is. Op deze manier kom je naderhand nooit voor nare ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Opslagcontainer Huur

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele typen kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart verzamelen. Je hebt de optie uit een heel divers aanbod met afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme op de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat jouw document- en papier op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt als basis tot nieuw producten. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk aan aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecazaken komen deze afvalsoorten beschikbaar, maar tevens op kantoor mag je jouw biologisch afval scheiden. Je spaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van extra herbruikbaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalstromen in zamelen, zitten je containers minder snel vlug vol. Bovendien is het apart houden uit uw vuilnis ook goed voor de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden om verse artikelen te produceren, je PMD is namelijk een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Opslagcontainer Huur

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte rolcontainer voor het je PMD. We bieden verschillende plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je in 24 uren jouw afvalcontainer bij de gewenste locatie geplaatst. Je bepaalt zelf de gewenste capaciteit en op welke manier frequent het container geledigd dient te zijn. Zo ken je daarom zeker waar je je afval steeds kwijt kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde omgeving door je vuilnis te scheiden. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het omgeving minder als we afvalstoffen hergebruiken. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. Het resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische symbool (deodorant, verf enz.)
 • Pakketten met vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof zit gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander document
 • Pakket inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te veel vuilnis jezelf sorteert, des te beter dat is voor de milieubescherming en je geldbeurs. Glas is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden is. Glasafval bestaat uit flesjes, potten en ook scherven. Zonder het te splitsen neemt het vanwege de ruimte en ook massa veel ruimte in de bedrijfsafval in. Jij kan daarom flink besparen op je afvalkosten. Het glas is tevens compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het heel veel kleiner kracht dan glaswerk te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij je onderneming heel veel glasafval vrij, zoals bij de horecabedrijven, dan is is een glascontainer essentieel. Bezit je variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons werkt samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij het nummer containers eenvoudig verandert.

De geschikte container voor glas restafval

Bestel de meest geschikte bakken voor het je glasafval bij onze dienst. Jij heeft de keuze uit keuze van een bak van 240 liter en met negenhonderd liter. Er reeds één glascontainer vanaf €13 elke maand en dit wordt gratis neergezet. Op basis van de glasafval kiest je op welke manier frequent wij de container komen legen. ons leveren het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost veel energie om glas om te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter één goede grondslag. Daar zit meestal ongeveer 50% oudere glazen in nieuwe glas. Tijdens het verwerken doen we onderscheid tussen wit, bruin, groene en bont glas. Ook zijn kurken en ook deksels verwijderd. Door het glas te recyclen, kan er zijn op een heel veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heb jij vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem contact .

Wat mag wel er bij het de glasverval?

Wel:

Leeg glasafval die gefungeerd had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallen kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend onder glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen veilig en ook op veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging kan jij daarom beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces voor inzameling en vernieling van dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft je honderd procent zekerheid dat je jouw dossiers veilig vernietigd is. Na de vernieling worden de restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat jij jouw archief niet wil in de de papierbak wil gooien. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen dus beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen archief is heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel vuil in de gedaante van geheim document? Kies dan voor archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft één spleet waar het papier exact doorheen past. Wanneer het papieren al binnen de container zitten, krijgt niemand zij meer in handen. Onze bestuurder komt eens in zoveel tijd bij om de bak legen en de papier plekke te vernielen binnen onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarbij de container via de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij jouw geheime papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klepje in de deksel kan je het documenten in het bak gooien. Jij heeft de selectie van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief geen op het transport is, loop jij geen risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en verwoest.