Ophalen Restafval Roosendaal ᐅ 12 SCHOKKENDE TRUCS

Gauw en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Tracht deze afvalstroom heel beperkt eventueel te houden en je zult zien dat deze geldelijk gunstig is. Door afval zo veel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er heel minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Ophalen Restafval Roosendaal

Selecteer van de meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en bestel de beste container geschikt voor je overblijvend afval. Binnen het restafvalcontainer gooi je je al het de niet-recyclebare afval dat je niet verder kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, en glas thuishoren geen in de de afvalcontainer. Ook omtrent PMD scheiden beschikken we de juiste afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de naam aangaande elke afvalstromen die in ondernemingen vrijkomen. Deze stromingen kunnen dikwijls afzonderlijk ingezameld zijn. Dat is goed voor de leefomgeving en de portemonnee.

Wat is toegestaan er in de ondernemingsafval?

Op welke manier goed je je vuil ook scheidt, er gaat telkens restafval voortdurend zijn. Poog dit afvalstroom dus klein eventueel te houden en je zal opmerken dat deze financieel voordeelgevend is. Via afvalstoffen dus mogelijk mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er dus min eventueel overblijvend afval over. In de afvalcontainer gooi je je reeds het niet-recyclebare afval welke je niet verder kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas passen geen binnen het container.

Is het verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. In het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het streefdoel omschreven producten nogmaals te benutten waar het lukt.

Wat kost een container een afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom het afvalstroompje, de grootte van omvang van de rolcontainer alsook hoevaak de container geledigd afvalcontainer geleegd moet zijn. U vindt je ieder prijzen op de de.

Welk soort bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je documenten, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de talloze varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende een dag in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende kosten zie je meteen gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, verklein je de massa algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is solide en brandbestendig, nuttig als de container op een publieke plaats staat. Je kiest uit meerdere volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van groene energie. Gemengd afval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche levert maar minstens twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze gitzwarte korrelige resten worden gebruikt voor het verhogen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke substanties vrij gedurende de verbranding die in bepaalde of mindere mate desondanks in het natuur belanden. Dus moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Ophalen Restafval Roosendaal:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af zodat er niet plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container wanneer dit slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een geschikte oplossing voor ieder type afval en voor elk onderneming. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Ophalen Restafval Roosendaal

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 niveaus.

Hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw gemengd afval container te verlagen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de oorsprong. Want ongemengd aparte afvalmaterialen worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Typen en prijzen zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een betaalbare kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te schatten die grootte het perfect bij je past? Haal dan snel contact op met een van onze deskundigen. Dankzij onze jarenlange ervaring met afvalmaterialen begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend leegmaken of regulier een maatje grotere? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De kosten van de containers verschillen per afvalsoort, stof en capaciteit. Je huurt bij ons telkens tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces staat duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een alternatieve bak aftikt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier kom je later geen voor onaangename onthullingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Ophalen Restafval Roosendaal

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart verzamelen. Je hebt de optie uit een erg gevarieerd assortiment van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of vandalisme aan de loer ligt. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna bepaal je op welke manier vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en papier in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet als basis tot nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze afvalsoorten beschikbaar, echter ook op kantoor mag je jouw biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van meer herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaande een groot deel uit ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalstromen in zamelen, geraken je containers minder snel vol. Daarnaast is het apart houden van je afval tevens beter voor de omgeving. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden voor verse producten te maken, jouw PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Ophalen Restafval Roosendaal

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor het je PMD. We bieden verschillende plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je in 24 uur jouw container op het gewenste plek geplaatst. U bepaalt zelf het gewenste inhoudsmaat en hoe frequent de container geleegd dient te zijn. Zo ken je daarom zeker waar je jouw afval altijd weg kunt en dat je meewerkt voor een beter milieu door je vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, omdat we belasten het omgeving veel als wij afvalstoffen recycleren. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander stof zit geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend papier
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasverval

Hoe meer afval jezelf scheidt, des te goed dat het zal zijn ten behoeve van de milieu en ook jouw portemonnee. Glas is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden is. Glasafval bestaat van flessen, potten en glasscherven. Zonder om splitsen pakt het vanwege de volume en ook massa heel veel plaats in de bedrijfsafval op. Jij kan dus flink besparen in jouw afvalkosten. Het glas is tevens compleet te recyclen. Daarnaast verbruikt het heel veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk om te maken van nieuwe materialen.

Komt daar op je bedrijf veel glasafval vrij, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan één container voor glas essentieel. Heb jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? wij functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten omdat jij het aantal bakken makkelijk verandert.

De geschikte container voor het glas restafval

Koop het beste containers voor het jouw glasverval op onze dienst. Je heeft de keuze uit selectie van een container met tweehonderdveertig liter en ook met negenhonderd liters. Er is al één glascontainer vanaf €13 per maand en deze worden gratis geplaatst. Op basis van de afval kiest je hoe frequent wij het bak zullen komen ledigen. wij leveren het voordeligste service.

Zo wordt het glas bewerkt

Het heel veel energie om het glas om te maken van nieuwe materialen. Glasafval is echter echter een goede basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glas. Bij de verwerken doen wij onderscheid tussen wit, bruin, groene en ook gemengd glas. Ook worden kurken en dekseltjes verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij een veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heb jij vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat mag wel er bij het de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruiken, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallen binnen vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief dienen veilig en ook in veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan jij daarom best goed organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons ons helpen bij een veilig proces van verzameling en ook vernietiging van dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb jij honderd procent zekerheid dat je je archief veilig vernietigt zijn. Na de vernietiging worden de restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je je archief niet wil in het papiercontainer wilt gooien. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de het gedaante van geheim papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een gleuf waar het document exact doorheen past. Als het documenten eenmaal in de bak zijn, krijgt niemand zij nog in handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal de zoveel tijdstip langs om het bak ledigen en de documenten ter plaats vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin het container door de truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. De inhoud zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je jouw geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klepje in het deksel kun jij de papieren in het container gooien. Je heeft de keuze uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kies je de gewenste frequentie van lediging. Doordat je dossier niet op transport gaat, loopt je geen risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en vernietigd.