Opslagcontainer Huren Zaandam ᐅ 7 ONTHULLENDE TIPS

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afval ook sorteert, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog deze stroom van afval zo beperkt eventueel te behouden en je zult merken dat het economisch gunstig is. Met afvalstoffen zo veel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en swill, rest er zo min eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Opslagcontainer Huren Zaandam

Kies uit van het ruimste assortiment rolcontainers en bestel het meest geschikte container geschikt voor je overblijvend afval. In de de restafvalcontainer gooi je al het het niet niet-recyclebare vuil dat je niet extra kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en vensterglas passen niet thuis binnen de restafvalcontainer. Tevens omtrent PMD sorteren hebben wij de correcte container.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande elke afvalstromen die binnen ondernemingen vrijkomen. Deze stromen kunnen dikwijls apart ingezameld geraken. Dit is verbeterd betreffende het milieu natuur en het geldtas.

Wat kan er in ondernemingsafval?

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Poog het afvalstroompje zo beperkt eventueel te houden en je zult zien dat dit geldelijk voordeelgevend is. Door afvalstoffen dus mogelijk eventueel te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er heel minimaal toevallig restvuil over. Binnen het container gooi je reeds het niet onrecyclebare afvalstoffen dat je niet verder meer kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren niet binnen de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromen mogelijk eventueel te scheiden. In de de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel vermeld goederen weer te aanwenden als het kan.

Wat kost een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen van rolcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroompje, de omvang van afvalcontainer alsook hoevaak de container geledigd container geledigd moet worden. Je vindt elke prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je karton, vensters, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke onderneming komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je snel en snel een van de vele soorten afvalcontainers. Wij brengen hem gratis gedurende een etmaal in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende kosten zie je meteen gedurende het orderproces. Praktisch, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, verklein je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds juiste inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook gaan voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandbestendig, nuttig als de container op een algemene locatie staat. Je kiest uit verschillende volumematen. De beslissing is aan jou, op basis van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn ruime hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de productie van duurzame stroom. Restafval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar zowaar twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een bruikbare doel. Deze donkere korrelachtige slakken worden ingezet voor het verhogen of creëren van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei giftige substanties vrij gedurende de verbranden die in minstens of geringere mate toch in het milieu belanden. Daarom moeten we doorgaan met proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Opslagcontainer Huren Zaandam:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige overzicht ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af zodat er geen ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak wanneer deze slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren bij ons? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een geschikte oplossing voor elk soort vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Opslagcontainer Huren Zaandam

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, fase 1. Dit doen wij door te raadplegen over verdelen bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en prijzen zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je kan opteren voor een gunstige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om in te schatten wat grootte het perfect bij je aansluit? Haal dan even aansluiting op met een van onze experts. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten kennen wij precies wat je benodigd hebt. En wil je een keer een extra lediging of gewoonlijk een formaat grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel issue!

De tarieven van de bakken variëren per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Restafval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit komt, gelijk we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode staat vermeld overtuigend wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere verschillende container betaalt. Wij achten het essentieel dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor ben je later nooit voor vervelende ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Opslagcontainer Huren Zaandam

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg divers assortiment van containers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een brede keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vandalisme aan de loer ligt. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel 7 keer gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat je document- en karton op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor basis tot nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar tevens in kantoor kunt je je organisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit extra herbruikbaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaande een groot deel uit ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten te te verzamelen, geraken je containers minder snel vlug gevuld. Daarnaast is het apart houden van uw vuilnis tevens beter voor het de milieu. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor moeten er geen vers materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, je PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Opslagcontainer Huren Zaandam

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor je PMD. We leveren verschillende kunststof rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur jouw container bij het gewenste locatie geplaatst. Je beslist zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geledigd dient te worden. Op deze manier ken je daarom zeker waar je je afval steeds kwijt kan en dat je meewerkt aan een beter milieu via jouw afval te scheiden. Bestel snel je voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, want wij belasten het milieu minder minder indien wij afvalstoffen recycleren. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. Het resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel ander papier
 • Pakket met gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe veel afval je scheidt, des te goed dat zal zijn voor het milieubescherming en je geldbeurs. Glas blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te scheiden zijn. Glasafval bestaan van flesjes, potten en ook scherven. Zonder te splitsen pakt het glasafval door de volume en massa veel plaats bij het afval van het bedrijf in. Je kan daarom heel uit besparen op jouw afvalkosten. Het is ook tevens volledig om te hergebruiken. Ook verbruikt het heel veel minder kracht dan glazen te maken uit nieuwe materialen.

Komt er op je onderneming heel veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is is één container voor glas essentieel. Heb je variërende periodes qua bezigheden? wij werkt samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij het aantal containers eenvoudig verandert.

Het geschikte container voor glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor jouw glasverval bij onze dienst. Jij heeft de keuze van één container van tweehonderdveertig liters en van negenhonderd liter. Er reeds een glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en dit wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de de afval kiest jij op welke manier frequent wij de bak komen ledigen. wij biedt de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost veel energie om glas te produceren van nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen één goede basis. Er zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen in nieuwe glas. Bij de verwerken doen we onderscheid tussen blank, bruine, groen en bont glas. Daarnaast zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kan er bij één heel veel kleinere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of verbinding op.

Wat is mag wel er bij de glasafval?

Wel:

Leeg glasverval die gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallend jenever kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en in een veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging kan je dus best goed organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen tijdens een veilig proces van inzameling en vernietiging van jouw jouw archief. Discreet en ook beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft je 100% zekerheid dat je jouw archief veilig vernietigt zijn. Na vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat jij je archief niet wil in de het papierbak wil gooien. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid afval in de vorm van geheim papier? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waar het papier precies doorheen . Als de papieren al binnen het bak zitten, krijgt niemand ze nog bij handen. Onze bestuurder komt eenmaal zoveel tijd langs om het bak legen en het papier plaats vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarin de bak door het truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het inhoud wordt daarna meteen vernielt.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij je geheime papieren veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klepje in het deksel kan jij de papieren in het container gooien. Je hebt de selectie uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je archief niet op vervoer gaat, loop je niet risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze wordt ingezameld en verwoest.