Ophaaldagen Restafval Oisterwijk 2017 ᐅ 15 VERBIJSTERENDE GEHEIMEN

Vlug en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog dit stroom van afval dus minimaal eventueel te behouden en je zult opmerken dat het economisch voordelig is. Met afval zo veel toevallig te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er zo zo weinig toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Ophaaldagen Restafval Oisterwijk 2017

Kies van het grootste ruimste assortiment afvalcontainers en bestel de beste ideale container voor je restvuil. In het afvalcontainer gooi je je al de niet te recyclen vuil dat je geen verder kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, en vensterglas horen niet thuis in de de rest container. Tevens omtrent PMD verdelen hebben we het geschikte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromen die in firma’s vrijkomen. Dit stromen mogen vaak afzonderlijk ingezameld geraken. Dit is beter aangaande de milieu en de geldtas.

Wat mag er in de bedrijfsafval?

Hoe uitstekend je je afvalstoffen eveneens sorteert, er zal er steeds restafval voortdurend voorkomen. Probeer deze afvalstroompje dus minimaal eventueel te houden en je gaat merken dat dit economisch voordeelgevend is. Met vuil heel veel eventueel te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er zo minimaal toevallig restafval over. In de de rest afvalcontainer gooi je reeds het niet onrecyclebare afval die je niet verder verder kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en glas horen niet in de restafvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromingen zoveel eventueel te verdelen. In het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat de bedoeling beschreven goederen weer te benutten indien het kan.

Wat kost een container een afvalcontainer voor?

De tarieven voor kosten voor de containers zijn afhangend van de de afvalstroompje, de grootte van omvang van container alsook hoe vaak de de container geledigd afvalcontainer geledigd moet worden geraken. U ontdekt ieder prijzen op de de.

Welk aard bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een van de talloze typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende een etmaal in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je direct tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te zamelen, verklein je de aantal restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds geschikte inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een ijzeren rolcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de bak op een algemene locatie staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geleegd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de 12 grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de generatie van hernieuwbare energie. Algemeen afval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens twintig procent van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaalresten er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelige resten worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van wegen. Helaas komen er ook diverse giftige materialen uit in de verbrandingsproces die in minstens of geringere mate desondanks in het natuur komen. Daarom moeten we volhouden met streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Ophaaldagen Restafval Oisterwijk 2017:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We leveren de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische overzicht vind je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten goed af zodat er geen plagen bij het vuilnis kan. Ook kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te grote bak.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container als deze maar halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren via ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een passende oplossing voor elk soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Ophaaldagen Restafval Oisterwijk 2017

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zestal treden.

Hoe hoger op de orde, hoe ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij samen met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en restafval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kunt selecteren voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te bepalen welke grootte het beste bij je past? Haal dan snel aansluiting op met één van onze deskundigen. Door onze jarenlange ervaring met afvalmaterialen weten wij exact wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend legen of standaard een grootte ruimer? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De prijzen van de containers verschillen per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de laagste kosten. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit voortvloeit, zoals we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij achten het belangrijk dat dit transparant is. Hierdoor ben je naderhand nooit voor nare onthullingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Ophaaldagen Restafval Oisterwijk 2017

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de keuze uit een zeer gevarieerd assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of vernieling op de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Ook in jouw beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat je document- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof voor nieuw producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk aan aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen vrij, echter ook in kantoren mag je je biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit meer herbruikbaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalsoorten in te zamelen, geraken je containers minder vlug gevuld. Bovendien is het apart houden van je vuilnis ook beter voor het de omgeving. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, jouw PMD wordt immers een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Ophaaldagen Restafval Oisterwijk 2017

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. We leveren diverse kunststof rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je binnen 24 uur je afvalcontainer bij het verlangde locatie staan. Je bepaalt zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier ken je dus vast waar je jouw vuilnis altijd weg kunt en dat je meewerkt voor een beter omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel je goedkope container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu minder minder als we afvalstoffen recycleren. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (deodorant, lak etc)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal zit geplaatst Afzonderlijk karton of ander papier
 • Pakket met chemische stoffen
 • Glasscherven

Des te veel afval jezelf sorteert, des te goed dat het is ten behoeve van het milieu en je geldbeurs. Glas is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden is. Glasverval bestaat uit flesjes, potjes en scherven. Zonder te scheiden pakt het door de volume en ook massa veel plaats in het bedrijfsafval in. Je kunt dus flink besparen in je afvalkosten. Het is ook bovendien volledig te recyclen. Ook kost het recyclen veel minder kracht dan glaswerk om te maken van verse materialen.

Komt daar op je onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan is is één container voor glas essentieel. Heb je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert met flexibele overeenkomsten omdat jij de nummer containers makkelijk aanpast.

Het geschikte container voor glas restafval

Koop de beste containers voor het jouw glasverval bij onze dienst. Je hebt de keuze uit selectie uit één bak met 240 liters en met 900 liter. Er reeds een container voor glas startend bij €13 per maand en deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de de glasafval kiest jij hoe frequent ons het bak komen ledigen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Zo worden glas bewerkt

Het kost heel veel energie voor het het glas om te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een prima basis. Er zitten meestal circa 50% oudere glas in nieuwe glazen. Bij het bewerken doen wij verschil onder wit, bruine, groene en ook bont glazen. Ook worden kurken en dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er op een veel kleinere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heb je vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem neem verbinding .

Wat mag wel er bij de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gediend heeft zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruikjes, borden, kopjes, keramiek etc. Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen veilig en ook in veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou jij daarom best uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces voor inzameling en ook vernietiging van archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft jij 100% garantie dat je je dossiers veilig vernietigt zijn. Na de vernietiging zullen het restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je jij je archief niet wil in het papiercontainer wil werpen. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen daarom beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig veel afval in de de vorm van geheim document? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft één gleuf waar het papier precies doorheen past. Als de documenten al binnen de bak zitten, krijgen niemand ze nog bij handen. Onze chauffeur arriveert eens de tijd langs voor het container legen en het documenten ter plaats te vernielen binnen onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarbij de container via het vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. De content wordt vervolgens direct vernielt.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je je geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klepje in het deksel kan je het papieren in het container gooien. Jij hebt de keuze uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw dossier niet op vervoer is, loop jij niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en verwoest.